Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Завръщане към родните места
Модератор: dantho.mihov
- Redimido
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Завръщане към родните места
Ето че дойде и моят ред да ставам татко. Тъй като за мен спокойствието на Ели и бебето са доста важни,а и наличието на баба наоколо, която в София нямаме, решихме за 1 година пробно да отидем в родния ми Сливен. Да живее риболова, Жребчево, Тунджата, дупките по Тунджата...мммм колко съм го мечтал тоя момент. Не вярвах някога да се върна там, но "неведоми са пътищата Господни". Тъй като дори и в Сливен трябват парички за такъми
ще продължа да развивам фотографията. За който не знае занимавам се със сватбена фотография и фотосесии. Така че ако някой колега реши да се зажени - да ме има предвид. Или ако имате познати, които търсят фотограф в района (Сливен, Стара Загора, Нова Загора, Ямбол, Бургас)
Отдолу в подписа ми съм сложил сайта си, ако някой иска да разгледа какво точно мога да правя. Ако нещата вървят както трябва и успяваме да живеем нормално в Сливен, като че ли няма да бързаме да се прибираме към София. Времето ще покаже - засега съм обнадежден. Не съм живял там повече от 13 години, града се е променил, хората също - ама Тунджата и Жребчево са си все същите! Еххх!

- С.Върбанов
- учете се от него
- Обратна връзка:
Re: Завръщане към родните места
Крайно време беше да се завърнеш 

Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
Честито завръщане в родния град колега. Може да се капотираме съвместно някой път в Сливенските околия .
- Redimido
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Който не е риболовствал край София, обрулена от около 500 000 риболовци - не знае що е то истинско, железно КАПО!cnbl написа:Честито завръщане в родния град колега. Може да се капотираме съвместно някой път в Сливенските околия .

- Красимир Атанасов
- учете се от него
- Redimido
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Краси, в началото на месеца почти бях заминал за Норвегия, само че нещо не можахме да се разберем с Ели относно раздялата, защото в началото трябваше да съм сам там, а то после се оказа, че на власт са националистите, които са орязали здраво правата на чужденците, заради арабите, дето вършеят по Осло...та вместо за Осло - ще си починем една година ( като за начало ) в Сливен. Там поне, баба, дядо - едно друго. На Ели ще и е много по-лесно, отколкото да остане сама с бебето тука в София за неопределен период от време. Та - да живее Сливен
хахахах. Да видим как ще тръгнат нещата там.

- Божидар
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Колега разгледах сайта ти ,очарован съм ,вярвам ,че няма да останеш без работа в региона !
На Бодлива Крава ,Бог рога не дава!
Светът е оцелял,защото се е смял!
Светът е оцелял,защото се е смял!
- кирил великий
- разбира нещата
Щастие на новото (старо) място, колега Владо! Фотографското ти изкуство е на високо равнище, успех във всичко ти желая!
Батка, завиждам ти, особенно за Жребеца и Тунджа.А и морето ти е до..., абе близо е
Един съвет от "патило"-младите майки стават големи екстремисти спрямо бащите-рибари.Ако поддадеш, ще те видим в обявите за разпродажби
Успех!!!

Един съвет от "патило"-младите майки стават големи екстремисти спрямо бащите-рибари.Ако поддадеш, ще те видим в обявите за разпродажби

Успех!!!
Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
-
- разбира нещата
как можа да ти мине такова нещо през акълаRedimido написа: в началото на месеца почти бях заминал за Норвегия, само че нещо не можахме да се разберем с Ели относно раздялата, защото в началото трябваше да съм сам там,

добре поне че си се осъзнал на време

ВАСИЛ ЛЕВСКИ: "...Ако допуснете утре, когато сте вече свободни да ви управляват днешните турски мекерета и разните му лихвари и чорбаджии, които и днес ви грабят най-безжалостно, то по-добре да си останем под сянката на султана....."
-
- разбира нещата
как можа да ти мине такова нещо през акълаRedimido написа: в началото на месеца почти бях заминал за Норвегия, само че нещо не можахме да се разберем с Ели относно раздялата, защото в началото трябваше да съм сам там,

ВАСИЛ ЛЕВСКИ: "...Ако допуснете утре, когато сте вече свободни да ви управляват днешните турски мекерета и разните му лихвари и чорбаджии, които и днес ви грабят най-безжалостно, то по-добре да си останем под сянката на султана....."
- Redimido
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Сакън, Наско ... в разпродажбите да се видя. Таман в разпродажбите лодка взех да търся, че от малък имам едни мечтани места, къде само с лодка се стигаnaskobo написа: Един съвет от "патило"-младите майки стават големи екстремисти спрямо бащите-рибари.Ако поддадеш, ще те видим в обявите за разпродажби![]()
Успех!!!

Благодаря, Киро...имаш ли път към Сливен, обаждай се. Ще те водя на едни специални местакирил великий написа:Щастие на новото (старо) място, колега Владо! Фотографското ти изкуство е на високо равнище, успех във всичко ти желая!

Ха даноБожидар написа:Колега разгледах сайта ти ,очарован съм ,вярвам ,че няма да останеш без работа в региона !

delio-haidutin написа:как можа да ти мине такова нещо през акълаRedimido написа: в началото на месеца почти бях заминал за Норвегия, само че нещо не можахме да се разберем с Ели относно раздялата, защото в началото трябваше да съм сам там,.да оставиш сама жена с пеленаче без никаква чужда помощ????
За няколко месеца само беше планувано колега, само докато уредя квартира, че работата беше готова, и после да дойде и тя. Не съм чак толкова лош

- SBANKOV
- ще става разбирач
Трески можеш да брулиш и у Сливен.
Как ти завиждам ако знаеш, и аз съм в твоето положение, живея в София, с един келеш на година и шест месеца, и няма баба няма дядо/ всъщност има и живеят през пет блока, ама няма значение, да кажем че не вършат работа/, само дето жена ми е "кореняк Софиянец" и да си отиде на село е под достойнството и, нищо че у София няма къде малкия да го запише на ясла и къде да отиде да потича на въздух.
А и работа има за мен там и повече пари ще изкарвам и Дунава ще ми е на 30 минути път.
Така че считай се за късметлия и ти пожелавам здрави нерви с милото, че като родят две години са яко на черешата.

Как ти завиждам ако знаеш, и аз съм в твоето положение, живея в София, с един келеш на година и шест месеца, и няма баба няма дядо/ всъщност има и живеят през пет блока, ама няма значение, да кажем че не вършат работа/, само дето жена ми е "кореняк Софиянец" и да си отиде на село е под достойнството и, нищо че у София няма къде малкия да го запише на ясла и къде да отиде да потича на въздух.
А и работа има за мен там и повече пари ще изкарвам и Дунава ще ми е на 30 минути път.
Така че считай се за късметлия и ти пожелавам здрави нерви с милото, че като родят две години са яко на черешата.
Детето в мен продълажва да си играе с кибрит, но – странно – вече иска и пура, и Chivas...
- Д.Граховски
- кандидат преподавател
Владо успехи ти пожелавам, бъдете здрави с Ели и щастливи с малкия/малката. Бизнеса ще тръгне, риболова също ще върви. Ще гледам да дойда таз година до Жребчево да направим един излет па и риба ако фанеме ... 

Tell people there’s an invisible man in the sky who
created the universe, and the vast majority believe you.
Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.

[url]http://maximo.bg/url]
created the universe, and the vast majority believe you.
Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.

[url]http://maximo.bg/url]