Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Заключено
lusienn
и господ не е толокова добър

Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?

Мнение от lusienn »

Сега си припомних че-разрешени като размер са риби от следните видове.Кефал-22 см,костур-12см,уклей-15 см.Аз си ги меря по мойта педя на око-тя е 24 см.Та ходих-по едно време,да си взема кафенце,горе на пътя-мина колега да ме види,и му дадох да полови с мойте въдици-каза че е хванал-кленче,перка и уклей-та може да ги е пуснал у живарника-та стават-неволно такива неща.Но пък съм дал пари-за сомчета,у тоя форум-колко са дали :?: Но за да смениме темата в друга посока,ще пусна на мен какво ми харесва-за вас незнам.Всеки е ял,пил-пържил,и правил какви ли не щуротии-та има кой да ни съди.Аз не съдя никой,защото не съм конфликтен-никой не ми пречи.В София,въздуха е мъгла,замърсен през зимата и най ме влече,да разпускам в планината.Е малко от Рила-мой снимки,ще правя и в бъдеще пак-защото ми харесват на мен,за вас незнам.Изображение Около езерата,се събират туристи от цял свят.Хижи има много малко.На първото и второто езера.Повечето спят на палатки-от малките,защото се носи багажа на гръб-и тежи.Изображение Изображение Изображение Изображение И 7мото езеро-СълзатаИзображение Сега има и лифт,и става и з един ден да се отиде.Иначе за 3та година в тая тема-се вижда,кой какво го вълнува.
:D Мир любов и щастие за всички

Риболовци.
Аватар
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

Тигрето много се радва че е станал толкоз популярен и че го виждат навсякъде къде им , или не им изнася :lol: В Манията на ЛС ме помоли да му обявя публично мейла , та ако някой особено силно страда от липсата му , да вземе да му пише а не да търси под вола теле :idea: Ей го и мейла :
tedi_cvetkov@abv.bg
опраайте си се :mrgreen:
Той самият страда най-вече за човека кръстил се на първият период от Мезозойската ера , либоффф сигур некаква ще да е :roll: Ся да не шфирне ревност некаква от други му обожатели :lol: :lol: :lol:
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Аватар
Митев
учете се от него
учете се от него

Мнение от Митев »

Паффко , ама и ти си едно рядко ....... :mrgreen: па да не говоря за другия дет некой му пуска риби у живарника :mrgreen: :mrgreen:
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

Успокой го, че ако на някой липсва, то някой знае къде и как да го намери!
На риба - като на война! Fish'n'chicks! :mrgreen:
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...Изображение
Аватар
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

Иве , от първата част на поста ти заключавам , че си голем ревнивец :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Аватар
Ачо ♣
учете се от него
учете се от него

Мнение от Ачо ♣ »

А аз си мислех,че тоз серсемин- Тигрето- само на мен досажда в Манията на ЛС!?
И тъй като ми писна ,ви предавам думите му:
Обичам ви всички!
Много ми липсвате!
Приемете дълбоките ми извинения,где съм съгрешил към вазе!
Поздрава му към всички:
[youtube1]<object width="480" height="360"><param name="movie" value="//www.youtube.com/v/4ADh8Fs3YdU?version=3 ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="//www.youtube.com/v/4ADh8Fs3YdU?version=3&hl=bg_BG&rel=0" type="application/x-shockwave-flash" width="480" height="360" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object>[/youtube1]
Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
Аватар
G.Petkov

Мнение от G.Petkov »

Аз пък днес отидох на едно ново, за мен, езеро за пъстърви, хванах няколко риби,

Изображение

Ама езерото не ми хареса - копано, изкуствено, няма папур, трева, водорасли и пр.
Сигурно няма да отида отново там.
Не че другите са кой знае какво, ама поне малко да има изглед на природа :wink: !

Изображение

Та се сетих за за езерото в комплекса "Конска" в Брезнишко, където всяко риболовно място има беседка и даже шезлонг, та ако си с "девойка" - тя да се пече, докато ти късаш рибите :lol: !
Абе лукс, сийбаломайката :D !
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

G.Petkov написа:Аз пък днес отидох на едно ново, за мен, езеро за пъстърви, хванах няколко риби,

...
Ае, Жоре, :lol: , т'ва е написано в стил "Люс" - люсканье на запетайки без задръжки! :mrgreen:

@Люскоооооооо, знаеш ли всяко едно от рилските езера колко е дълбоко? :roll:
На риба - като на война! Fish'n'chicks! :mrgreen:
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...Изображение
lusienn

Мнение от lusienn »

Направих един клип-съшит от 133 снимки,обаче реших да не го качвам никъде.Но половината снимки от клипа ги има тука.Който ми дойде на гости да ядем-рибата уловена от мен-ще го гледа.Та е още от Рила Изображение Езерата са забранени за риболов.По брега като нагазиш,и леш анките те гъделичкат по краката.Водата е студена,и много чиста-няма какво да я замърси.Стича се по склона от по горното езеро,което е 37 метра дълбоко-6тото.Всички туристи пият спокойно от нея,мият си лицата и са доволни.За 3 дена горе ти се сменя физиономията.Просто атмосферата е такава.Изображение Иначе,лифта пое доста от препитанието на конярите.Но кучетата си лаят,кервана си вървиИзображение Като се сетя,преди като нямаше лифт-как сме се молили,за такъв превоз на багажа до горе,и ти сам пеша от хижа Пионерска-нагоре.Сега е 10лв-в едната посока,и за мулетар,и за лифт.Лифта е до тукИзображение.Та Кире,не помня кое колко е дълбоко-но ще ходя пак,и ще направя пак нови и надявам се по интересни снимки-да им се радваме заедно.
:D Мир любов и щастие за всички

Риболовци.
Аватар
Красимир Атанасов
учете се от него
учете се от него

Мнение от Красимир Атанасов »

Днес ме надъхаха и за момент ме накараха да вярвам,че ще мога да карам кънки :shock:
След подло изнудване от страна на жената със думите "Виж как те гледа детето" :mrgreen: се съгласих.
На излизане от метрото имах чувството,че слизам в ада.
Изображение
Малко изгубени градове.
Изображение
Стокхолм вечер.
Изображение
Пристигнахме на пързалката и аз отначало се опъвах като магаре на мост.
После мина машината за почистване на леда.
Изображение
И аз точно тогава реших да си направя дебютът :lol: голяма грешка.
Обух се станах,паднах и с това кариерата ми на кънкьор приключи тотално.
Изображение

А какви идиоти имаше,не е истина.
Имах чувството,че са взели освен кънки и тела под наем :shock:
Голямо разпльокване,голямо нещо.
Незнам защо си насилвам душицата с тези зимни спортове.
Аз съм си морско чадо и ми са чужди тези неща.
А като се сетя,че купих и почивка за ски ми се......

Следва продължение в темата с калорийте :mrgreen:
Когато хващаш рибата, губиш стръвта. Това е необходима загуба.
Аватар
G.Petkov

Мнение от G.Petkov »

GODzillata написа:...Ае, Жоре, :lol: , т'ва е написано в стил "Люс" - люсканье на запетайки без задръжки! ...
Кире,
Не ти разбрах поста,
Ама няма значение !

Само да не искаш да кажеш, че са маломерни, а :roll: !

Щото не са :D !
Трапезен размер са, ей !
Само дето не ги ям.
Не обичам риба и това си е !
Аватар
трапера
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от трапера »

lusienn написа:........................ в тая тема-се вижда,кой какво го вълнува.
Мдааа,май си праФ :D

Мен лично ме вълнува тоя Шибан Швабски Рибарски Курс и Изпит :evil:

Ако има Господ (в което не вярвам) и той е Българин (ха ха ха), да ми помогне в тая неравна битка с курса и успешното полагане на изпита (а дано, ама....)

В момента всичко друго е на заден план.
Установявам, че съм най-силен в част "Риболовни уреди", демек отговарям вярно на доста въпроси, без да ползвам преводач :lol:
Като казвам преводач, имам предвид-речници,хартиени тухли и електронни интернет такива. Щото има много думи и словосъчетания (дума съставена от няколко такива :| ), за които човек , който не е роден в Дойчланд и немския не му е роден език няма как да им разбере значението. Не, че в тухлите има някаква ценна информация :evil:

Обаче другите раздели, особено Einschlägige Rechtsvorschriften, insbesondere des Fischerei-und Wasserrechts, des Tierschutz- und Tierseuchenrechts (Действащо законодателство, по специално за рибарството и водите, както и грижа за здравето и опазване на животните) са смърт :evil:

Но хубавото е, че въпросите не са както си мислех 1000+(250) а само 988. Ако ги назубря-въпроса с верния отговор от три възможни-билета ми е в кърпа вързан :lol: :lol:

Да не мислите, че ви мятам по върбите, те на :arrow:

Изображение

Изображение
Сборник на отговорите на въпросите от петте раздела.

Ето ги материалите за подготвителния рибарски курс :arrow:

Изображение

Самият учебник не е много голям, даже е по-тънък от цигарената кутия 8)

Изображение

Утре с пресни сили-пак на даскало :mrgreen:
лягам си star
събуждам се super star

Alt ist man erst...wenn die Kerzen mehr kosten als die Geburtstagstorte!
Аватар
Ачо ♣
учете се от него
учете се от него

Мнение от Ачо ♣ »

:shock:
Свилене,
ти за ихтиолог ли учиш,бре? :roll:
Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
Аватар
трапера
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от трапера »

Ачо,ако знам и аз за какво :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
Ако стано притежател на заветния билет, си обещавам най-тържествено да си закупя само маркови такъми от тук!!!

Краси, зимните спортове наистина не са за всеки! Ама, който не знае, като ти види снимката може да си помисли, че си олимпийски шампион :lol:

Снимките са много важно доказателство 8)
Ей мъ на, Ш кажеш- цял живот ски карал. Пък мойто каране беше точно 20 минути. точен аналог на твойто :lol: :lol:
Изображение

Обаче на шейна съм мноооо добър, само дето още няма сняг :evil:

[youtube1]<object width="560" height="315"><param name="movie" value="//www.youtube.com/v/qwdrjoIKb0Y?hl=bg_BG& ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="//www.youtube.com/v/qwdrjoIKb0Y?hl=bg_BG&version=3" type="application/x-shockwave-flash" width="560" height="315" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object>[/youtube1]
лягам си star
събуждам се super star

Alt ist man erst...wenn die Kerzen mehr kosten als die Geburtstagstorte!
Заключено

Обратно към “Разни”