Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Модератор: dantho.mihov
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Сега си припомних че-разрешени като размер са риби от следните видове.Кефал-22 см,костур-12см,уклей-15 см.Аз си ги меря по мойта педя на око-тя е 24 см.Та ходих-по едно време,да си взема кафенце,горе на пътя-мина колега да ме види,и му дадох да полови с мойте въдици-каза че е хванал-кленче,перка и уклей-та може да ги е пуснал у живарника-та стават-неволно такива неща.Но пък съм дал пари-за сомчета,у тоя форум-колко са дали
Но за да смениме темата в друга посока,ще пусна на мен какво ми харесва-за вас незнам.Всеки е ял,пил-пържил,и правил какви ли не щуротии-та има кой да ни съди.Аз не съдя никой,защото не съм конфликтен-никой не ми пречи.В София,въздуха е мъгла,замърсен през зимата и най ме влече,да разпускам в планината.Е малко от Рила-мой снимки,ще правя и в бъдеще пак-защото ми харесват на мен,за вас незнам.
Около езерата,се събират туристи от цял свят.Хижи има много малко.На първото и второто езера.Повечето спят на палатки-от малките,защото се носи багажа на гръб-и тежи.
И 7мото езеро-Сълзата
Сега има и лифт,и става и з един ден да се отиде.Иначе за 3та година в тая тема-се вижда,кой какво го вълнува.

Риболовци.
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Тигрето много се радва че е станал толкоз популярен и че го виждат навсякъде къде им , или не им изнася
В Манията на ЛС ме помоли да му обявя публично мейла , та ако някой особено силно страда от липсата му , да вземе да му пише а не да търси под вола теле
Ей го и мейла :
tedi_cvetkov@abv.bg
опраайте си се
Той самият страда най-вече за човека кръстил се на първият период от Мезозойската ера , либоффф сигур некаква ще да е
Ся да не шфирне ревност некаква от други му обожатели

tedi_cvetkov@abv.bg
опраайте си се

Той самият страда най-вече за човека кръстил се на първият период от Мезозойската ера , либоффф сигур некаква ще да е

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Павел Иванов
Паффко , ама и ти си едно рядко .......
па да не говоря за другия дет некой му пуска риби у живарника

- GODzillata
Успокой го, че ако на някой липсва, то някой знае къде и как да го намери!
На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

- Павел Иванов
Иве , от първата част на поста ти заключавам , че си голем ревнивец

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Павел Иванов
Павел Иванов
А аз си мислех,че тоз серсемин- Тигрето- само на мен досажда в Манията на ЛС!?
И тъй като ми писна ,ви предавам думите му:
[youtube1]<object width="480" height="360"><param name="movie" value="//www.youtube.com/v/4ADh8Fs3YdU?version=3 ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="//www.youtube.com/v/4ADh8Fs3YdU?version=3&hl=bg_BG&rel=0" type="application/x-shockwave-flash" width="480" height="360" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object>[/youtube1]
И тъй като ми писна ,ви предавам думите му:
Поздрава му към всички:Обичам ви всички!
Много ми липсвате!
Приемете дълбоките ми извинения,где съм съгрешил към вазе!
[youtube1]<object width="480" height="360"><param name="movie" value="//www.youtube.com/v/4ADh8Fs3YdU?version=3 ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="//www.youtube.com/v/4ADh8Fs3YdU?version=3&hl=bg_BG&rel=0" type="application/x-shockwave-flash" width="480" height="360" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object>[/youtube1]
Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
- G.Petkov
Аз пък днес отидох на едно ново, за мен, езеро за пъстърви, хванах няколко риби,

Ама езерото не ми хареса - копано, изкуствено, няма папур, трева, водорасли и пр.
Сигурно няма да отида отново там.
Не че другите са кой знае какво, ама поне малко да има изглед на природа
!

Та се сетих за за езерото в комплекса "Конска" в Брезнишко, където всяко риболовно място има беседка и даже шезлонг, та ако си с "девойка" - тя да се пече, докато ти късаш рибите
!
Абе лукс, сийбаломайката
!
Ама езерото не ми хареса - копано, изкуствено, няма папур, трева, водорасли и пр.
Сигурно няма да отида отново там.
Не че другите са кой знае какво, ама поне малко да има изглед на природа

Та се сетих за за езерото в комплекса "Конска" в Брезнишко, където всяко риболовно място има беседка и даже шезлонг, та ако си с "девойка" - тя да се пече, докато ти късаш рибите

Абе лукс, сийбаломайката

- GODzillata
Ае, Жоре,G.Petkov написа:Аз пък днес отидох на едно ново, за мен, езеро за пъстърви, хванах няколко риби,
...

@Люскоооооооо, знаеш ли всяко едно от рилските езера колко е дълбоко?

На риба - като на война! Fish'n'chicks!

Направих един клип-съшит от 133 снимки,обаче реших да не го качвам никъде.Но половината снимки от клипа ги има тука.Който ми дойде на гости да ядем-рибата уловена от мен-ще го гледа.Та е още от Рила
Езерата са забранени за риболов.По брега като нагазиш,и леш анките те гъделичкат по краката.Водата е студена,и много чиста-няма какво да я замърси.Стича се по склона от по горното езеро,което е 37 метра дълбоко-6тото.Всички туристи пият спокойно от нея,мият си лицата и са доволни.За 3 дена горе ти се сменя физиономията.Просто атмосферата е такава.
Иначе,лифта пое доста от препитанието на конярите.Но кучетата си лаят,кервана си върви
Като се сетя,преди като нямаше лифт-как сме се молили,за такъв превоз на багажа до горе,и ти сам пеша от хижа Пионерска-нагоре.Сега е 10лв-в едната посока,и за мулетар,и за лифт.Лифта е до тук
.Та Кире,не помня кое колко е дълбоко-но ще ходя пак,и ще направя пак нови и надявам се по интересни снимки-да им се радваме заедно.

Риболовци.
- Красимир Атанасов
- учете се от него
Днес ме надъхаха и за момент ме накараха да вярвам,че ще мога да карам кънки
След подло изнудване от страна на жената със думите "Виж как те гледа детето"
се съгласих.
На излизане от метрото имах чувството,че слизам в ада.

Малко изгубени градове.

Стокхолм вечер.

Пристигнахме на пързалката и аз отначало се опъвах като магаре на мост.
После мина машината за почистване на леда.

И аз точно тогава реших да си направя дебютът
голяма грешка.
Обух се станах,паднах и с това кариерата ми на кънкьор приключи тотално.

А какви идиоти имаше,не е истина.
Имах чувството,че са взели освен кънки и тела под наем
Голямо разпльокване,голямо нещо.
Незнам защо си насилвам душицата с тези зимни спортове.
Аз съм си морско чадо и ми са чужди тези неща.
А като се сетя,че купих и почивка за ски ми се......
Следва продължение в темата с калорийте

След подло изнудване от страна на жената със думите "Виж как те гледа детето"

На излизане от метрото имах чувството,че слизам в ада.

Малко изгубени градове.

Стокхолм вечер.

Пристигнахме на пързалката и аз отначало се опъвах като магаре на мост.
После мина машината за почистване на леда.

И аз точно тогава реших да си направя дебютът

Обух се станах,паднах и с това кариерата ми на кънкьор приключи тотално.

А какви идиоти имаше,не е истина.
Имах чувството,че са взели освен кънки и тела под наем

Голямо разпльокване,голямо нещо.
Незнам защо си насилвам душицата с тези зимни спортове.
Аз съм си морско чадо и ми са чужди тези неща.
А като се сетя,че купих и почивка за ски ми се......
Следва продължение в темата с калорийте

- G.Petkov
Кире,GODzillata написа:...Ае, Жоре,, т'ва е написано в стил "Люс" - люсканье на запетайки без задръжки! ...
Не ти разбрах поста,
Ама няма значение !
Само да не искаш да кажеш, че са маломерни, а

Щото не са

Трапезен размер са, ей !
Само дето не ги ям.
Не обичам риба и това си е !
- трапера
- сериозен играч
Мдааа,май си праФlusienn написа:........................ в тая тема-се вижда,кой какво го вълнува.

Мен лично ме вълнува тоя Шибан Швабски Рибарски Курс и Изпит

Ако има Господ (в което не вярвам) и той е Българин (ха ха ха), да ми помогне в тая неравна битка с курса и успешното полагане на изпита (а дано, ама....)
В момента всичко друго е на заден план.
Установявам, че съм най-силен в част "Риболовни уреди", демек отговарям вярно на доста въпроси, без да ползвам преводач

Като казвам преводач, имам предвид-речници,хартиени тухли и електронни интернет такива. Щото има много думи и словосъчетания (дума съставена от няколко такива

Обаче другите раздели, особено Einschlägige Rechtsvorschriften, insbesondere des Fischerei-und Wasserrechts, des Tierschutz- und Tierseuchenrechts (Действащо законодателство, по специално за рибарството и водите, както и грижа за здравето и опазване на животните) са смърт

Но хубавото е, че въпросите не са както си мислех 1000+(250) а само 988. Ако ги назубря-въпроса с верния отговор от три възможни-билета ми е в кърпа вързан

Да не мислите, че ви мятам по върбите, те на

Сборник на отговорите на въпросите от петте раздела.
Ето ги материалите за подготвителния рибарски курс

Самият учебник не е много голям, даже е по-тънък от цигарената кутия

Утре с пресни сили-пак на даскало

лягам си star
събуждам се super star
събуждам се super star

Свилене,
ти за ихтиолог ли учиш,бре?

Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
- трапера
- сериозен играч
Ачо,ако знам и аз за какво
Ако стано притежател на заветния билет, си обещавам най-тържествено да си закупя само маркови такъми от тук!!!
Краси, зимните спортове наистина не са за всеки! Ама, който не знае, като ти види снимката може да си помисли, че си олимпийски шампион
Снимките са много важно доказателство
Ей мъ на, Ш кажеш- цял живот ски карал. Пък мойто каране беше точно 20 минути. точен аналог на твойто

Обаче на шейна съм мноооо добър, само дето още няма сняг
[youtube1]<object width="560" height="315"><param name="movie" value="//www.youtube.com/v/qwdrjoIKb0Y?hl=bg_BG& ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="//www.youtube.com/v/qwdrjoIKb0Y?hl=bg_BG&version=3" type="application/x-shockwave-flash" width="560" height="315" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object>[/youtube1]

Ако стано притежател на заветния билет, си обещавам най-тържествено да си закупя само маркови такъми от тук!!!
Краси, зимните спортове наистина не са за всеки! Ама, който не знае, като ти види снимката може да си помисли, че си олимпийски шампион

Снимките са много важно доказателство

Ей мъ на, Ш кажеш- цял живот ски карал. Пък мойто каране беше точно 20 минути. точен аналог на твойто

Обаче на шейна съм мноооо добър, само дето още няма сняг

[youtube1]<object width="560" height="315"><param name="movie" value="//www.youtube.com/v/qwdrjoIKb0Y?hl=bg_BG& ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="//www.youtube.com/v/qwdrjoIKb0Y?hl=bg_BG&version=3" type="application/x-shockwave-flash" width="560" height="315" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object>[/youtube1]
лягам си star
събуждам се super star
събуждам се super star