Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Инфо за Копринка
Модератор: sapuna
- С.Върбанов
- учете се от него
- Обратна връзка:
Re: Инфо за Копринка
Дава си и едра каракуда и литрови кефали ( перките не ги броя ) само да знаеш къде и на какво да ги търсиш 

Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
- borislav58
- сериозен играч
Колеги тия дни некой да е ходил до язовира.Интересува ме има ли риби по втичалото вече.?Може и на лични .
Всичко заебавам и за риба заминавам!
- Божидар
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Ако ходиш звънкай!borislav58 написа:Колеги тия дни некой да е ходил до язовира.Интересува ме има ли риби по втичалото вече.?Може и на лични .
На Бодлива Крава ,Бог рога не дава!
Светът е оцелял,защото се е смял!
Светът е оцелял,защото се е смял!
- С.Върбанов
- учете се от него
- Обратна връзка:
Пак започнаха да пълнят мивки тип селска каменна ( сещате се колко е голяма ) с литровите каракуди
Как да им кажеш после къде и какво дава.......
п.п. Борка отивай да си правиш кефа няма да сбъркаш ! Орките бързо ги излавят едрите и после хайвер дудук и съответно риби догодина на 80% по малко от тази

п.п. Борка отивай да си правиш кефа няма да сбъркаш ! Орките бързо ги излавят едрите и после хайвер дудук и съответно риби догодина на 80% по малко от тази

Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!
- borislav58
- сериозен играч
Светльо миналата година.като пусках каракудите местните едва не ми скочиха.
Глад мори ю
Благодарско за информация.

Всичко заебавам и за риба заминавам!
-
- новобранец
Колеги, риба има, но за да я има и догодина пестете коментарите, че наистина мифките от сега са малки.
Относно инфото да кълве, рано започна но къде ... отгатнете сами
Панаир да става ,всички на 1 място отидете и се оплетете ..... глад за риба .... цяла зима се изпразват фризерите за риба на пролет.....
Относно инфото да кълве, рано започна но къде ... отгатнете сами

Панаир да става ,всички на 1 място отидете и се оплетете ..... глад за риба .... цяла зима се изпразват фризерите за риба на пролет.....

- SammY
- фен клуб-скобар
Защо го пишите това , като знаете какъв ще е ефекта ! Едно , че "орките" не са малко , а сега ще станат още повече ! За тая работа има ЛС и по усмотрение ... Сега ще има малко повече снимки на пълни мивки във фейс-а ...
Последно промяна от SammY на Чет Фев 27, 2014 7:05 pm, променено общо 1 път.
- С.Върбанов
- учете се от него
- Обратна връзка:
Нека да пробват и дано са в нормата при вдигане на живарника - иначе дупе да им е яко , както и банковата им сметка 

- SammY
- фен клуб-скобар
Дано си прав и има някакъв контрол . Аз лично пролетно време не ходя на любимия си язовир , заради тези тъпотий , който се правят и дуелите за места 

За съжаление положението е такова, но тази година много от рано се почна. Миналата седмица като ходих понеже и живарника не свалих от колата и от сякаде се чуваха коментари "глей го тоя пък ги пуска" и тем подобни.
- metall_mulisha
- ще става разбирач

ЕЙ УТАЙКИ,ЗАЩО НЕ СИ ПРИБИРАТЕ БОКЛУЦИТЕ ТАКА КАКТО ВСИЧКО КОЕТО ХВАНЕТЕ???
- Don4o_62
- учете се от него
Оня ден бях баш там, имаше 2 рибари само и бяхме ниеborislav58 написа:Колеги тия дни некой да е ходил до язовира.Интересува ме има ли риби по втичалото вече.?Може и на лични .

рано е за устието
Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти 

Неделята ходих,капо се врърнах колегата до нас извади 2 кефала хубави големи,а по оттрани се ловяха каракуди ма на 30 мин 1 по педя..
- metall_mulisha
- ще става разбирач

Колега ти в неделя ще си объркал язовира защото мой приятел беше там за дена от миналия петък до този вторник и много риби ми показа.Добре поне,че ги пуснал за което евала и аз бях учуден понеже не повярвах,че му е влязъл акъл в кухата картуна!!!
ЕЙ УТАЙКИ,ЗАЩО НЕ СИ ПРИБИРАТЕ БОКЛУЦИТЕ ТАКА КАКТО ВСИЧКО КОЕТО ХВАНЕТЕ???
Хич не го е объркал язовира колегата. Ами заради такива "от петък до вторник", че и повече нормалните хора който ходят за един ден с надеждата все пак да хванат някоя друга прилична рибка няма как да се вредят в едната събота или неделя с който разполагат. Личен опит от събота в 6:30 часа бяхме на "въпросното място " - пловдивския панаир ряпа да яде. Шатри, палатки, кемпери, бусове и т.н. - като че ли от това им зависи годишната прехрана. Ние естествено не намерихме хубаво и даващо риба място и до обяд бяхме пълно капо . След обед се пуснахме и обиколихме целия язовир и както каза колегата хората извън даващото риба място не ловяха нищо. Краен резултат - четири маломерни рибки който бяха върнати веднага обратно в язовира.