Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Тролинг
naRiba.com

Форум

Само за пъстърваджий
Модератор: bobopeli
Re: Само за пъстърваджий
Миро видях че и тук си се включил по добре пускай пискюлите за дорадота че от там където се намираш ми е рекорда-15кг

А това е 8кг

А това е 8кг

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Бе,Ради как не те е срам бре?
Как не те е срам да ме дразниш с риби от Малдивите?
То бива нахалство,ма не всички сме родени във Бургас или Варна,не бачкаме по корабите или не сме милионери,които си плащат за риболовен кеф-тур за хиляди евро на другия край на света!
Ако се смениме,"щех да фаним по-големи рибета от теб" и без да ми държи въдицата "черен гид от ислямски произход"!
Ма нема значение,щом съм те бил на последното Състезание с костур 500грама,треа шапка да ми сваляш на следващото,за да не ядеш пак бой!
Те тоя милионер почти ми е приятел,ако това е възможно,но има данни за това!

Ма за толко хвърлени пари му дадоха да си донесе във България само това за спомен!
Другия път ме вземи за риболовен гид по света и доволен ша останеш,че съм оборудван на супер-профешънъл ниво и то в световен мащаб!

Те тоя милионер почти ми е приятел,ако това е възможно,но има данни за това!

Ма за толко хвърлени пари му дадоха да си донесе във България само това за спомен!

Другия път ме вземи за риболовен гид по света и доволен ша останеш,че съм оборудван на супер-профешънъл ниво и то в световен мащаб!

Само да тръгнем и ги мятам ПЪСТЪРВИТЕ на пискюли.radi62 написа:Миро....... пускай пискюлите .....

Мисля да пробвам сега и воблер, а пискюла след него. Да не го свалям с олово.
Май ще се въртим из Индийския океан и ще има доста риболов.
- bananaman
- вече хвърля и на тежко
Пичове вместо да се надцаквате със снимки , помогнете на начинаещи тролингисти , като мен , с малко информация за Доспат и тролинга. Гледах клипчета през януари хванати - възможно ли е? Има ли сезонност там , покажете малко биячи ...
Благодаря предварително!
Поздрави
Благодаря предварително!
Поздрави
За 1 ден НАРИБА Господ два дена дава 
Там, седнал на един нос, Дарий I огледаждаше Понта (Черно море). В действителност, това море заслушаваше възхищението му, тъй като то е най-прекрасното от всички морета.
"История" , Херодот , 5в.пр.Хр.

Там, седнал на един нос, Дарий I огледаждаше Понта (Черно море). В действителност, това море заслушаваше възхищението му, тъй като то е най-прекрасното от всички морета.
"История" , Херодот , 5в.пр.Хр.
Троли не си ме бил щото още не сме си ги мерили На Жребчево бях не за да участам а за да се видя с Митака от Разград-Би М Джито и да пробваме най новите модели воблери Ако си хванал един костур това е лошо язовира ври от риба А какво аз съм хванал-безброй щуки няколко бели риби и костури Свидетели Мъндзата Миро Десов Марко Поло и много други колеги Колкото до риболовите извън страната има евтини екскурзии ако резервираш много по рано на мен ми излезе около две хил евро за две седмици с всичко в цената А и кефа цена няма
- мечока
- научил се да хвърля
Ради,кефим ти се на ентусиазма да надцакаш Сашо(макар и да имаш много видео материал за това).Той е по-добър и от котка относно падането по гръб.Думите "извинявай "или" не бях прав" ги няма в неговия речник.Представям си ако му извадиш сега и снимка с панцерна щука,веднага че обяви ,че ги хващаш в ранен стадий,още не са им поникнали крака.И след постването на някой крокодил от нета,ще ти покаже той какви ги лови
Между другото какви са вкусовите качества на дорадото?

Дорадото се дере подобно на костура месото обработено с разтопено масло с чесън и запечено или запържено става уникално Иначе е бяло и сухо и в никой случай не е от най вкусните в морето
Миро ако още си на брега вземи си самолетче за пискюлите Ти се бъзикаш с пъстървите но Май месец ще те водя на Сърница сам да пробваш дали се хващат на специални малки пискюли със самолетче отпреде
Хич не се бъзикам даже. Това за пъстървите го написах да не съм извън тематаradi62 написа:Миро ако още си на брега вземи си самолетче за пискюлите Ти се бъзикаш с пъстървите но Май месец ще те водя на Сърница сам да пробваш дали се хващат на специални малки пискюли със самолетче отпреде

На 12 тръгваме от Сингапур за Коломбо и ще настоявам на тролинг. Няма как да си взема самолетчета, защото съм доста далеч от града а и нямам много време.
Познати лица от познати води Без баракудата другите на пискюл

Малко биячи за пъстърва

Съжалявам за лошото качество на снимките Не всички от показаните примамки са за тролинг

Съжалявам за лошото качество на снимките Не всички от показаните примамки са за тролинг
- TheLiaR
- научил се да хвърля
Това воблерче може да хване 63 пъстърви за 1 ден
- Прикачени файлове
-
- 747108.jpg (115.33 KiB) Преглеждано 1716 пъти
- TheLiaR
- научил се да хвърля
От тия пазарджиклии една риба неможем да хванем
Този е най-големия бияч и бих трампил всеки воблер за него или купил на цена като нов
Този е най-големия бияч и бих трампил всеки воблер за него или купил на цена като нов
- Прикачени файлове
-
- Biqch.JPG (20.76 KiB) Преглеждано 1714 пъти
- at.angelov
- новобранец

Тези хващат ли , или щом не са Rapala не стават ?

- TheLiaR
- научил се да хвърля
И аз имам някои от тези и понякога разминавам капото с тях