Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Тролинг
naRiba.com

Форум

Сом на тролинг
Модератор: bobopeli
Re: Сом на тролинг

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Само не разбрах,къде виде да плачем?tania22 написа:Много като тебе вече плакаха!

[quote="Troli Rapala"]През отминалата 2013-та година ще запомня само една голяма битка от 2часа и половина с един 40кила сом,който ме умори до край и се предадох!
Останах без сили,не бях пушил цели 3часа и загубих търпение,а от там и битката,но не съжалявам грам по много причини!
Надявам се тази година да ми е по-успешна,вече отказах цигарите и имам повече въздух и сили!
Зимата е чудесен сезон за равносметка,та прилагам малко снимки,все пак това е най-ранния сом на тролинг,който съм закачал още,а именно на 06.04.2013г.!
Тук не бях сигурен в големината на сома,а снимката е минута-две след удъра!

Тук вече разбрах от опит,че рибата е голяма и ставам прав!

Мястото на което удари е "Частна собственост" на Троли!

След час и 10минути се вижда умората,а ме чакаха още толкова във Битка!

Това е снимано 10-тина минути след края на злополучната Битка,когато запалих дълго чаканата цигара/вътрешно бях решил да не пуша,докато трае битката/,леко съм тъжен и много скапан от умора!

И за да стане по-цветна темата, малко фотоси на изморения вече въпросен сом седмица по-късно

Тук не бях сигурен в големината на сома,а снимката е минута-две след удъра!

Тук вече разбрах от опит,че рибата е голяма и ставам прав!

Мястото на което удари е "Частна собственост" на Троли!

След час и 10минути се вижда умората,а ме чакаха още толкова във Битка!

Това е снимано 10-тина минути след края на злополучната Битка,когато запалих дълго чаканата цигара/вътрешно бях решил да не пуша,докато трае битката/,леко съм тъжен и много скапан от умора!

И за да стане по-цветна темата, малко фотоси на изморения вече въпросен сом седмица по-късно

- Прикачени файлове
-
- 030172678.jpg (48.63 KiB) Преглеждано 1993 пъти
-
- 030172674.jpg (49.93 KiB) Преглеждано 1993 пъти
-
- 006.JPG (184.92 KiB) Преглеждано 1993 пъти
-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Е па я така го изморих за 2-3часа,че ти след седмица сигурно си го вадил за 2-3минути?
Така и боа баба ми знае да вади ряпа!
Травмиран психически сом лесно се вади и при закачането на твоя воблер си е казал:"Ох пак ли оня лудия ме гепи,я дай да излизам по рано,че ше ми се съсипе целия ден.....,че и нощеска........."!

Troli Rapala написа:Е па я така го изморих за 2-3часа,че ти след седмица сигурно си го вадил за 2-3минути?![]()
![]()
Така и боа баба ми знае да вади ряпа!
![]()
![]()
Травмиран психически сом лесно се вади и при закачането на твоя воблер си е казал:"Ох пак ли оня лудия ме гепи,я дай да излизам по рано,че ше ми се съсипе целия ден.....,че и нощеска........."!
![]()

Мен не ме мисли,ами гледай в "Частната ти собственост" да остане риба,че иначе много има да пушиш по брега!Troli Rapala написа:Много ми е жал в момента за теб!

И земете се разберете с Върхара,че се бъркаме кое на кого е!

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Е,вие местните ако не опазите рибата по Жребеца,то за назе от към Софето нема грам шанс за помощ,освен през Уикендите,когато почивате от навалицата!tania22 написа:Мен не ме мисли,ами гледай в "Частната ти собственост" да остане риба,че иначе много има да пушиш по брега!Troli Rapala написа:Много ми е жал в момента за теб!![]()
И земете се разберете с Върхара,че се бъркаме кое на кого е!

http://e-fish.bg/productv/7644/salmo-sting-9-12cm.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Колеги тоя воблер дали ще лови сомове и кой размер е по-добре
Струва ми се,че нещо е сбъркано в данните-не може да е с маса /0.200кг/...??
Ще лови....много ясно.didooo написа:http://e-fish.bg/productv/7644/salmo-sting-9-12cm.html

няма ли вече хванати сомове .......... тука все ГОЛЕМИ рибари има трябва да има такива за , които няма сезони
)))))))))))))))

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
В четвъртък ще е екстра за сом,но аз съм пас!
Който може да се пробва,щот времето е с един месец напред спрямо нормалното!
Или може би треа да изчакаме белите риби да напуснат терена?
Който чете рибите,си знае работата! 

Освен да бегам на яз. Тракиец да хванем некой ..

САМО ЧЕ СЕ ЧУДИМ НА КЪВ ВОБЛЕР ДА ЗАЛОЖИМ

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Като го откриеш ми го кажи само на мен,да не се мъчим и да доем на готово,на постата!lubozet написа:САМО ЧЕ СЕ ЧУДИМ НА КЪВ ВОБЛЕР ДА ЗАЛОЖИМ![]()