Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Мандренско езеро
-
- новобранец
Мандренско езеро
преди 2 дена решихме да останем на Мандрата на нощен риболов и какво да ви кажа лодкари мрежари, а днес вижте на каква статия попаднах, питам как можее при положение 4е риболова с мрежи, както и от лодка е забранен
http://www.burgasutre.bg/2014/03/21/216 ... ray_burgas" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.burgasutre.bg/2014/03/21/216 ... ray_burgas" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- разбира нещата
Re: Мандренско езеро
Ххахаха , бракониерите са дали интервю дори и се хвалят, а нищо не им правят .... бахти и държавата !!!
А на всичкото отгоре и са продали рибата пред репортерите .... Какво по дяволите се случва ????
А на всичкото отгоре и са продали рибата пред репортерите .... Какво по дяволите се случва ????
-
- новобранец
от 20 години бил рибар такава не бил хващал,де ба и репортерите
- ivalpetkov
- разбира нещата
Нощен риболов-звучи ми странно. Но по статията-С каква сатанинска гордост подобни неща се хвалят.дори поощряват-забележете от медиите.от пресата...."МЕСО"..."МРЕЖИ"...Хората за цели два лева за килограм търгуват с месотооо...Борили се със страшния звяр.щял лодката им да обърне ..горките ....чудя се как може да се учудвате на подобни явления след като в държавата ни това бракониерството е национален спорт барабар с кражбите,далаверите и корупцията. Нима не гледате новините по телевизиите. Срам ме е, че живея в тази държава.Жалко за поколенията след нас.Отвратен съм от тази пропаднала държава и колкото и по национални празници да се опитват да ми вдигнат патриотизма -нещата за мен са ясни.И за момент не съм бил наивен да си мисля.че усмихнатите политици от трибуните ни мислят доброто.... 
Циганията.мръсотията.окървавените гащеризони.селянията.чалгията и калта под ноктите на тези примати по езера и реки ме погнусяват и отвращават.Аз въобще се чудя защо във форума има раздел-бракониери....странно...то няма смисъл от този раздел.И учудванки и ругатни и посувни вътре по повод на бракитата са безсмислени...какво от това като ги покажете?..какво от това като ги кажете тука?..че и на властите нека да е....и кво от това?Няма смисъл от -ааахххх...уууххх...бракониери тука бракониери там.То това е ясно.даже нормално.даже е гордост и вдигане на рейтинга им!...Те сега си четат вашите учудванки и се заливат от смях...
пп-не съм убеден .че риболова с лодка и с въдица е забранен!..но виж мрежичките специално за мандрата..доколкото знам за там не се издават разрешителни за улов с мрежи за разлика от Вая....

Циганията.мръсотията.окървавените гащеризони.селянията.чалгията и калта под ноктите на тези примати по езера и реки ме погнусяват и отвращават.Аз въобще се чудя защо във форума има раздел-бракониери....странно...то няма смисъл от този раздел.И учудванки и ругатни и посувни вътре по повод на бракитата са безсмислени...какво от това като ги покажете?..какво от това като ги кажете тука?..че и на властите нека да е....и кво от това?Няма смисъл от -ааахххх...уууххх...бракониери тука бракониери там.То това е ясно.даже нормално.даже е гордост и вдигане на рейтинга им!...Те сега си четат вашите учудванки и се заливат от смях...
пп-не съм убеден .че риболова с лодка и с въдица е забранен!..но виж мрежичките специално за мандрата..доколкото знам за там не се издават разрешителни за улов с мрежи за разлика от Вая....
Последно промяна от ivalpetkov на Пет Мар 21, 2014 8:52 pm, променено общо 1 път.
- Skellington
- вече хвърля и на тежко
Безмозъчно... нямам думи.
А бе тоз тарикат много нагъл бе.Полицията и иара какви доказателства искат още рибата която е грях някой да погуби е на лице бракониера е налице мрежите ,хвалбата ,самопризнанията в репортажа,свидетелите.Нека власт имащите чуят това:http://www.youtube.com/watch?v=LA8lyQox ... detailpageА бе хора избрали сме Ви свършете някаква работа накрая.
направи каквото трябва пък да става каквото ще
- Sorcerer
- научил се да хвърля
Чакайте сега някой спицЯлист да обясни, колко малко е щата на ИАРА, колко малко е щата и на полицията, прокуратурата точно тази статия не я е чела , пък това е дребна работа ве- те се занимават с големите дела, няма да си губят времето с някаква си риба.
Това езеро бива атакувано с мрежи, парашути, тармъци,като чуят за риболовен билет ти се усмихват ехидно, но важно е електоратът да е сит и да може да се черпи в кръчмата със спечелените от месото пари
В тази наша Татковина правила, закони, тяхното прилагане и спазване - всичко е един пълен ТАШАК!!!
Това езеро бива атакувано с мрежи, парашути, тармъци,като чуят за риболовен билет ти се усмихват ехидно, но важно е електоратът да е сит и да може да се черпи в кръчмата със спечелените от месото пари

В тази наша Татковина правила, закони, тяхното прилагане и спазване - всичко е един пълен ТАШАК!!!
- Skellington
- вече хвърля и на тежко
баш...
- rsvinnie
- новобранец
Някой ден ще ви разкажа как е по нашия край, ама ще се хванете за главата. Това нищо не е...
Gone fishing... 

- rsvinnie
- новобранец
Някой ден ще ви разкажа как е по нашия край, ама ще се хванете за главата. Това нищо не е...
Gone fishing... 

- Patera
- вече хвърля и на тежко
Мда, след онази показна акция, нищо не се е променило. Бракониерите вече се хвалят с улова си, продават си го още на водоема, журналисти ги аплодират и пишат оди за тях... Идилия...
I can teach you wonders if you give me your soul
Marvels and wild dreams can be yours
I can teach you how iron turns to gold
And how life can grow so old
Marvels and wild dreams can be yours
I can teach you how iron turns to gold
And how life can grow so old
- kostura_24
- ще става разбирач
от село мандрица идват мрежари албанци с мюсюлмански произход.не си губи времето на тоя гьол
"Докато ми плащат колкото да не умрем, ще работим колкото да не заспим'' 

- Sorcerer
- научил се да хвърля
Точно!!! Така и не разбраха, че за да имат ефект мерките им , те трябва да са постоянни. След като не достигат служители в ИАРА, редно е и полицията да помогне, но единственото което съм забелязал да правят е да питат- има ли шаран?!?!...Patera написа:Мда, след онази показна акция, нищо не се е променило. Бракониерите вече се хвалят с улова си, продават си го още на водоема, журналисти ги аплодират и пишат оди за тях... Идилия...
Толкова ли е трудно да се поставят под контрол притежателите на лодки/тези мрежи в крайна сметка не се опъват с плуване из целия язовир/. Само , че това са още отговорности и задачи за вършене, къде , къде по- ефектно е да си бръмчим с четерима полицаи в колата по главните улици, там има и кафенета и познати с които да си лафим.
А това, че на 5 километра от тях, всяка нощ се върши зверско нарушаване на закона, кво ги Е*Е - там е тъмно, кално, мокро има Орки, Гоблини и всякаква подобна паплач от долната земя, а пък и паплачта сигурно работи за някой, който стои на светло има магазини, кара хубави коли, може случайно да му нарушим рахатлъка...
- pavre
- вече хвърля и на тежко
Билета трябва да се замени с документ, че си платил зарибител. ИАРА да се издържа от глоби - така ще са заинтересовани да проверяват. Който не може да си плати глобата - да събира боклуците около водоемите.
- Mich
- ще става разбирач
Тия от иара трябва да дават отчет за свършената работа през деня
който не лови, няма да яде