ПРОМЕНИ ПРИ ОБЯВИ КУПУВА / ПРОДАВА

Съобщения свързани със сайта и форума.

Модератори: bobopeli, Paublo_Eskobar

Заключено
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Re: ПРОМЕНИ ПРИ ОБЯВИ КУПУВА / ПРОДАВА

Мнение от Troli Rapala »

Аз съм против тази промяна! :cry: Не виждам къде са предимствата спрямо старата простичка и свободна система? :cry: :cry: :cry: Дано да е обмислено за към по-добро? :rolleyes:
Аватар
fixxer
Администратор
Администратор
Обратна връзка:

Мнение от fixxer »

ВАЛЬО написа:
rap66 написа:Опитвам се да въведа данни в профила - град, област, но след "успешен запис" пак липсват данни. И как се въвежда аватар. Иначе много прегледно.
И при мен не мога (или не зная как) да въведа данни и телефон в профила. Дава успешен запис и не излиза нищо в обявите?
Би трябвало да е ок сега ;)
http://naRiba.com
WINNERS DON'T USE DRUGS
Аватар
fixxer
Администратор
Администратор
Обратна връзка:

Мнение от fixxer »

larybalky написа:Всичко е станало супер,много е прегледно.Като предложение само :без категория шаранджииски при макарите е кофти поне за мен.Всеки си разбира риболова като специализиран,и фидерски, шарански , плувкарски и т.н.Малко ми е странно.На захранките също няма подкатегория "Други",все ще се намери някой да измисли някоя щуротия и ще я плесне дет се вика на центъра.
И това е направено :)
WINNERS DON'T USE DRUGS
ВАЛЬО
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ВАЛЬО »

fixxer написа:
ВАЛЬО написа:
rap66 написа:Опитвам се да въведа данни в профила - град, област, но след "успешен запис" пак липсват данни. И как се въвежда аватар. Иначе много прегледно.
И при мен не мога (или не зная как) да въведа данни и телефон в профила. Дава успешен запис и не излиза нищо в обявите?
Би трябвало да е ок сега ;)

Сега прие поправките,но телефона ми излиза без 0 отпред,това не е болка всеки знае как започват телефоните.
Другото-вчера пуснах две обяви в продава "ретро" и купува "ретро",вчера излизаха като мои обяви ,но бяха без телефон и местоживеене.Днес като промених профила вече не излизат като мои и не мога да ги редактирам или изтрия.Моля проверете дали при промяна на данни по профила ще изчезват обявите като мои.
Последно моля изтрийте вчерашните ми обяви (аз не мога) за да ги пусна отново с телефон.
ВАЛЬО
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ВАЛЬО »

Току що пуснах нова обява ,на пръв поглед всичко е наред с обявата.
При данните от профила обаче излиза че днес съм регистриран(може би защото днес нанесох промени),вижте при редакции на профила може да има проблеми.
Аватар
rap66
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от rap66 »

Данните за телефона се пазят явно като число затова изчезват нулите отпред. Ако пък на някой му скимне (като на мен например) да въведе 0887/601...., резултата е дроб 0.001475713 :D
rreessoo
новобранец
новобранец

Мнение от rreessoo »

Много,ама много зле е според мене!Да не говорим че не мога да кача снимка,телефона ми не излиза,на 5 влизания веднъж ми показва текущите обяви другите пъти ги крие....Не знам защо е тази промяна но според мен е връщане назад,какво им имаше на темите във форума,толкова по пригледни и коментирани бяха....
И пиша от този профил защото от стария не мога и обява да пусна забравих да кажа......
Аватар
icko
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от icko »

rreessoo написа:Много,ама много зле е според мене!Да не говорим че не мога да кача снимка,телефона ми не излиза,на 5 влизания веднъж ми показва текущите обяви другите пъти ги крие....Не знам защо е тази промяна но според мен е връщане назад,какво им имаше на темите във форума,толкова по пригледни и коментирани бяха....
И пиша от този профил защото от стария не мога и обява да пусна забравих да кажа......
Ето го и старият профил! :rolleyes:
Honda-CBR-919-FIRE BLADE
Пали гумите,не душата си!
BURN RUBBER NOT YOUR SOUL...!
Аватар
fixxer
Администратор
Администратор
Обратна връзка:

Мнение от fixxer »

ВАЛЬО написа: Сега прие поправките,но телефона ми излиза без 0 отпред,това не е болка всеки знае как започват телефоните.
Другото-вчера пуснах две обяви в продава "ретро" и купува "ретро",вчера излизаха като мои обяви ,но бяха без телефон и местоживеене.Днес като промених профила вече не излизат като мои и не мога да ги редактирам или изтрия.Моля проверете дали при промяна на данни по профила ще изчезват обявите като мои.
Последно моля изтрийте вчерашните ми обяви (аз не мога) за да ги пусна отново с телефон.
Телефоните вече можете да си ги оправите. Има общо 4 обяви, които дадоха фира покрай поправките и едната се паднала твоята ;)
WINNERS DON'T USE DRUGS
Аватар
fixxer
Администратор
Администратор
Обратна връзка:

Мнение от fixxer »

rap66 написа:Данните за телефона се пазят явно като число затова изчезват нулите отпред. Ако пък на някой му скимне (като на мен например) да въведе 0887/601...., резултата е дроб 0.001475713 :D
Не се пазят като число, а цял бъг в пхп се оказа ..
WINNERS DON'T USE DRUGS
Аватар
fixxer
Администратор
Администратор
Обратна връзка:

Мнение от fixxer »

rreessoo написа:Много,ама много зле е според мене!Да не говорим че не мога да кача снимка,телефона ми не излиза,на 5 влизания веднъж ми показва текущите обяви другите пъти ги крие....Не знам защо е тази промяна но според мен е връщане назад,какво им имаше на темите във форума,толкова по пригледни и коментирани бяха....
Ако смяташ, че това е връщане назад, по-добре си пускай обявите като ги лепиш по стълбовете със нарязани телефончета да си късат хората :P :lol:

А сега сериозно. Както е написано в темата, до 1-ви Март системата ще е в тестове. Ако видиш нещо нередно, пишеш тук и то се коригира ;)
WINNERS DON'T USE DRUGS
Аватар
Vesko1
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Vesko1 »

fixxer написа:
Както е написано в темата, до 1-ви Март системата ще е в тестове. Ако видиш нещо нередно, пишеш тук и то се коригира ;)
Ето нещо нередно....току що пуснах обява и ми дава в дясно от обявата следното

Потребител: Vesko1

Брой обяви: 1
...е аз не съм регистриран като потребител на 26.02.2014...продавам мои и на мои приятели излишни неща вече доста години,с една цел...да подпомогнем някой ,който няма нужните пари да си го купи от магазина ,да се сдобие със желана вещ...нищо че е ползвана.Изградил съм праз годините име на коректен продавач ,няма човек който да съм излъгал някога с нещо...и да не е бил доволен...и с тези данни ,които ми пишете че съм некъв новобранец регнат на 26.02.2014...удряте по доброто ми име.Моля оправете това...да излиза в обявата че съм "Регистриран на:Нед Яну 28, 2007 8:50 pm"
Благодаря!
Последно промяна от Vesko1 на Сря Фев 26, 2014 8:59 pm, променено общо 1 път.
ИзображениеИзображение
http://daewoo-chevrolet.com
Пичка всеки може да си хване...но 22 килограмов амур хващат само ..майсторите.
ВАЛЬО
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ВАЛЬО »

Пуснах две обяви,според мен сега всичко е наред.Не е лошо да се пусне навсякъде съобщение че старите обяви са до 01.03. ако правилно съм разбрал.

Хайде дано да тръгнат като по вода новите "ОБЯВИ" :D
ВАЛЬО
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ВАЛЬО »

Vesko1 написа:
fixxer написа:
Както е написано в темата, до 1-ви Март системата ще е в тестове. Ако видиш нещо нередно, пишеш тук и то се коригира ;)
Ето нещо нередно....току що пуснах обява и ми дава в дясно от обявата следното

Потребител: Vesko1

Брой обяви: 1
...е аз не съм регистриран като потребител на 26.02.2014...продавам на мои и на мои приятели излишни неща вече доста години,с една цел...да подпомогнем някой ,който няма нужните пари да си го купи от магазина ,да се сдобие със желана вещ...нищо че е ползвана.Изградил съм праз годините име на коректен продавач ,няма човек който да съм излъгал някога с нещо...и да не е бил доволен...и с тези данни ,които ми пишете че съм некъв новобранец регнат на 26.02.2014...удряте по доброто ми име.Моля оправете това...да излиза в обявата че съм "Регистриран на:Нед Яну 28, 2007 8:50 pm"
Благодаря!
И при мен излезе същото и го писах май по горе, аз съм регистриран от 2004г.
Ама така е ,нова система винаги има грешки,надявам се да ги оправят.
Аватар
fixxer
Администратор
Администратор
Обратна връзка:

Мнение от fixxer »

Това е защото се преправя една система да използва базата на форума. Датите на регистрация са актуализирани и вече ще бъдат актуални. Относно, 1-ви Март, тази тема седи навсякъде във форума като съобщение.
Вече имаме и работеща търсачка :) Данните в нея се актуализират на всеки 20 минути.
WINNERS DON'T USE DRUGS
Заключено

Обратно към “Съобщения”