Сом на тролинг

Модератор: bobopeli

Публикувай отговор
tania22
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: Сом на тролинг

Мнение от tania22 »

:lol: Много като тебе вече плакаха!
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

tania22 написа::lol: Много като тебе вече плакаха!
Само не разбрах,къде виде да плачем? :shock: :shock: :shock: При положение,че всяка година ми удрят големи сомове на тролинг,защо да плача? :roll: :rolleyes: През Август изтървах още един Голям сом,но го държах 2-3минути и нямаше нищо интересно,просто без причина ми изправи тройката на воблера,точно за този сом ме гризе без да ревем!Гризе ме,защо стана така без логична причина и до днес не съм сигурен за причината,но поне имам случки и не се оплаквам! :wink: Като мен няма много,вервай ми! :wink: :drinkers: Объркано момченце в тролинга ще си останеш,това е тъжното само! :cry: :oops: Много ми е жал в момента за теб! :oops:
stomanco
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от stomanco »

[quote="Troli Rapala"]През отминалата 2013-та година ще запомня само една голяма битка от 2часа и половина с един 40кила сом,който ме умори до край и се предадох! :oops: Останах без сили,не бях пушил цели 3часа и загубих търпение,а от там и битката,но не съжалявам грам по много причини! :idea: :wink: Надявам се тази година да ми е по-успешна,вече отказах цигарите и имам повече въздух и сили! :oops: :roll: Зимата е чудесен сезон за равносметка,та прилагам малко снимки,все пак това е най-ранния сом на тролинг,който съм закачал още,а именно на 06.04.2013г.! :rolleyes:

Тук не бях сигурен в големината на сома,а снимката е минута-две след удъра! :idea:

Изображение

Тук вече разбрах от опит,че рибата е голяма и ставам прав! :idea:

Изображение

Мястото на което удари е "Частна собственост" на Троли! :oops: :mrgreen:

Изображение

След час и 10минути се вижда умората,а ме чакаха още толкова във Битка! :oops: :rolleyes:

Изображение

Това е снимано 10-тина минути след края на злополучната Битка,когато запалих дълго чаканата цигара/вътрешно бях решил да не пуша,докато трае битката/,леко съм тъжен и много скапан от умора! :oops: :cry:

Изображение

И за да стане по-цветна темата, малко фотоси на изморения вече въпросен сом седмица по-късно :wink:
Прикачени файлове
030172678.jpg
030172678.jpg (48.63 KiB) Преглеждано 1987 пъти
030172674.jpg
030172674.jpg (49.93 KiB) Преглеждано 1987 пъти
006.JPG
006.JPG (184.92 KiB) Преглеждано 1987 пъти
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Е па я така го изморих за 2-3часа,че ти след седмица сигурно си го вадил за 2-3минути? :rolleyes: :mrgreen: :wink: Така и боа баба ми знае да вади ряпа! :wink: :mrgreen: :drinkers: Травмиран психически сом лесно се вади и при закачането на твоя воблер си е казал:"Ох пак ли оня лудия ме гепи,я дай да излизам по рано,че ше ми се съсипе целия ден.....,че и нощеска........."! :mrgreen: :drinkers:
stomanco
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от stomanco »

Troli Rapala написа:Е па я така го изморих за 2-3часа,че ти след седмица сигурно си го вадил за 2-3минути? :rolleyes: :mrgreen: :wink: Така и боа баба ми знае да вади ряпа! :wink: :mrgreen: :drinkers: Травмиран психически сом лесно се вади и при закачането на твоя воблер си е казал:"Ох пак ли оня лудия ме гепи,я дай да излизам по рано,че ше ми се съсипе целия ден.....,че и нощеска........."! :mrgreen: :drinkers:

:lol: :lol: :lol: Е па верно си е, изморен сом по-лесно излиза! Майтапа настрана, аз още му се чудя как е решил да се храни с това дръвце у гърлото :drinkers:
tania22
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от tania22 »

Troli Rapala написа:Много ми е жал в момента за теб! :oops:
Мен не ме мисли,ами гледай в "Частната ти собственост" да остане риба,че иначе много има да пушиш по брега! :wink:
И земете се разберете с Върхара,че се бъркаме кое на кого е! :mrgreen:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

tania22 написа:
Troli Rapala написа:Много ми е жал в момента за теб! :oops:
Мен не ме мисли,ами гледай в "Частната ти собственост" да остане риба,че иначе много има да пушиш по брега! :wink:
И земете се разберете с Върхара,че се бъркаме кое на кого е! :mrgreen:
Е,вие местните ако не опазите рибата по Жребеца,то за назе от към Софето нема грам шанс за помощ,освен през Уикендите,когато почивате от навалицата! :oops: :cry: :wink: А,Върхи е ясен и има права само между 20-30-тия метър,па нагоре си има други собственици гьолчето! :wink: :rolleyes: Предполагам,че е по брега има много собственост около Стената за да лови на плувка,ма може и да е отдал имотите на концесия и да му плащат в червеноперки и платики,де да знам? :rolleyes: :roll: :mrgreen: :drinkers: Знае момчето да яде костелива риба и да избегва костиците да не му се забиват в гърлото:"Оно е врело и кипело на хранилката"! :mrgreen: :drinkers:
didooo
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от didooo »

http://e-fish.bg/productv/7644/salmo-sting-9-12cm.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Колеги тоя воблер дали ще лови сомове и кой размер е по-добре
gogibo
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от gogibo »

Струва ми се,че нещо е сбъркано в данните-не може да е с маса /0.200кг/...??
Emo-83
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Emo-83 »

didooo написа:http://e-fish.bg/productv/7644/salmo-sting-9-12cm.html
Колеги тоя воблер дали ще лови сомове и кой размер е по-добре
Ще лови....много ясно. :wink:
didooo
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от didooo »

няма ли вече хванати сомове .......... тука все ГОЛЕМИ рибари има трябва да има такива за , които няма сезони :))))))))))))))))
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

В четвъртък ще е екстра за сом,но аз съм пас! :cry: Който може да се пробва,щот времето е с един месец напред спрямо нормалното! :idea: :wink: Или може би треа да изчакаме белите риби да напуснат терена? :wink: Който чете рибите,си знае работата! :idea:
lubozet
новобранец
новобранец

Мнение от lubozet »

Освен да бегам на яз. Тракиец да хванем некой .. :D :D
lubozet
новобранец
новобранец

Мнение от lubozet »

САМО ЧЕ СЕ ЧУДИМ НА КЪВ ВОБЛЕР ДА ЗАЛОЖИМ :shock: :shock:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

lubozet написа:САМО ЧЕ СЕ ЧУДИМ НА КЪВ ВОБЛЕР ДА ЗАЛОЖИМ :shock: :shock:
Като го откриеш ми го кажи само на мен,да не се мъчим и да доем на готово,на постата! :mrgreen: Всяка година е различна,та още никой не го знае поне до първия сом! :cry: :roll:
Публикувай отговор

Обратно към “Тролинг”