Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Инфо за р. Струма!
Модератор: sapuna
-
- фен клуб-скобар
Re: Инфо за р. Струма!
Индало ето баце със съдействието на Наскобо ! Благодаря и на теб ,че се отзова-5.300 тежи -не е проблем
Демек ще има кулуригуууу Петльо 

- Прикачени файлове
-
- image.jpg (90.35 KiB) Преглеждано 863 пъти
Монтанеца и Вальо Колев -НАЙ ГОЛЕМИТЕ!!!!!
Личен лекар на скобарите
Личен лекар на скобарите

- indalo
- фен клуб-скобар
Super e. Shte ja probame kat si doidesh.
.
Izvinenijq za Latinoto, no njamam kirilica na tela.

Izvinenijq za Latinoto, no njamam kirilica na tela.
Чудя се луд ли съм или не съм.
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- сериозен играч
мерси чнг на сичкиnaskobo написа:Аз си мислих, че това е невъзможно, ама майстор не си крие капотите- знае че са изключениеvenci72 написа:днеска трети неуспешен... ...![]()
Венци, за много години!!!
неуспешен не значи баш капо ...2 -3 риби ...абе горе доле е същото
като капо...

майсторлък тоя сезон нема...от декември до март ...изкецана работа ...след като рибата не идва на захранката а ти требе да застанеш врез рибите...стреляне на бел или фърляне на захранка единствено ги провокира и дразни и рибите калвът ...ама ако си там каде не седи ятотоо...си обречен...народ ного ,тия хора през другите сезони ги нема ,са що става незнам...
а и тия болонези...без раце останем ...че изтичам по сумати метра...че мотам с макара...от как открих риблово с щека сички други методи за риболов на плувка ми се струват като първобитни...това е виша лига ,къпинго ,захранката е на едно место ...фина работа ...
- jasonsmith
- разбира нещата
Е те това се опитах и аз да кажем и Метката, ама ни обвиниха у некадърностvenci72 написа:майсторлък тоя сезон нема...от декември до март ...изкецана работа ...след като рибата не идва на захранката а ти требе да застанеш врез рибите...стреляне на бел или фърляне на захранка единствено ги провокира и дразни и рибите калвът ...ама ако си там каде не седи ятотоо...си обречен...народ ного ,тия хора през другите сезони ги нема ,са що става незнам...

Как и да е - вчера беше мноого кофти ден, на същото место къде ги лових предния останах кръгло капо. В 15ч се преместих на друг вир и успех за 30 минути да ковна две муцуни.

Освен постоянното присъствие, допълнителния калабалък по Струма през зимата е от София- 2млн е.Просто няма друго място за риба на 100 км, ВЕЦ- овете преебаха р.Искър, язовирите не дават..., това е- напролет хората се разпръскват на по- близки дистанции за уклей, баби, платика, каракуда ...venci72 написа:...народ ного ,тия хора през другите сезони ги нема ,са що става незнам...
Що се отнася до щеката, знам си, че рано или късно ще се натоваря, засега само обема ме възпира.На язовира това е егати изтреблението за платика, стига да имаш един шерп да ти носи багажа през баира

Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
-
- фен клуб-скобар
Мислим,че спора приключи-не каза точно това! Тука има изречение-рибите при хвърлянето на храната се настървяха за момент!!!!!!!А неjasonsmith написа:Е те това се опитах и аз да кажем и Метката, ама ни обвиниха у некадърностvenci72 написа:майсторлък тоя сезон нема...от декември до март ...изкецана работа ...след като рибата не идва на захранката а ти требе да застанеш врез рибите...стреляне на бел или фърляне на захранка единствено ги провокира и дразни и рибите калвът ...ама ако си там каде не седи ятотоо...си обречен...народ ного ,тия хора през другите сезони ги нема ,са що става незнам....
Как и да е - вчера беше мноого кофти ден, на същото место къде ги лових предния останах кръгло капо. В 15ч се преместих на друг вир и успех за 30 минути да ковна две муцуни.
,,Бягаха от храната,, Пределно ми е ясно ,че зимата не застанеш ли на мястото си синя тишина! Но храната винаги влияе!Стига пали фитила повече:)
Личен лекар на скобарите
Личен лекар на скобарите

-
- сериозен играч
naskobo написа:
Що се отнася до щеката, знам си, че рано или късно ще се натоваря, засега само обема ме възпира.На язовира това е егати изтреблението за платика, стига да имаш един шерп да ти носи багажа през баира
нема река нема язовир ,преди само с болонеза съм ловил ,след пъвио директен съм се кефил яко сгода голема не моташ с макарата ...обаче след като се упалих с щеката с тия почти не ловим ...кои се е упалил с щека знае за що говорим , нема ветар нема кореми на влакното,а за багажо ,багажо си е багаж...един стол имаш у повече ...
-
- сериозен играч
Марти ,гледай краката да се телескопични...ного по добре че еDJONI RINGO написа:Индало ето баце със съдействието на Наскобо ! Благодаря и на теб ,че се отзова-5.300 тежи -не е проблемДемек ще има кулуригуууу Петльо
-
- фен клуб-скобар
Венци аз и с директния си носим багаж и то яко
Верно е иначе набара ли ги щеката прошка нема!Са има и кофти момент като лятото реката е сълза и падне ,а тя е такава постоянно
Но като цяло това е най силното оръжие при риболов на плувка общократно!Мога да взема не ми е проблем,но засега съм запленен от шпицовете и съм тясно свързан с тях
Венцитея са 70 сантима-като цело ще я използвам вътре във водата,но задължително ще си взема от ибей 4 трлескопични крака още в допълнение:)

Личен лекар на скобарите
Личен лекар на скобарите

-
- сериозен играч
това че ти е голема сгода у реката и на брего и насекаде но 70см, е малко ,а и брего ако е под наклон навътре затова ти викам ,не да ги поръчаш допълнително а си я поръчай направо с телескопични...
На тая маса всеки един крак се регулира от 0 до 70 см. - не е ли достатъчно?
Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
- jasonsmith
- разбира нещата
То и ти каза, че къде и да застанеш, все ще си ги ловиш, и че никой никога няма да хване повече от тебDJONI RINGO написа:Пределно ми е ясно ,че зимата не застанеш ли на мястото си синя тишина! Но храната винаги влияе!Стига пали фитила повече:)

ЧЕСТИТА НОВАТА 2014 ГОДИНА НА ВСИЧКИ КОЛЕГИ !Пожелавам Ви много риболовни успехи и намаляване броя на браковците.И не спирайте да спорите,че както е казал един мъдрец :В СПОРА СЕ РАЖДА ИСТИНАТА !! 

Нищо не ме размеква така,както твърдия алкохол!
-
- фен клуб-скобар
Покажи ми къде съм го казал? Първо аз ще застана там където ще ловя-факториjasonsmith написа:То и ти каза, че къде и да застанеш, все ще си ги ловиш, и че никой никога няма да хване повече от тебDJONI RINGO написа:Пределно ми е ясно ,че зимата не застанеш ли на мястото си синя тишина! Но храната винаги влияе!Стига пали фитила повече:). Айде разбрахме се и нема да спорим повече.

Личен лекар на скобарите
Личен лекар на скобарите

- jasonsmith
- разбира нещата
Ако за теб личните са фактор дали може да ги ловиш или не - биеш меDJONI RINGO написа: Може да не ти се вярва на теб лично но фактите говорят! Никога не съм казал че съм най великия! Да обобщиме-ловя достатъчно риба ,за да ми пращат по 30 лични всеки ден с въпроси и последством Благодаря:)

Като си дойдеш в БГ искам да отидеш на вир, на който не знаеш дали, какво и къде дава, да застанеш някъде по "НЮХ" без преди това да си получил "помощ от приятел" и да пуснеш после тема как си ги "пребил" резаните муцуни заради успешния ти "НЮХ" и с помоща на невероятната и тайна "подхранка".
Ако това го направиш - те признавам за риболовец на скобар

А иначе да отидеш в 4.30 на най-дашното место, което някой местен ти го пази от два дни, и да уловиш след това 20 кг риба, и аз съм го правил. Не мисля, че това те прави добър...