Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
Модератор: sapuna
Re: Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
Нямаше треволяк беше си чисто само в краищата имашеyaata написа:Колега, а има ли много треволяк, щото миналата зима беше обрасло всичко и беше много тегаво.vwsport89 написа:Не колега,говоря за другия водоем(скарите) иначе шаранския (с кафето) си е източен както всяка година
- kostura_24
- ще става разбирач
Вчера на платеното на Дрен 2 пъстърви понеже нямах захранка.Имаше колеги от през нощта .. пазача (Явор) каза , че идват още от 2 часа с дамаджаната метнат въдиците и пей сърце .. Хората от сутринта ловяха към 10-15 пъстърви обаче много важи от захранката.
"Докато ми плащат колкото да не умрем, ще работим колкото да не заспим'' 

казичане,голяма партенка, тази събота и неделя.какви 600 кила ,60 ако са пуснати пак са много.90 процента бяха капо .аз лично не видях да хване някой повече от една риба.много лъжи се наслушахме от арендатора,какво цял да направи, и колко риба да пусне. колегите му повярваха и имаше много хора тези два дни, но едва ли ще отидат пак там. лично аз няма да стъпя.
- nocalled
- научил се да хвърля
и да има панаир, няма гаранция за рибаasencvetichev написа:доста грозно...всичките платени язовири са така...няма ли панаир,няма риба..
you'd better run...
Някакво инфо за рибарника на Панчерево ?
-
- новобранец
Инфо за черното кафене да ли почна там риболова на уклей и червеноперка (бабушка) благодаря предварирелно

В петък ходих и 10 пъстърви си хванах.searnox написа:Някакво инфо за рибарника на Панчерево ?
Колеги този рибарник къде се намираDOK7ORA написа:В петък ходих и 10 пъстърви си хванах.searnox написа:Някакво инфо за рибарника на Панчерево ?

Е там ,където си ходил, е рибарникът. Сигурно 1/3 е размразена от струите вода. Лови се до малкия кей (не за друго, ами там няма лед) на стръв бял.
Последно промяна от glmv на Пон Фев 10, 2014 8:24 pm, променено общо 1 път.
-
- научил се да хвърля
Колеги,аз си хванах риба в събота на спининг доволно.Още двама колеги също си хванаха по няколко риби на спининг.brazilian написа:казичане,голяма партенка, тази събота и неделя.какви 600 кила ,60 ако са пуснати пак са много.90 процента бяха капо .аз лично не видях да хване някой повече от една риба.много лъжи се наслушахме от арендатора,какво цял да направи, и колко риба да пусне. колегите му повярваха и имаше много хора тези два дни, но едва ли ще отидат пак там. лично аз няма да стъпя.
В неделя мой приятел заедно с негов колега са си хванали общо 24 риби.Риба има много,вижда се и по повърхнуста на моменти да се показват до плувките ви.ЗАЩО ГОВОРИТЕ ГЛУПОСТИ......
Колеги,аз си хванах риба в събота на спининг доволно.Още двама колеги също си хванаха по няколко риби на спининг.
В неделя мой приятел заедно с негов колега са си хванали общо 24 риби.Риба има много,вижда се и по повърхнуста на моменти да се показват до плувките ви.ЗАЩО ГОВОРИТЕ ГЛУПОСТИ......[/quote]
Аз казвам каквото видях, а ти като си такъв риболовец-спинингист и си имал xубава слука, защо не се подкрепиш със снимков материал вместо да повишаваш тон ненужно? Или просто си авер на арендатора и правиш скрита реклама
(партенка)?
В неделя мой приятел заедно с негов колега са си хванали общо 24 риби.Риба има много,вижда се и по повърхнуста на моменти да се показват до плувките ви.ЗАЩО ГОВОРИТЕ ГЛУПОСТИ......[/quote]
Аз казвам каквото видях, а ти като си такъв риболовец-спинингист и си имал xубава слука, защо не се подкрепиш със снимков материал вместо да повишаваш тон ненужно? Или просто си авер на арендатора и правиш скрита реклама

Аз казвам каквото видях, а ти като си такъв риболовец-спинингист и си имал xубава слука, защо не се подкрепиш със снимков материал вместо да повишаваш тон ненужно? Или просто си авер на арендатора и правиш скрита рекламаILEGAL написа:Колеги,аз си хванах риба в събота на спининг доволно.Още двама колеги също си хванаха по няколко риби на спининг.
В неделя мой приятел заедно с негов колега са си хванали общо 24 риби.Риба има много,вижда се и по повърхнуста на моменти да се показват до плувките ви.ЗАЩО ГОВОРИТЕ ГЛУПОСТИ......

P.S.В събота като бях на гьола един спинингист не видях да обикаля, та ми е много интересно къде ги лови на спининг или си от тия статичните спинингисти дето се заковават на едно място и въртят цял ден като аланкоолу?

-
- научил се да хвърля
P.S.В събота като бях на гьола един спинингист не видях да обикаля, та ми е много интересно къде ги лови на спининг или си от тия статичните спинингисти дето се заковават на едно място и въртят цял ден като аланкоолу?ILEGAL написа:Аз казвам каквото видях, а ти като си такъв риболовец-спинингист и си имал xубава слука, защо не се подкрепиш със снимков материал вместо да повишаваш тон ненужно? Или просто си авер на арендатора и правиш скрита рекламаILEGAL написа:Колеги,аз си хванах риба в събота на спининг доволно.Още двама колеги също си хванаха по няколко риби на спининг.
В неделя мой приятел заедно с негов колега са си хванали общо 24 риби.Риба има много,вижда се и по повърхнуста на моменти да се показват до плувките ви.ЗАЩО ГОВОРИТЕ ГЛУПОСТИ......(партенка)?

Бях от към ресторанта,със спининги бяхме 4 човека,като отидох отсреща там имаше двама спинингисти,които също си бяха хванали по някоя риба.Следващия път ще се постарая да направя снимки.Поздрави и наслука.
- P-etkan
- ще става разбирач
Привет,
Утре или в четвъртък, мился да направя един спининг на Негован или Суходол - моля за инфо за тези водоеми, а може и за други спининго-удобни места в близост до София.
Поздрави
Утре или в четвъртък, мился да направя един спининг на Негован или Суходол - моля за инфо за тези водоеми, а може и за други спининго-удобни места в близост до София.
Поздрави