Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Стръв и захранка
naRiba.com

Форум




Ароматизиране на царевица
Модератор: Paublo_Eskobar
- SBANKOV
- ще става разбирач
- Мнения: 386
- Регистриран на: Сря Апр 10, 2013 12:03 pm
- Местоположение: София - Разград
Re: Ароматизиране на царевица
2/3 от бурканче със суха царевица се заливат със зехтин и балсамов оцет и се зарязват в хладилника, след две седмици е готова сръвта.
Детето в мен продълажва да си играе с кибрит, но – странно – вече иска и пура, и Chivas...
Re: Ароматизиране на царевица
За да стане по-обширна темата, (печелят всички) давайте идеи колеги на каква царевица(аромат) и въобще каква да е стръвта за Шарко малко преди и непосредствено след забраната.
Всеки ден, в който не си на риба или на лов, е загубен! Ъ. Хемингуей
- Антон Тонев
- сериозен играч
- Мнения: 2163
- Регистриран на: Чет Ное 11, 2010 9:51 pm
- Местоположение: Кърджали
Re: Ароматизиране на царевица
Да си кажа и аз мнението.На Диво, и където няма Рак-сварена царевица без никакви аромати.На Диво, с много рак-пак само царевица, но суха.На платено-там вече могат да се ползват всякакви миризми.Но основно-ранна пролет-топчета богати на протеин, и сладки аромати.Късна есен-рибни аромати.gotra написа:За да стане по-обширна темата, (печелят всички) давайте идеи колеги на каква царевица(аромат) и въобще каква да е стръвта за Шарко малко преди и непосредствено след забраната.
ПП Люти топчета и аромати - по всяко време

Как обичам да си блажа със сланина,
как обичам с винце и на месечина,
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
как обичам с винце и на месечина,
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
-
- разбира нещата
- Мнения: 639
- Регистриран на: Чет Мар 28, 2013 10:02 am
Re: Ароматизиране на царевица
Тони ! (сериозен съм ) Какво трябва да преобладава в микса ,за да е богат на протеини ?Антон Тонев написа:Да си кажа и аз мнението.На Диво, и където няма Рак-сварена царевица без никакви аромати.На Диво, с много рак-пак само царевица, но суха.На платено-там вече могат да се ползват всякакви миризми.Но основно-ранна пролет-топчета богати на протеин, и сладки аромати.Късна есен-рибни аромати.gotra написа:За да стане по-обширна темата, (печелят всички) давайте идеи колеги на каква царевица(аромат) и въобще каква да е стръвта за Шарко малко преди и непосредствено след забраната.
ПП Люти топчета и аромати - по всяко време
пп.Може и на лични

- Антон Тонев
- сериозен играч
- Мнения: 2163
- Регистриран на: Чет Ное 11, 2010 9:51 pm
- Местоположение: Кърджали
Re: Ароматизиране на царевица
Мите, не лова на топчета.Казвам го за колегите дето ползват стръв за МШРДимитър Чаушев написа:Тони ! (сериозен съм ) Какво трябва да преобладава в микса ,за да е богат на протеини ?Антон Тонев написа:Да си кажа и аз мнението.На Диво, и където няма Рак-сварена царевица без никакви аромати.На Диво, с много рак-пак само царевица, но суха.На платено-там вече могат да се ползват всякакви миризми.Но основно-ранна пролет-топчета богати на протеин, и сладки аромати.Късна есен-рибни аромати.gotra написа:За да стане по-обширна темата, (печелят всички) давайте идеи колеги на каква царевица(аромат) и въобще каква да е стръвта за Шарко малко преди и непосредствено след забраната.
ПП Люти топчета и аромати - по всяко време
пп.Може и на лични


Как обичам да си блажа със сланина,
как обичам с винце и на месечина,
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
как обичам с винце и на месечина,
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
- antivik
- кандидат преподавател
- Мнения: 3454
- Регистриран на: Нед Сеп 12, 2010 10:01 am
- Местоположение: Кърджали
Re: Ароматизиране на царевица
А че мен ми се чини, че трудно ще да се умирише самата царевица на протеини. По-скоро може да се размеше със захранка богата на тях, а за да стане таквази се ръгат животински продукти, разните там яйца /сухи и пресни/, млека /по същия начин/, костни и рибешки брашна, а че ми е теквало в акъла и кайма да ръгна/но не съм го пробвал до сега/.Димитър Чаушев написа:Тони ! (сериозен съм ) Какво трябва да преобладава в микса ,за да е богат на протеини ?Антон Тонев написа:Да си кажа и аз мнението.На Диво, и където няма Рак-сварена царевица без никакви аромати.На Диво, с много рак-пак само царевица, но суха.На платено-там вече могат да се ползват всякакви миризми.Но основно-ранна пролет-топчета богати на протеин, и сладки аромати.Късна есен-рибни аромати.gotra написа:За да стане по-обширна темата, (печелят всички) давайте идеи колеги на каква царевица(аромат) и въобще каква да е стръвта за Шарко малко преди и непосредствено след забраната.
ПП Люти топчета и аромати - по всяко време
пп.Може и на лични
Веднъж ръгнах/поради наивност/ смлян черен дроб и така ме налазиха раците, че освен една кофа от тях друго нема като резултат.

Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!