Гълъбово ТЕЦ-1 -WWWнаТармък.сом.

Внимание - Бракониери !

Модератор: bobopeli

Nedeltcho Delev

Мнение от Nedeltcho Delev »

paceto67 написа:Не мога да си представя,че може да има нещо подобно.
И изобщо има ли ИАРА във вашия край,може пък да ги е
хванал грипът СОЛОМОН.
:evil: :evil: :evil:
ИАРА ли :?: чи кво е това,за мен тези четири букви означават :arrow: МАФИЯ,която е съставена от същите тези разбойници,лапа от парите ни за данъци и билети и хич не им е през оная работа,че ний тука дъфчим теми една през друга как да пущаме маломерни риби и да взимаме законното 3кг..... :D :D :D
:smt102 :smt102 :smt102 :smt102 -обезверен съм.
Аватар
Божидар
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Божидар »

Препратих го на ИАРА-Стара Загора :idea:
На Бодлива Крава ,Бог рога не дава!
Светът е оцелял,защото се е смял!
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

Божидар написа:Препратих го на ИАРА-Стара Загора :idea:
Колега , според мен ИАРА -Стара Загора трябва да бъде пратена във вестниците щото те са тия дето трябва да прилагат закона и според мен са Главния Виновник за това положение :!: :!: :!: :!: :!:
Изображение
koceto-76
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от koceto-76 »

браво колега.много хубав снимков материал.нека сега горските се задеистват.това ми е един от любимите водоеми. :!:
наслука риболовци
Аватар
Джамбазов
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от Джамбазов »

Трагедия!!!Аз лично съм потресен! Вчера ми си обади един познат,който беше ходил там! И ми се похвали ,че е направил 50 60 кг риба на някакъв си метод с гола тройка,която не била бракониерство, а рибата сама калвяла! Мен веднага ми светна за какво става на въпрос и му опсувах роднините! Бях много разочарован,защото в продължение на 1 година ходихме заедно по водоеми и човека си ловеше нормално! Неделчо, незнам дали си потърсил контакт със ИАРА, пък и е имало и други законни рибари ,които също са могли да звъннат ,но едва ли е имало смисъл!! Това е положението по водоемите в България,и май се оказва,че трябва ние да се оправяме с тях!! Поздрави!
Изображение
Изображение
Nedeltcho Delev

[quote="badboy4life"]Неделчо, незнам дали си потърсил контакт със ИАРА, пък и е имало и други законни рибари ,които също са могли да звъннат ,но едва ли е имало смисъл!!

Контакт ли :?: само да ги видя наистина ще има контакт :smt021
Аватар
Джамбазов
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от Джамбазов »

:D :D :D :D Близък контакт с водата за ИАРА :) !
Изображение
Изображение
георгиев59
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от георгиев59 »

Направо съм потресен от видяното :oops: :oops:
Неделчо ме канише и мен да ходим заедно и аз му отказах защото още не си бях оправил билета за тази година и мислех че може да имам неприятности с горските а то каква била работата.Тези хора надминаха всякакви граници.
Колеги моето мнение е че тези снимки трябва да се разпространят навсякаде кадето може ,но нека това го направи някой който наистина разбира.Нека да се спомене и името на нашия саит и мисля че тогава ще има някакъв резултат.Може всеки от нас да снима подобни бракониерски ;подвизи; и да ги изпращаме където им е мястото.
На теб добре,не кълве,,,ами на мен защо не ще???
koceto-76
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от koceto-76 »

браво колега много хубав снимков материал.дано сега горските да се раздвижат да напишат някои акт.това ми е един от любимите водоеми на които редовно ходя.
наслука риболовци
Аватар
Джамбазов
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от Джамбазов »

георгиев59! Идеята е много добра и напълно осъществима според мен! Остава само едно. След като се разпространят снимките някой да се загледа в тях , предимно ИАРА и да си направи нещо па въпроса!
Изображение
Изображение
Аватар
alcora
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от alcora »

никога през живота си не съм търмъчил !
преди 10 година на Марица пред мен излязоха 10 тина толстолопа направих се на мъж и на една от пръчките си сложих тройка от щукарките и заметнах да търмъча !
така и не разбрах какво стана но още на второто замятане ми се счупи
върха на пръчката ! От тогава даже не ми е минавало за миг през главата да търмъча
Не знам какво да кажа !
преди да забранят канала до паркинга на Гълъбово сигурно всяка зима ходех поне по 10 пъти !
винаги се е търмъчило :(
а аз винаги съм се кефил максемално на улува който съм правил и кефа който съм изпитвал там !!! НЕ НА ТЪРМЪК РАЗБИРА СЕ !

на Овчарица миналата година ни проверяваха от ИАРА Сливен !
така че най верочтно за Гълъбово да отговарят пак те .
koceto-76
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от koceto-76 »

браво колега много хубав снимков материал.нека сега горските дано си сваршат работата.това ми е един от любимите водоеми.
наслука риболовци
Аватар
val
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от val »

Лошо, много лошо. Това е риболов по нашенски. Подобно нещо може да се види и по гръцките пристанища. Затова от човека по-голям хищник не се е родил. До скоро по дискавъри въртяха дикументален филм за китоловните селища. можете да си представите за тези които не са успяли да го гледат, каква касапни е там. В морето има повече кръв отколкото вода.
Така че закони си имаме но няма кой са ги спазва и още по-зле, няма желание от изпълнителна власт да упражнява контрол, за което им се плаща.
Nedeltcho Delev

alcora написа:на Овчарица миналата година ни проверяваха от ИАРА Сливен !
така че най верочтно за Гълъбово да отговарят пак те .
Точно там е границата между Сливен и Ст.Загора,така че Гълъбово е в старазагорски район,до Раднево,а тец-2 е в сливенския регион.
Аватар
IVKOPIVKO
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от IVKOPIVKO »

Не стойте не умувайте, ами който знае адреси да пише. Ето на труд аз вече пратих там писмо, за съжеление утре имам изпит и нямам повече време да се занимавам с това точно сега.
MAvramova@media.zgb.bg
Публикувай отговор

Обратно към “Бракониери !”