Пикер?

Модератор: Paublo_Eskobar

Аватар
С.Върбанов
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Re: Пикер?

Мнение от С.Върбанов »

Ако всичко в живота ти е компромис по добре не го живей :idea:
Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!

https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
Коце ©
фен клуб-скобар

Мнение от Коце © »

С.Върбанов написа:Ако всичко в живота ти е компромис по добре не го живей :idea:
Сила! :drinkers:
Аватар
jasonsmith
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от jasonsmith »

Чудех се дали да отговарям на глупави въпроси, ама айде от мен да мине :)...
Така, търсех си евтин и здрав пикер, който да го ползвам отвреме на време, като ми омръзне риболова на плуфка, и когато ме мързи да вадя фидера..
Та отидох в магазина на моя човек, попаднах на диаблото, и след кратък размисъл го взех. Защо казвам за парите си е перфектен - защото не съм търсил усилено 2-3 седмици, клатейки 10-20 пръчки, а взех първата ми попаднала.
И втората причина - изработката, карбона, дръжката - абе всичко си е доста добре направено, и определно ако беше друга марка - цената щеше да е х2. Та затова казвам че за парите си е супер.
А комплексарски мнения от типа на: "Ако всичко в живота ти е компромис по добре не го живей", не мисля да коментирам- смятам, че си живея доста качествен живот, за който много хора биха могли само да завиждат...
Аватар
С.Върбанов
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от С.Върбанов »

:lol: Ако го приемаш за комплексарско мнение и насочено към теб то тогава наистина няма за какво да ти завиждат многото хора :wink: Хора живеещи стойностен и качествен живот не се стремят да притежават средностатистически боклук колкото да отбият номера в хобито си с което отмарят от натовареното ежедневие :idea:

п.п. Наблягай на спининга по добре :wink: :rolleyes:
Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!

https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
A_Mitov
новобранец
новобранец

Мнение от A_Mitov »

Колега не се обиждай , но въпросното diablo е пълно дърво , аз пазарувам само от там и съм държал и виждал въпросното diablo много пъти. Щом си го взел от aquasport-n значи трябва да си видял и товаhttp://www.aquasport-n.com/%D0%BF%D0%B8%D0%BA% ... r-pid=4848 което много по добра пръчка от колкото diabloto , а разликата е нищожна само около 20лв. Аз бих казал че garbolinoto е вудица добра за парите си. Поздрави и със здраве.
Аватар
jasonsmith
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от jasonsmith »

A_Mitov написа:Колега не се обиждай , но въпросното diablo е пълно дърво , аз пазарувам само от там и съм държал и виждал въпросното diablo много пъти. Щом си го взел от aquasport-n значи трябва да си видял и товаhttp://www.aquasport-n.com/%D0%BF%D0%B8%D0%BA% ... r-pid=4848 което много по добра пръчка от колкото diabloto , а разликата е нищожна само около 20лв. Аз бих казал че garbolinoto е вудица добра за парите си. Поздрави и със здраве.
В интерес на истината, ето едно качествено мнение, а не като на колегата с +6500 такива, от които няма и едно стойностно..
Това гарболино е с около 20 % по-високо тегло от диаблото, така че не виждам с какво е по-добра?
Та да допълня - аз търся стегната и твърда въдица, с акция 20-60 гр., която да я ползвам не само с малки хранилки, но да мога да я напъна и с 30-40 грамова, каквато искат платиките по искъра...
Та в случая това гарболино не ме кефи ама грам, ако исках акция 10-30 гр, щях да си ловя с болонезата :drinkers: .
И пак ще повторя - точно такъв тип пръчка като диаблото ми трябваше, така че не мисля, че има за какво да съжалявам, освен транспортната дължина..
A_Mitov
новобранец
новобранец

Мнение от A_Mitov »

Радвай се на придобивката и наслука през новия сезон :smt030
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на фидер”