Инфо за р. Струма!

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
miro253
фен клуб-скобар

Re: Инфо за р. Струма!

Мнение от miro253 »

Наско и тоя ли почна да ходи по Бело поле? :lol:
DJONI RINGO
фен клуб-скобар

Мнение от DJONI RINGO »

Наско здрасти ! Аз съм ваща леля :D Асене ти също секси:D Абе мани майтапа ама къде се загуби чо Велека бре ?
Монтанеца и Вальо Колев -НАЙ ГОЛЕМИТЕ!!!!!

Личен лекар на скобарите :)
Аватар
naskobo
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от naskobo »

DJONI RINGO написа:...Абе мани майтапа ама къде се загуби чо Велека бре ?
С него сме в една завера, ще се прочуем ако се случи! Всъщност няма да се прочуем, щото е тайна, ама ще се изкефим :rolleyes:
Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
Аватар
topsoft
фен клуб-скобар

Мнение от topsoft »

Кво стана бреееее...???
Изображение

Изображение
M_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
http://www.fotosviat.bg
chokoboy
фен клуб-скобар

Мнение от chokoboy »

Брадчеда вчера 23бр.Викам браво бре!А той -много труден риболов.Аз- ма мноо си нагъл бе.Той- сметни го от 6.30ч до 18.00ч не съм пуснал тоягата на 30 минути удар.И е прав по принцип ма се пак не сме у гръцо и резултата е екстра.И е позабравил преди 2год как се бореше за 10 риби и често не се случваха и те.Ей реката се възражда.Дай боже да почнеме да се мръщиме на 20 скоби днеска.А 30 кила 50 кила.Само да не ги смачкат са като се набият по барите!!!
Аватар
topsoft
фен клуб-скобар

Мнение от topsoft »

Чоко, дано в събота фанем поне на половината на братчеда ти, аз и на малко съм доволен, а когато има риби бол, знам, че ще ги боцнем :)
Изображение

Изображение
M_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
http://www.fotosviat.bg
chokoboy
фен клуб-скобар

Мнение от chokoboy »

topsoft написа:Чоко, дано в събота фанем поне на половината на братчеда ти, аз и на малко съм доволен, а когато има риби бол, знам, че ще ги боцнем :)
Иво вчера се запознах с човек дето явно е мноо на ти с всекакъв вид риболов вкл. и струмския.Това което той сподели потвърди и моето впечатление за това че най-важното у тоя риболов е воденето.Всичко останало е допълнение!А за дебелинта на поводите направо ме разби нема да казвам ,че че станем смешен в очите на всички ви.Беше един много полезен за мене разговор и смятам да тествам през уйкенда целата лекция /разбира се пречупена през мойте знания и опит/.Па ше видим резултата!А брадчеда е старо куче има най-важното в риболова-усет!Не е минал без местене и обикаляне!
miro253
фен клуб-скобар

Мнение от miro253 »

chokoboy написа:
topsoft написа:Чоко, дано в събота фанем поне на половината на братчеда ти, аз и на малко съм доволен, а когато има риби бол, знам, че ще ги боцнем :)
Иво вчера се запознах с човек дето явно е мноо на ти с всекакъв вид риболов вкл. и струмския.Това което той сподели потвърди и моето впечатление за това че най-важното у тоя риболов е воденето.Всичко останало е допълнение!А за дебелинта на поводите направо ме разби нема да казвам ,че че станем смешен в очите на всички ви.Беше един много полезен за мене разговор и смятам да тествам през уйкенда целата лекция /разбира се пречупена през мойте знания и опит/.Па ше видим резултата!А брадчеда е старо куче има най-важното в риболова-усет!Не е минал без местене и обикаляне!
Е това за поводите и на мен ми е интересно. Ако те е срам може и на ЛС. Обещавам да не се смея.
metoo
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от metoo »

Я кажи и ние да научим за поводите, ако не е тайна ?
chokoboy
фен клуб-скобар

Мнение от chokoboy »

Бах тея поводи.Идеята беше,че ако си построил правилно линията и водиш стръвта така както иска рибата в момента повода не е толкова фактор.В конкретния случай човека е ловил на щека на 0.20мм и е ловил не по зле от другите с тънките поводи.Хората си праят експерименти и се развиват и затова ловат.А аз също съм имал риболови в който при мене не върви 5-6 риби имам за цел ден,а до мене некой с 0.18мм ги разбива.
venci72
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от venci72 »

chokoboy написа:Бах тея поводи.Идеята беше,че ако си построил правилно линията и водиш стръвта така както иска рибата в момента повода не е толкова фактор.В конкретния случай човека е ловил на щека на 0.20мм и е ловил не по зле от другите с тънките поводи.Хората си праят експерименти и се развиват и затова ловат.А аз също съм имал риболови в който при мене не върви 5-6 риби имам за цел ден,а до мене некой с 0.18мм ги разбива.
безмислици некави,какво развитие ,от какъв зор че се слага повод 0 20 при положение че повод 014 примерно нема начин да го скине рибата ,защо е нужно това ,и има и ластик ,020 знаеш ли що е ,нема киняне при закачка ,или ластико че скине или че строши щеката ,защо е нужно това
chokoboy
фен клуб-скобар

Мнение от chokoboy »

безмислици некави,какво развитие ,от какъв зор че се слага повод 0 20 при положение че повод 014 примерно нема начин да го скине рибата ,защо е нужно това ,и има и ластик ,020 знаеш ли що е ,нема киняне при закачка ,или ластико че скине или че строши щеката ,защо е нужно това[/quote]
Е затова не исках да пиша.Тука нестава въпрос че е правилно да се лови с 0.20.А за това че е въможно да се лови и по тоя начин.Зора е че когато некой знае какво прави дори 0.20 не е проблем.Какъв е зора когато ловиш гол за гол да пробваш нещо различно с риск да ловиш по малко.Има хора дето са си надвили желанието да ловят на всяка цена!И експериментират постоянно за да се развиват.Аз още не съм от тех,ма като порасна....
venci72
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от venci72 »

Тука нестава въпрос че е правилно да се лови с 0.20.А за това че е въможно да се лови и по тоя начин.
не бе пич ,не казвам че не е възможно ,а че напълно безмислено ,знаеш ли как се кине такова влакно особено с щека с ластик ,това не е експеримент ,това е ненужно
venci72
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от venci72 »

и освен това каде при закачка има да дръпаш като улав по брего,дебелината на поводо има големо значение ,у това нема нищо верно ,при некакви групирани риби може и да нема ,ама като се поизбистри реката...си бел на плажо с 020 у бистра вода а па особено по големите риби са вишисти ...успех
chokoboy
фен клуб-скобар

Мнение от chokoboy »

Ей Мето штъ е.а у гъза тоя зор ли беше с тея поводи да еба.Венци всичко което казваш е вярно спор по темета няма.
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”