Къде се намирам:
Относно Сайта
Съобщения
naRiba.com

Форум

ПРОМЕНИ ПРИ ОБЯВИ КУПУВА / ПРОДАВА
Модератори: bobopeli, Paublo_Eskobar
- Красимир Атанасов
- учете се от него
Re: ПРОМЕНИ ПРИ ОБЯВИ КУПУВА / ПРОДАВА
Шефе сложи едно NEXT след страниците на обявите,че много банално страница по-страница да цъкаш.
Ъъъъъъъъ дали успях да си опиша мисълта

Ъъъъъъъъ дали успях да си опиша мисълта

Помислете и по въпроса когато пратиш лично съобщение да можеш да видиш дали е прочетено както е във форума ако не е прочетено стои като изходящо и може да разбереш прочетено ли е или не от колегата.
Ако някой е писал за подобно нещо в темата се извинявам че и аз пиша но не можах да прочета всички мнения
Поздрави
Ако някой е писал за подобно нещо в темата се извинявам че и аз пиша но не можах да прочета всички мнения
Поздрави
определено ще сложаКрасимир Атанасов написа:Шефе сложи едно NEXT след страниците на обявите,че много банално страница по-страница да цъкаш.
Ъъъъъъъъ дали успях да си опиша мисълта![]()
http://naRiba.com
WINNERS DON'T USE DRUGS
WINNERS DON'T USE DRUGS
- germana74
- ще става разбирач
Аверчета!!!
Каква е тая пълна каша с обявите
????? Кой стори тази бъркотия? Моите уважения, но според мен старият облик си бе супер! Ай стига ве братчета!:(

“Отмъщението е блюдо, което е най-добро студено”
Колега fixxer ,къде изчезна темата (или аз не я намирам) за некоректни продавачи/копувачи,мисля че е добре да я има.
- metodid
- ще става разбирач
А може ли да се направи на страницата да се показват по повече обяви? Примерно по 50 или 100 наведнъж?
Е как няма да ги има,аз защо съм е пуснал тази обява според теб,или времете ми трябва да ангажирано с повторно пускане на едно и също нещо.....fixxer написа:Старите обяви ги няма и за това няма как да я намериш или отворишdilian G написа:Аз имам една обява която от преди седмица не е ъпдейтвана и е отишла назад на някоя страница,проблема е че немога да е намеря,виждам само новите обяви и тези които са промо.Всъщност я намирам по последните си мнения но не мога да е отворя...
- diddid1
- вече хвърля и на тежко
Подкрепям мнението на колегата.germana74 написа:Аверчета!!!Каква е тая пълна каша с обявите
![]()
![]()
????? Кой стори тази бъркотия? Моите уважения, но според мен старият облик си бе супер! Ай стига ве братчета!:(
Нужно ли беше да променяме нещо удобно, практично, доказало се във времето и с което бяхме свикнали да оперираме всички? Защо? За да заприлича на разни продавалници, базари и други комерсиални сайтове ли? Старата архитектура беше по - добра според мен.

П.П. Моля да ме извинят хората, които полагат труд за новия облик на сайта. Изказвам само моето мнение.
Ами ще се наложи да си го ангажираш, при условие, че искаш да имаш активна обява.dilian G написа:Е как няма да ги има,аз защо съм е пуснал тази обява според теб,или времете ми трябва да ангажирано с повторно пускане на едно и също нещо.....fixxer написа:Старите обяви ги няма и за това няма как да я намериш или отворишdilian G написа:Аз имам една обява която от преди седмица не е ъпдейтвана и е отишла назад на някоя страница,проблема е че немога да е намеря,виждам само новите обяви и тези които са промо.Всъщност я намирам по последните си мнения но не мога да е отворя...
WINNERS DON'T USE DRUGS
WINNERS DON'T USE DRUGS
Ако има и вариант за "NEXT" на съобщенията..
И ако има начин важните за нас неща - "моите обяви", "съобщения", "вход/изход" да са малко по-големи - може би било по-удобно. В момента са доста мънички като че ли..
И ако има начин важните за нас неща - "моите обяви", "съобщения", "вход/изход" да са малко по-големи - може би било по-удобно. В момента са доста мънички като че ли..
По принцип не съм безчувствен, боли ме за много хора... Просто местата които ме болят, са различни...

Контев написа:"Рибите се откачат най-вече, когато не са добре закачени!"

- 100yan
- вече хвърля и на тежко
Искам да попитам fixxer дали може да се променя Стила (визията), както е в Форума да бъде subsilver2 (синя а не червена).
- lishev_64
- разбира нещата
....................................................................................................................................................................Павел Иванов написа:Ако случайно погледнеш какво е написано , ще видиш че под всеки подфорум си има и името на съответният модератор който има право да модерира тамpasator написа:....Незнам какви са правата на модераторите в тоя форум,...То верно че писател изпреварва в много случаи читателя ама е хубаво да се погледне преди да се изръси поредната глупост . Демек поста ти в случаят е напълно безмислен от където и да се погледне , а подкрепянето му от lishev_64 ще рече че не си сам
![]()
![]()
![]()

Кое по-точно е безсмислено? Това, че раздела бе пълен с обяви на търговци? Всички знаем за кого става въпрос. Обявите им противоречат на правилата за пускане на обява и на идеята на раздела. Колко забележки сте направили? Има ги вече и в новия раздел. Или колегата (bubsa) ще излезе прав:
Колко некоректни обяви имаше /и ще има/ по смисъла на "Правила за пускане на обява"? И колко колеги предупредихте за корекция и колко обяви изтрихте, или заключихте?Освен ако нарушенията на правилата не се толерират умишлено
Колко обяви, след молба за "ключ", заключихте или изтрихте? Контрола, драги ми Господин МОДЕРАТОРЕ, ако не ти е направило впечатление, е от самите колеги, забелязващи нередностите.
Мисля, че Тошето е прав:
Трябва ли още да се ровя в "батака" на раздела?Незнам какви са правата на модераторите в тоя форум,но ми се струва,че повечето модератори тук са такива само заради факта, на аватара ми да пише модератор
Когато на даден колега му е гласувано доверие и са му дадени определени правомощия, първо трябва да се огледа и прецени свършената работа, и после да се изправя и да защитава позиции. И оправдания от рода на: " един човек не може да се справи", "няма време", "изисква финанси" и други подобни, са, меко казано, несериозни. Защото народа го е казал - а той никога не греши: "Който го е страх от мечка, да не ходи в гората".
Е, оставям на Народа да реши: кой крив, кой прав.
А той, новия раздел, ще се получи, няма друг начин. Въпреки негативизма, изразен от колегите, в частност и от мен. Връщане назад няма. По-добре да се постараем със съвети да го направим привлекателен и удобен за нас самите.
НА СЛУКА... И НЕКА БЪДЕМ ЧОВЕЦИ !!!
Няма как. Това е съвсем друга система. Може да се помисли за някога, но едва ли има смисъл100yan написа:Искам да попитам fixxer дали може да се променя Стила (визията), както е в Форума да бъде subsilver2 (синя а не червена).
WINNERS DON'T USE DRUGS
WINNERS DON'T USE DRUGS
Пуснах 3 обяви, но не разбрах как мога да внясям корекции в тях или да ги премахвам. Аватара ми в "Обявите" не е активен?
Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
Това с аватара го оправих. Другото виж тук http://www.nariba.com/obiavi/?m=help" onclick="window.open(this.href);return false;naskobo написа:Пуснах 3 обяви, но не разбрах как мога да внясям корекции в тях или да ги премахвам. Аватара ми в "Обявите" не е активен?
WINNERS DON'T USE DRUGS
WINNERS DON'T USE DRUGS