Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Не е лошо но ще изперкам
Модератор: dantho.mihov
- Виктор71
- ще става разбирач
Не е лошо но ще изперкам
Колеги направо полудявям .Щерката е болна от шарка .... Жената почна работа днес... и кой си мислите гледа малката аз какво ка правя
Бъдете здрави за риболов
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
качи си рибната игра и джиткаи
иначе мойта мина без белези със някакъв крем забъркан с цинк!

Последно промяна от БОВСКИЯТ КОРМОРАН на Пон Яну 28, 2008 8:45 pm, променено общо 1 път.

- fish slavi
- разбира нещата
Re: Не е лошо но ще изперкам
Викторе хич не изперквай,веднага изтърчах до комшийката пък тя е д-р на болницата и каза хич да не се притесняваш,колкото по-рано толкова по-добре,целия град при нас е пламнал от шарка,но това че си сам и жената на работа,еееееее ний за кво сме бе,само дето неможем да завиваме щеркатаВиктор71 написа:Колеги направо полудявям .Щерката е болна от шарка .... Жената почна работа днес... и кой си мислите гледа малката аз какво ка правя

п.п.Няма човек да не карал шарка,колкото по-рано толкова по-добре,притиснителното е при едрата шарка,че там остават белези по тялото.
- dimitar_
- сериозен играч
Няма страшно , преди време като лепна шарката едното , оставихме и другото заедно с нея ,че да я изкарат заедно . Даже жената им даде по една чашка топло вино за да избият по - бързо пъпките , но голям зор беше да не им даваме да се чешат , защото след това остават белези , а това особено за момичета е "трагедия" ...
Въпреки всичко , питай някой детски доктор за този "бабешки"лек с виното , макар че тогава във входа живееше такъв и той ни го препоръча , разбира се това има ефект в началото на шарката , когато не са избили пъпките .
Пък за теб остава "компа" и дето викат колегите , една седмица и ти ще си в "карантина" , но така е , децата си искат своето , все пак те са радостта в живота ни ... !!!
Въпреки всичко , питай някой детски доктор за този "бабешки"лек с виното , макар че тогава във входа живееше такъв и той ни го препоръча , разбира се това има ефект в началото на шарката , когато не са избили пъпките .
Пък за теб остава "компа" и дето викат колегите , една седмица и ти ще си в "карантина" , но така е , децата си искат своето , все пак те са радостта в живота ни ... !!!
- fish slavi
- разбира нещата
Re: Не е лошо но ще изперкам
А на колко годинки е дъщеричката?Колкото по-малка е ,толкова по-бързо и леко ще минеВиктор71 написа:Колеги направо полудявям .Щерката е болна от шарка .... Жената почна работа днес... и кой си мислите гледа малката аз какво ка правя

- GODzillata
- и господ не е толокова добър
- MITKO70
- кандидат преподавател
Аз пък я карах варицела на "стари години".С жената бяхме гаджета и от нейната племеница и тя се разболя от шарката.А ,аз ербап ,няма проблем карал съм ги ,да ама не ,точно тая не съм .Та аз на 31г.,жената на 20г. абе гадна работа.Сега "очаквам"включване и за мойта дъщеря 5г.,но вече имам опит.Един познат на времето ми даде рецепта за три хомеопатични лекарства-за по-бързо избиване на шарката,против сърбеж и за заздравяване на пъпките.Едни зрънца във флакони ,но действително помагат.Така че няма страшно ,лошото е сърбежа.
Всичко може,но не всеки го можe.

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка: