Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Заключено
m@rto
новобранец
новобранец

Re: Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....

Мнение от m@rto »

:partyman:
vwsport89
фен клуб-скобар

Мнение от vwsport89 »

yaata написа:
vwsport89 написа:Не колега,говоря за другия водоем(скарите) иначе шаранския (с кафето) си е източен както всяка година
Колега, а има ли много треволяк, щото миналата зима беше обрасло всичко и беше много тегаво.
Нямаше треволяк беше си чисто само в краищата имаше
Аватар
kostura_24
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от kostura_24 »

Вчера на платеното на Дрен 2 пъстърви понеже нямах захранка.Имаше колеги от през нощта .. пазача (Явор) каза , че идват още от 2 часа с дамаджаната метнат въдиците и пей сърце .. Хората от сутринта ловяха към 10-15 пъстърви обаче много важи от захранката.
"Докато ми плащат колкото да не умрем, ще работим колкото да не заспим'' :D
brazilian
новобранец
новобранец

Мнение от brazilian »

казичане,голяма партенка, тази събота и неделя.какви 600 кила ,60 ако са пуснати пак са много.90 процента бяха капо .аз лично не видях да хване някой повече от една риба.много лъжи се наслушахме от арендатора,какво цял да направи, и колко риба да пусне. колегите му повярваха и имаше много хора тези два дни, но едва ли ще отидат пак там. лично аз няма да стъпя.
Аватар
nocalled
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от nocalled »

asencvetichev написа:доста грозно...всичките платени язовири са така...няма ли панаир,няма риба..
и да има панаир, няма гаранция за риба
you'd better run...
searnox
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от searnox »

Някакво инфо за рибарника на Панчерево ?
zdravko_minata
новобранец
новобранец

Мнение от zdravko_minata »

Инфо за черното кафене да ли почна там риболова на уклей и червеноперка (бабушка) благодаря предварирелно :) :) :)
DOK7ORA
новобранец
новобранец

Мнение от DOK7ORA »

searnox написа:Някакво инфо за рибарника на Панчерево ?
В петък ходих и 10 пъстърви си хванах.
m@rto
новобранец
новобранец

Мнение от m@rto »

DOK7ORA написа:
searnox написа:Някакво инфо за рибарника на Панчерево ?
В петък ходих и 10 пъстърви си хванах.
Колеги този рибарник къде се намира :?: Днес ходих на платеното на Панчарево цялото е замръзнало :shock: :shock: :shock:
glmv
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от glmv »

Е там ,където си ходил, е рибарникът. Сигурно 1/3 е размразена от струите вода. Лови се до малкия кей (не за друго, ами там няма лед) на стръв бял.
Последно промяна от glmv на Пон Фев 10, 2014 8:24 pm, променено общо 1 път.
Venko Radev 82
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Venko Radev 82 »

brazilian написа:казичане,голяма партенка, тази събота и неделя.какви 600 кила ,60 ако са пуснати пак са много.90 процента бяха капо .аз лично не видях да хване някой повече от една риба.много лъжи се наслушахме от арендатора,какво цял да направи, и колко риба да пусне. колегите му повярваха и имаше много хора тези два дни, но едва ли ще отидат пак там. лично аз няма да стъпя.
Колеги,аз си хванах риба в събота на спининг доволно.Още двама колеги също си хванаха по няколко риби на спининг.
В неделя мой приятел заедно с негов колега са си хванали общо 24 риби.Риба има много,вижда се и по повърхнуста на моменти да се показват до плувките ви.ЗАЩО ГОВОРИТЕ ГЛУПОСТИ......
Аватар
ILEGAL
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от ILEGAL »

Колеги,аз си хванах риба в събота на спининг доволно.Още двама колеги също си хванаха по няколко риби на спининг.
В неделя мой приятел заедно с негов колега са си хванали общо 24 риби.Риба има много,вижда се и по повърхнуста на моменти да се показват до плувките ви.ЗАЩО ГОВОРИТЕ ГЛУПОСТИ......[/quote]

Аз казвам каквото видях, а ти като си такъв риболовец-спинингист и си имал xубава слука, защо не се подкрепиш със снимков материал вместо да повишаваш тон ненужно? Или просто си авер на арендатора и правиш скрита реклама :mrgreen: (партенка)?
Аватар
ILEGAL
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от ILEGAL »

ILEGAL написа:Колеги,аз си хванах риба в събота на спининг доволно.Още двама колеги също си хванаха по няколко риби на спининг.
В неделя мой приятел заедно с негов колега са си хванали общо 24 риби.Риба има много,вижда се и по повърхнуста на моменти да се показват до плувките ви.ЗАЩО ГОВОРИТЕ ГЛУПОСТИ......
Аз казвам каквото видях, а ти като си такъв риболовец-спинингист и си имал xубава слука, защо не се подкрепиш със снимков материал вместо да повишаваш тон ненужно? Или просто си авер на арендатора и правиш скрита реклама :mrgreen: (партенка)?[/quote]

P.S.В събота като бях на гьола един спинингист не видях да обикаля, та ми е много интересно къде ги лови на спининг или си от тия статичните спинингисти дето се заковават на едно място и въртят цял ден като аланкоолу? :mrgreen:
Venko Radev 82
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Venko Radev 82 »

ILEGAL написа:
ILEGAL написа:Колеги,аз си хванах риба в събота на спининг доволно.Още двама колеги също си хванаха по няколко риби на спининг.
Аз казвам каквото видях, а ти като си такъв риболовец-спинингист и си имал xубава слука, защо не се подкрепиш със снимков материал вместо да повишаваш тон ненужно? Или просто си авер на арендатора и правиш скрита реклама :mrgreen: (партенка)?
P.S.В събота като бях на гьола един спинингист не видях да обикаля, та ми е много интересно къде ги лови на спининг или си от тия статичните спинингисти дето се заковават на едно място и въртят цял ден като аланкоолу? :mrgreen:[/quote]

Бях от към ресторанта,със спининги бяхме 4 човека,като отидох отсреща там имаше двама спинингисти,които също си бяха хванали по някоя риба.Следващия път ще се постарая да направя снимки.Поздрави и наслука.
Аватар
P-etkan
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от P-etkan »

Привет,

Утре или в четвъртък, мился да направя един спининг на Негован или Суходол - моля за инфо за тези водоеми, а може и за други спининго-удобни места в близост до София.

Поздрави
Заключено

Обратно към “Водоеми и реки”