Инфо за Копринка

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
Аватар
С.Върбанов
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Re: Инфо за Копринка

Мнение от С.Върбанов »

Дава си и едра каракуда и литрови кефали ( перките не ги броя ) само да знаеш къде и на какво да ги търсиш :wink:
Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!

https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
borislav58
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от borislav58 »

Колеги тия дни некой да е ходил до язовира.Интересува ме има ли риби по втичалото вече.?Може и на лични .
Всичко заебавам и за риба заминавам!
Аватар
Божидар
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Божидар »

borislav58 написа:Колеги тия дни некой да е ходил до язовира.Интересува ме има ли риби по втичалото вече.?Може и на лични .
Ако ходиш звънкай!
На Бодлива Крава ,Бог рога не дава!
Светът е оцелял,защото се е смял!
Аватар
С.Върбанов
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от С.Върбанов »

Пак започнаха да пълнят мивки тип селска каменна ( сещате се колко е голяма ) с литровите каракуди :twisted: :axe: Как да им кажеш после къде и какво дава....... :rolleyes:

п.п. Борка отивай да си правиш кефа няма да сбъркаш ! Орките бързо ги излавят едрите и после хайвер дудук и съответно риби догодина на 80% по малко от тази :wink:
Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!

https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
borislav58
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от borislav58 »

Светльо миналата година.като пусках каракудите местните едва не ми скочиха. :lol: Глад мори ю :lol: Благодарско за информация.
Всичко заебавам и за риба заминавам!
bg88
новобранец
новобранец

Мнение от bg88 »

Колеги, риба има, но за да я има и догодина пестете коментарите, че наистина мифките от сега са малки.
Относно инфото да кълве, рано започна но къде ... отгатнете сами :ANAL:
Панаир да става ,всички на 1 място отидете и се оплетете ..... глад за риба .... цяла зима се изпразват фризерите за риба на пролет..... :finga:
Аватар
SammY
фен клуб-скобар

Мнение от SammY »

Защо го пишите това , като знаете какъв ще е ефекта ! Едно , че "орките" не са малко , а сега ще станат още повече ! За тая работа има ЛС и по усмотрение ... Сега ще има малко повече снимки на пълни мивки във фейс-а ...
Последно промяна от SammY на Чет Фев 27, 2014 7:05 pm, променено общо 1 път.
Изображение
Аватар
С.Върбанов
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от С.Върбанов »

Нека да пробват и дано са в нормата при вдигане на живарника - иначе дупе да им е яко , както и банковата им сметка :wink:

Аватар
SammY
фен клуб-скобар

Мнение от SammY »

Дано си прав и има някакъв контрол . Аз лично пролетно време не ходя на любимия си язовир , заради тези тъпотий , който се правят и дуелите за места :)
Изображение
FeaRLesS
новобранец
новобранец

Мнение от FeaRLesS »

За съжаление положението е такова, но тази година много от рано се почна. Миналата седмица като ходих понеже и живарника не свалих от колата и от сякаде се чуваха коментари "глей го тоя пък ги пуска" и тем подобни.
Аватар
metall_mulisha
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от metall_mulisha »

:partyman: Дава се,но къде и на какво познайте.Сега мисля утре да стартирам до неделя да подам на фидерите,че горките цяла зима голям леш.А относно Урук-Хаите и тези дето ловят като все едно идва края на света си записах телефоните на ИАРА и мисля да има разваля касапницата.И без това ИАРА нищо не прави поне да има намеря малко работа!Наслука на всички и умната с килограмите!
ЕЙ УТАЙКИ,ЗАЩО НЕ СИ ПРИБИРАТЕ БОКЛУЦИТЕ ТАКА КАКТО ВСИЧКО КОЕТО ХВАНЕТЕ???
Аватар
Don4o_62
учете се от него
учете се от него

Мнение от Don4o_62 »

borislav58 написа:Колеги тия дни некой да е ходил до язовира.Интересува ме има ли риби по втичалото вече.?Може и на лични .
Оня ден бях баш там, имаше 2 рибари само и бяхме ние :lol: никаква риба от никакъв модел,надолу малко се пуснахме но същата работа,знам къде излизат каракудите по 1,5 кг. :wink: но не ми се ходеше и занимаваше, че имаше по весела част на топло и на маса дето ни чакаше :D
рано е за устието
Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти :mrgreen:
dragon1ce
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от dragon1ce »

Неделята ходих,капо се врърнах колегата до нас извади 2 кефала хубави големи,а по оттрани се ловяха каракуди ма на 30 мин 1 по педя..
Аватар
metall_mulisha
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от metall_mulisha »

:lol:
Колега ти в неделя ще си объркал язовира защото мой приятел беше там за дена от миналия петък до този вторник и много риби ми показа.Добре поне,че ги пуснал за което евала и аз бях учуден понеже не повярвах,че му е влязъл акъл в кухата картуна!!!
ЕЙ УТАЙКИ,ЗАЩО НЕ СИ ПРИБИРАТЕ БОКЛУЦИТЕ ТАКА КАКТО ВСИЧКО КОЕТО ХВАНЕТЕ???
4ushi
новобранец
новобранец

Мнение от 4ushi »

Хич не го е объркал язовира колегата. Ами заради такива "от петък до вторник", че и повече нормалните хора който ходят за един ден с надеждата все пак да хванат някоя друга прилична рибка няма как да се вредят в едната събота или неделя с който разполагат. Личен опит от събота в 6:30 часа бяхме на "въпросното място " - пловдивския панаир ряпа да яде. Шатри, палатки, кемпери, бусове и т.н. - като че ли от това им зависи годишната прехрана. Ние естествено не намерихме хубаво и даващо риба място и до обяд бяхме пълно капо . След обед се пуснахме и обиколихме целия язовир и както каза колегата хората извън даващото риба място не ловяха нищо. Краен резултат - четири маломерни рибки който бяха върнати веднага обратно в язовира.
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”