ПРОМЕНИ ПРИ ОБЯВИ КУПУВА / ПРОДАВА

Съобщения свързани със сайта и форума.

Модератори: bobopeli, Paublo_Eskobar

Заключено
Аватар
8010239086
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Re: ПРОМЕНИ ПРИ ОБЯВИ КУПУВА / ПРОДАВА

Мнение от 8010239086 »

На мен не ми харесва новия облик в някой сайтове обновени може да си влизаш със стария облик имаш плаво на избор а що се отнася до стоките , който си е редовен и така си ги следи с тези раздели голямо щракане ще е по рс-то.
Животът не изисква да сме най-добрите , а само да даваме най-доброто от себе си !!!
Аватар
lishev_64
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от lishev_64 »

naskobo написа:И аз смятам, че макарите е по-добре да се категоризират като макари с:
-преден аванс;
-заден аванс;
-байт рънер.
В досегашните обяви за "Специализираните", не виждам какво им е специализираното? Мухарките , мулти-тата и ретрото са ОК.
+1 - Колкото по-опростено - толкова по-добре! Иначе ще стане мазало.
НА СЛУКА... И НЕКА БЪДЕМ ЧОВЕЦИ !!!
Аватар
fixxer
Администратор
Администратор
Обратна връзка:

Мнение от fixxer »

Мдам,

макарите ще ги разделя хибридно по схемата предложена от Върбанов и naskobo.
http://naRiba.com
WINNERS DON'T USE DRUGS
Аватар
Красимир Атанасов
учете се от него
учете се от него

Мнение от Красимир Атанасов »

То хубаво,че ще ги разделите на групи,но това не е он-лайн магазин да се продават нови неща за да се разделят така нещата.
Пример/Ако искам да продавам макара,въдица,куки,влакно и разни аксесоари.Това означава ли,че ще трябва да пусна 5 обяви?
Защото ако имам комплект за даден вид риболов и евентуално искам да го продам/или закупя такъв/ заедно,какво правим?
Когато хващаш рибата, губиш стръвта. Това е необходима загуба.
Аватар
fixxer
Администратор
Администратор
Обратна връзка:

Мнение от fixxer »

Красимир Атанасов написа:То хубаво,че ще ги разделите на групи,но това не е он-лайн магазин да се продават нови неща за да се разделят така нещата.
Пример/Ако искам да продавам макара,въдица,куки,влакно и разни аксесоари.Това означава ли,че ще трябва да пусна 5 обяви?
Защото ако имам комплект за даден вид риболов и евентуално искам да го продам/или закупя такъв/ заедно,какво правим?
Или пускаш 5 обяви, или ги пускаш в Други -> Комплекти
WINNERS DON'T USE DRUGS
Аватар
Красимир Атанасов
учете се от него
учете се от него

Мнение от Красимир Атанасов »

Ти си зъл гений :!:
Не вярвам,че не можеш да напишеш една програмка със задължителни полета и код за активиране чрез смс и да си остане по-старият начин.След даден период/решен от теб/получаваш съобщение със предупреждение за изтичаща обява и евентуалното и подновяване.
Аз не съм пряко заинтересован,да не кажа въобще от въпросните теми,но съм свикнал да са там и да си ги разцъквам.
Или да си остане раздела "Продава" заключен,и който си разкеши за обява да може да пуска линк към обявите си,както някой сега правят със продавалника.
Аз спирам до тук понеже не ми е работа.
Когато хващаш рибата, губиш стръвта. Това е необходима загуба.
ch.rich
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ch.rich »

До сега цъкам в ПРОДАВА и за 5-10 минути разглеждам всичко каквото се продава а сега трябва да цъкаш на всяка от подтемите и едно преглеждане на обявите ще отнема в пъти повече време от досега отделяното? Колкото е по просто толкова по добре и лесно,а сега се превърна като Онлайн магазините.Старият формат си беше много по добър. :drinkers:
Аватар
chobaka_68
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от chobaka_68 »

ch.rich написа:До сега цъкам в ПРОДАВА и за 5-10 минути разглеждам всичко каквото се продава а сега трябва да цъкаш на всяка от подтемите и едно преглеждане на обявите ще отнема в пъти повече време от досега отделяното? Колкото е по просто толкова по добре и лесно,а сега се превърна като Онлайн магазините.Старият формат си беше много по добър. :drinkers:

Найстина сега отнема много повече време да намери човек нещо,и няма такава посещаемост както беше преди,но може би още доста хора не са наясно къде са вече обявите.
Аз съм много тъп.
rreessoo
новобранец
новобранец

Мнение от rreessoo »

За две денонощия 12 посещения на обявата,което преди ставаше за 2 часа най-много....продавалник номер две станахме.....
koko7784
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от koko7784 »

rreessoo написа:За две денонощия 12 посещения на обявата,което преди ставаше за 2 часа най-много....продавалник номер две станахме.....
Ставаше за 2 минути!Много е тъп новия вариант тип Продавалник!!!
ВАЛЬО
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ВАЛЬО »

На мен пък ми харесва новият вид,много по лесно се пускат обяви.много по подредено.... и засега никой не влиза в него :lol: :lol: :lol:

Предполагам ще се появят проблеми когато обявите станат 500-600,тогава ще е тегаво търсенето освен ако не се измисли някаква по универсална търсачка.При всички положения на българина угаждане няма,вечно ще има недоволни от нещо.Особено когато почнат да се искат СМСи за ъпване ,тогава всички ще са недоволни :lol: :lol: :lol:

Последно така и не разбрах за тия СМСи,как и що щеше да има обяснения ама явно не може да се смогне с всичко.Не е лошо да се помисли и направи както в Продавалник,не само с единични СМСи но и с кредити(колкото повече кинти даваш толкова по тънко ти излиза),аз поне предпочитам да дам някакви пари накуп с отстъпка,вместо да пускам по няколко СМСа.
ВАЛЬО
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ВАЛЬО »

Още едно питане.
Последно утре ли ще спрат старите обяви?
rreessoo
новобранец
новобранец

Мнение от rreessoo »

koko7784 написа:
rreessoo написа:За две денонощия 12 посещения на обявата,което преди ставаше за 2 часа най-много....продавалник номер две станахме.....
Да не говорим че от нормалният ми профил така и не мога да вляза трети ден вече....... :rolleyes:
Не можеше ли просто да се засили контрола върху раздела за да няма некоректни обяви?
Аватар
fixxer
Администратор
Администратор
Обратна връзка:

Мнение от fixxer »

rreessoo написа:
koko7784 написа:
Да не говорим че от нормалният ми профил така и не мога да вляза трети ден вече....... :rolleyes:
Не можеше ли просто да се засили контрола върху раздела за да няма некоректни обяви?
Дай ми скрииншот какво точно се случва, когато отидеш на обявите със стария ти профил
WINNERS DON'T USE DRUGS
Аватар
fixxer
Администратор
Администратор
Обратна връзка:

Мнение от fixxer »

ВАЛЬО написа:Още едно питане.
Последно утре ли ще спрат старите обяви?
Довечера около 00:00
WINNERS DON'T USE DRUGS
Заключено

Обратно към “Съобщения”