Не е лошо но ще изперкам

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Аватар
Виктор71
ще става разбирач
ще става разбирач

Не е лошо но ще изперкам

Мнение от Виктор71 »

Колеги направо полудявям .Щерката е болна от шарка .... Жената почна работа днес... и кой си мислите гледа малката аз какво ка правя
Бъдете здрави за риболов
БОВСКИЯТ КОРМОРАН
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от БОВСКИЯТ КОРМОРАН »

качи си рибната игра и джиткаи :lol: иначе мойта мина без белези със някакъв крем забъркан с цинк!
Последно промяна от БОВСКИЯТ КОРМОРАН на Пон Яну 28, 2008 8:45 pm, променено общо 1 път.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
Аватар
rumci
учете се от него
учете се от него

Мнение от rumci »

Ако това ще те успокои - и моята е на работа, а аз гледам две мъжки хлапета вкъщи, които не спират да се бият. :D
Аватар
fish slavi
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от fish slavi »

Дано да си я карал тая шарка, че тогава ще те питам какво ще правиш.
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

Кофти наборе!Нагласяй пудра и ментолов спирт за малката,червено вино за теб,че една седмица ще е така!Дано само си я минал,че ... Аз го папах преди две години!И доктора избяга от нас,а на позвъняването ми отговори:"Ша са оправиш,не бой са!"
Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
Nedeltcho Delev

Re: Не е лошо но ще изперкам

Мнение от Nedeltcho Delev »

Виктор71 написа:Колеги направо полудявям .Щерката е болна от шарка .... Жената почна работа днес... и кой си мислите гледа малката аз какво ка правя
Викторе хич не изперквай,веднага изтърчах до комшийката пък тя е д-р на болницата и каза хич да не се притесняваш,колкото по-рано толкова по-добре,целия град при нас е пламнал от шарка,но това че си сам и жената на работа,еееееее ний за кво сме бе,само дето неможем да завиваме щерката :wink: ся по-спокойно,всичкото чудо за една седмица.

п.п.Няма човек да не карал шарка,колкото по-рано толкова по-добре,притиснителното е при едрата шарка,че там остават белези по тялото.
Аватар
Виктор71
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Виктор71 »

утре мися да направя парти на маиките с децата с шарка.............
пп.. благодаря за отзивите.
Бъдете здрави за риболов
Аватар
dimitar_
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dimitar_ »

Няма страшно , преди време като лепна шарката едното , оставихме и другото заедно с нея ,че да я изкарат заедно . Даже жената им даде по една чашка топло вино за да избият по - бързо пъпките , но голям зор беше да не им даваме да се чешат , защото след това остават белези , а това особено за момичета е "трагедия" ...
Въпреки всичко , питай някой детски доктор за този "бабешки"лек с виното , макар че тогава във входа живееше такъв и той ни го препоръча , разбира се това има ефект в началото на шарката , когато не са избили пъпките .
Пък за теб остава "компа" и дето викат колегите , една седмица и ти ще си в "карантина" , но така е , децата си искат своето , все пак те са радостта в живота ни ... !!!
Nedeltcho Delev

Мнение от Nedeltcho Delev »

Купи дребни бонбонки за дечицата и ги пръсни из стаята та по дълко време да са занимават :idea: :wink: а за майките...абе ти си знаеш :D :D :D :smt051
Аватар
fish slavi
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от fish slavi »

Не знам шарката да се предава по полов път/ако ти научиш нещо-казваи/,но когато преди няколко години доиде оная готина медсестра да ме посети за шарката-въобще не влезе.
Amarena
разбира нещата
разбира нещата

Re: Не е лошо но ще изперкам

Мнение от Amarena »

Виктор71 написа:Колеги направо полудявям .Щерката е болна от шарка .... Жената почна работа днес... и кой си мислите гледа малката аз какво ка правя
А на колко годинки е дъщеричката?Колкото по-малка е ,толкова по-бързо и леко ще мине :wink: По-добре сега,отколкото като порасне;)Споко,всичко ще мине нормално:) :D
Аватар
GODzillata
и господ не е толокова добър

Мнение от GODzillata »

Няма са пУашиш, ша мини. :wink: По-добре рано, отколкото късно. Не и давай да се чеше само.
На риба - като на война! Fish'n'chicks! :mrgreen:
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...Изображение
Аватар
MITKO70
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от MITKO70 »

Аз пък я карах варицела на "стари години".С жената бяхме гаджета и от нейната племеница и тя се разболя от шарката.А ,аз ербап ,няма проблем карал съм ги ,да ама не ,точно тая не съм .Та аз на 31г.,жената на 20г. абе гадна работа.Сега "очаквам"включване и за мойта дъщеря 5г.,но вече имам опит.Един познат на времето ми даде рецепта за три хомеопатични лекарства-за по-бързо избиване на шарката,против сърбеж и за заздравяване на пъпките.Едни зрънца във флакони ,но действително помагат.Така че няма страшно ,лошото е сърбежа.
Всичко може,но не всеки го можe.
Изображение
Аватар
КИРО
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

Виктор71 написа:утре мися да направя парти на маиките с децата с шарка.............
пп.. благодаря за отзивите.
Това е правилния избор.Мойте като я бяха хванали на времето,така действаха жените.Виното помага по-бързо да избие шарката,ама не прекалявай с него.Успех,чака те приключение.
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

не се коси..ами аз като не сьм карал шарки,а декето е на 4 и полвина,питаш ли ме кво ми е и как подозрително го гледам всеки пьт като си дойде от градина :lol: земе да ме тресне на тая вьзраст..ми аз може и да умра :roll:
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”