Мнение за директен Lineaeffe Carbon Competition
Модератори: Paublo_Eskobar, emo vasilev
-
- научил се да хвърля
Мнение за директен Lineaeffe Carbon Competition
Здравейте колеги,
насочил съм се към закупуване на директен телескоп, от тази марка - 7 или 8 метра. Понеже не съм риболовствал до сега с директен и нямам наблюдения върху марки и модели, моля тези които имат опит да споделят впечатленията си. Моля и за предложения относно алтернативни варианти от други марки, които да са от същия ценови клас.
Благодаря предварително на всички отзовали се.
насочил съм се към закупуване на директен телескоп, от тази марка - 7 или 8 метра. Понеже не съм риболовствал до сега с директен и нямам наблюдения върху марки и модели, моля тези които имат опит да споделят впечатленията си. Моля и за предложения относно алтернативни варианти от други марки, които да са от същия ценови клас.
Съдбата рано ни излъгала,
живота сграбчил ни отвред
и х*й подложил ни на ъгъла,
за туй вървим с г*за напред.

Re: Мнение за директен Lineaeffe Carbon Competition
С чиста съвест мога да ти предложа https://www.fishing-market.com/shop/pro ... ductID=262" onclick="window.open(this.href);return false; , според мен си заслужава цената безусловно. От доста години ползвам седмицата, а сега на тази цена си заприходих и още един.
Ето ме и във Фейса: https://www.facebook.com/profile.php?id=100010960905383" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- новобранец
tika winner-7m
Това е твоят телескоп
Това е твоят телескоп
Риболовец Гб написа:Здравейте колеги,
... и бюджета по двеgambino777 написа:tika winner-7m
Това е твоят телескоп

Ето ме и във Фейса: https://www.facebook.com/profile.php?id=100010960905383" onclick="window.open(this.href);return false;
- diavolo666
- вече хвърля и на тежко
BX TE 2АчоА написа:Риболовец Гб написа:Здравейте колеги,
Благодаря предварително на всички отзовали се.... и бюджета по двеgambino777 написа:tika winner-7m
Това е твоят телескопинак то може и Shimano Antares

ЕДИН СВЯТ,ЕДИН ГРАД-СТАРА ЗАГОРА,ЕДИН ОТБОР -"БЕРОЕ" ЗА ЦЯЛ ЖИВОТ!!!
-
- учете се от него
Здравей колега, до сега последователно съм имал две осмици от този модел и мога да кажа че за парите си е перфектен. Дължината му е РЕАЛНА(за разлика от тиките), теглото му е около 450 гр, оластичен. Фабрично е окомплектован със шпиц, като може да се вземе допълнителен връх и да се оластичи. Много стегнат и здрав прът, с добър строй и баланс. С ластик 1.4/1.6 съм вадил шарани 5+ кг, а със шпица риби от порядъка на 1.500-1.700(шарани, платики, кефали, каракуди...). Добре е шпица да се бандажира към кухата част и съвсем не маловажно- в Майсторски Риболов има всякакви резервни части за него.Риболовец Гб написа:Здравейте колеги,

-
- научил се да хвърля
Благодаря на всички за съветите, все още съм в дилема, но когато реша какъв точно ще да е директния ще се похваля.
Съдбата рано ни излъгала,

Да разбутам темата...
Много ходих, разпъвах, тръсках и накрая се доверих на мнението на адаша - Бачо Илия...
Просто няма къде да го пипна това Lineaeffe във Варна... Та поръчана е 8-ца вече, в понеделник ще я видя...
От пипнатите пръчки най ми хареса един Grauvell Diva Sport - 360g, ама 185 лв. Lineaeffe-то ми излиза 131.60 лв. Много се колебаех и за едно Tubertini Area Pro 5108 - 430g, 149 лв. Много ми хвалиха една Siweida Ultimate- 120 лв., но като я разпънах от третата секция (последната оплетена) към върха виси, иначе изглежда корава, 408g на кантара. Vega Magnolia - 125 лв., 480g - натежа ми.
Ако може Бачо Илия да нахвърля още малко впечатления за Lineaeffe-то, ще съм му много благодарен...

Много ходих, разпъвах, тръсках и накрая се доверих на мнението на адаша - Бачо Илия...

Просто няма къде да го пипна това Lineaeffe във Варна... Та поръчана е 8-ца вече, в понеделник ще я видя...
От пипнатите пръчки най ми хареса един Grauvell Diva Sport - 360g, ама 185 лв. Lineaeffe-то ми излиза 131.60 лв. Много се колебаех и за едно Tubertini Area Pro 5108 - 430g, 149 лв. Много ми хвалиха една Siweida Ultimate- 120 лв., но като я разпънах от третата секция (последната оплетена) към върха виси, иначе изглежда корава, 408g на кантара. Vega Magnolia - 125 лв., 480g - натежа ми.
Ако може Бачо Илия да нахвърля още малко впечатления за Lineaeffe-то, ще съм му много благодарен...