Мнение за директен Lineaeffe Carbon Competition

Модератори: Paublo_Eskobar, emo vasilev

Риболовец Гб
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение за директен Lineaeffe Carbon Competition

Мнение от Риболовец Гб »

Здравейте колеги,
насочил съм се към закупуване на директен телескоп, от тази марка - 7 или 8 метра. Понеже не съм риболовствал до сега с директен и нямам наблюдения върху марки и модели, моля тези които имат опит да споделят впечатленията си. Моля и за предложения относно алтернативни варианти от други марки, които да са от същия ценови клас.
Благодаря предварително на всички отзовали се.
Съдбата рано ни излъгала,
живота сграбчил ни отвред
и х*й подложил ни на ъгъла,
за туй вървим с г*за напред.
Изображение
Аватар
АчоА
разбира нещата
разбира нещата

Re: Мнение за директен Lineaeffe Carbon Competition

Мнение от АчоА »

С чиста съвест мога да ти предложа https://www.fishing-market.com/shop/pro ... ductID=262" onclick="window.open(this.href);return false; , според мен си заслужава цената безусловно. От доста години ползвам седмицата, а сега на тази цена си заприходих и още един.
Ето ме и във Фейса: https://www.facebook.com/profile.php?id=100010960905383" onclick="window.open(this.href);return false;
gambino777
новобранец
новобранец

Мнение от gambino777 »

tika winner-7m
Това е твоят телескоп
Аватар
АчоА
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от АчоА »

Риболовец Гб написа:Здравейте колеги,
насочил съм се към закупуване на директен телескоп, от тази марка - 7 или 8 метра. Понеже не съм риболовствал до сега с директен и нямам наблюдения върху марки и модели, моля тези които имат опит да споделят впечатленията си. Моля и за предложения относно алтернативни варианти от други марки, които да са от същия ценови клас.
gambino777 написа:tika winner-7m
Това е твоят телескоп
... и бюджета по две :lol: инак то може и Shimano Antares :D
Ето ме и във Фейса: https://www.facebook.com/profile.php?id=100010960905383" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
diavolo666
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от diavolo666 »

АчоА написа:
gambino777 написа:tika winner-7m
Това е твоят телескоп
... и бюджета по две :lol: инак то може и Shimano Antares :D
BX TE 2 :lol:
ЕДИН СВЯТ,ЕДИН ГРАД-СТАРА ЗАГОРА,ЕДИН ОТБОР -"БЕРОЕ" ЗА ЦЯЛ ЖИВОТ!!!
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

Здравей колега, до сега последователно съм имал две осмици от този модел и мога да кажа че за парите си е перфектен. Дължината му е РЕАЛНА(за разлика от тиките), теглото му е около 450 гр, оластичен. Фабрично е окомплектован със шпиц, като може да се вземе допълнителен връх и да се оластичи. Много стегнат и здрав прът, с добър строй и баланс. С ластик 1.4/1.6 съм вадил шарани 5+ кг, а със шпица риби от порядъка на 1.500-1.700(шарани, платики, кефали, каракуди...). Добре е шпица да се бандажира към кухата част и съвсем не маловажно- в Майсторски Риболов има всякакви резервни части за него.

:) :drinkers: :drinkers:
Изображение
Риболовец Гб
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Риболовец Гб »

Благодаря на всички за съветите, все още съм в дилема, но когато реша какъв точно ще да е директния ще се похваля.
Съдбата рано ни излъгала,
живота сграбчил ни отвред
и х*й подложил ни на ъгъла,
за туй вървим с г*за напред.
Изображение
idivarna
новобранец
новобранец

Мнение от idivarna »

Да разбутам темата... :lol:
Много ходих, разпъвах, тръсках и накрая се доверих на мнението на адаша - Бачо Илия... :lol: :lol:
Просто няма къде да го пипна това Lineaeffe във Варна... Та поръчана е 8-ца вече, в понеделник ще я видя...
От пипнатите пръчки най ми хареса един Grauvell Diva Sport - 360g, ама 185 лв. Lineaeffe-то ми излиза 131.60 лв. Много се колебаех и за едно Tubertini Area Pro 5108 - 430g, 149 лв. Много ми хвалиха една Siweida Ultimate- 120 лв., но като я разпънах от третата секция (последната оплетена) към върха виси, иначе изглежда корава, 408g на кантара. Vega Magnolia - 125 лв., 480g - натежа ми.
Ако може Бачо Илия да нахвърля още малко впечатления за Lineaeffe-то, ще съм му много благодарен... :wink: :lol:
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов с щека, уип и директен”