Мандренско езеро

Модератори: bobopeli, sapuna

stefanrusinov
новобранец
новобранец

Мандренско езеро

Мнение от stefanrusinov »

преди 2 дена решихме да останем на Мандрата на нощен риболов и какво да ви кажа лодкари мрежари, а днес вижте на каква статия попаднах, питам как можее при положение 4е риболова с мрежи, както и от лодка е забранен
http://www.burgasutre.bg/2014/03/21/216 ... ray_burgas" onclick="window.open(this.href);return false;
alankulu1987
разбира нещата
разбира нещата

Re: Мандренско езеро

Мнение от alankulu1987 »

Ххахаха , бракониерите са дали интервю дори и се хвалят, а нищо не им правят .... бахти и държавата !!!
А на всичкото отгоре и са продали рибата пред репортерите .... Какво по дяволите се случва ????
stefanrusinov
новобранец
новобранец

Мнение от stefanrusinov »

от 20 години бил рибар такава не бил хващал,де ба и репортерите
Аватар
ivalpetkov
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ivalpetkov »

Нощен риболов-звучи ми странно. Но по статията-С каква сатанинска гордост подобни неща се хвалят.дори поощряват-забележете от медиите.от пресата...."МЕСО"..."МРЕЖИ"...Хората за цели два лева за килограм търгуват с месотооо...Борили се със страшния звяр.щял лодката им да обърне ..горките ....чудя се как може да се учудвате на подобни явления след като в държавата ни това бракониерството е национален спорт барабар с кражбите,далаверите и корупцията. Нима не гледате новините по телевизиите. Срам ме е, че живея в тази държава.Жалко за поколенията след нас.Отвратен съм от тази пропаднала държава и колкото и по национални празници да се опитват да ми вдигнат патриотизма -нещата за мен са ясни.И за момент не съм бил наивен да си мисля.че усмихнатите политици от трибуните ни мислят доброто.... :oops:
Циганията.мръсотията.окървавените гащеризони.селянията.чалгията и калта под ноктите на тези примати по езера и реки ме погнусяват и отвращават.Аз въобще се чудя защо във форума има раздел-бракониери....странно...то няма смисъл от този раздел.И учудванки и ругатни и посувни вътре по повод на бракитата са безсмислени...какво от това като ги покажете?..какво от това като ги кажете тука?..че и на властите нека да е....и кво от това?Няма смисъл от -ааахххх...уууххх...бракониери тука бракониери там.То това е ясно.даже нормално.даже е гордост и вдигане на рейтинга им!...Те сега си четат вашите учудванки и се заливат от смях...
пп-не съм убеден .че риболова с лодка и с въдица е забранен!..но виж мрежичките специално за мандрата..доколкото знам за там не се издават разрешителни за улов с мрежи за разлика от Вая....
Последно промяна от ivalpetkov на Пет Мар 21, 2014 8:52 pm, променено общо 1 път.
Аватар
Skellington
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Skellington »

Безмозъчно... нямам думи.
Аватар
hkoko
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от hkoko »

А бе тоз тарикат много нагъл бе.Полицията и иара какви доказателства искат още рибата която е грях някой да погуби е на лице бракониера е налице мрежите ,хвалбата ,самопризнанията в репортажа,свидетелите.Нека власт имащите чуят това:http://www.youtube.com/watch?v=LA8lyQox ... detailpageА бе хора избрали сме Ви свършете някаква работа накрая.
направи каквото трябва пък да става каквото ще
Аватар
Sorcerer
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Sorcerer »

Чакайте сега някой спицЯлист да обясни, колко малко е щата на ИАРА, колко малко е щата и на полицията, прокуратурата точно тази статия не я е чела , пък това е дребна работа ве- те се занимават с големите дела, няма да си губят времето с някаква си риба.
Това езеро бива атакувано с мрежи, парашути, тармъци,като чуят за риболовен билет ти се усмихват ехидно, но важно е електоратът да е сит и да може да се черпи в кръчмата със спечелените от месото пари :axe:
В тази наша Татковина правила, закони, тяхното прилагане и спазване - всичко е един пълен ТАШАК!!!
Аватар
Skellington
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Skellington »

баш...
Аватар
rsvinnie
новобранец
новобранец

Мнение от rsvinnie »

Някой ден ще ви разкажа как е по нашия край, ама ще се хванете за главата. Това нищо не е...
Gone fishing... :fishing7:
Аватар
rsvinnie
новобранец
новобранец

Мнение от rsvinnie »

Някой ден ще ви разкажа как е по нашия край, ама ще се хванете за главата. Това нищо не е...
Gone fishing... :fishing7:
Аватар
Patera
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Patera »

Мда, след онази показна акция, нищо не се е променило. Бракониерите вече се хвалят с улова си, продават си го още на водоема, журналисти ги аплодират и пишат оди за тях... Идилия...
I can teach you wonders if you give me your soul
Marvels and wild dreams can be yours
I can teach you how iron turns to gold
And how life can grow so old
Аватар
kostura_24
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от kostura_24 »

от село мандрица идват мрежари албанци с мюсюлмански произход.не си губи времето на тоя гьол
"Докато ми плащат колкото да не умрем, ще работим колкото да не заспим'' :D
Аватар
Sorcerer
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Sorcerer »

Patera написа:Мда, след онази показна акция, нищо не се е променило. Бракониерите вече се хвалят с улова си, продават си го още на водоема, журналисти ги аплодират и пишат оди за тях... Идилия...
Точно!!! Така и не разбраха, че за да имат ефект мерките им , те трябва да са постоянни. След като не достигат служители в ИАРА, редно е и полицията да помогне, но единственото което съм забелязал да правят е да питат- има ли шаран?!?!...
Толкова ли е трудно да се поставят под контрол притежателите на лодки/тези мрежи в крайна сметка не се опъват с плуване из целия язовир/. Само , че това са още отговорности и задачи за вършене, къде , къде по- ефектно е да си бръмчим с четерима полицаи в колата по главните улици, там има и кафенета и познати с които да си лафим.
А това, че на 5 километра от тях, всяка нощ се върши зверско нарушаване на закона, кво ги Е*Е - там е тъмно, кално, мокро има Орки, Гоблини и всякаква подобна паплач от долната земя, а пък и паплачта сигурно работи за някой, който стои на светло има магазини, кара хубави коли, може случайно да му нарушим рахатлъка...
Аватар
pavre
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от pavre »

Билета трябва да се замени с документ, че си платил зарибител. ИАРА да се издържа от глоби - така ще са заинтересовани да проверяват. Който не може да си плати глобата - да събира боклуците около водоемите.
Аватар
Mich
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Mich »

Тия от иара трябва да дават отчет за свършената работа през деня
който не лови, няма да яде :)
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”