Завръщане към родните места

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Аватар
Redimido
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Завръщане към родните места

Мнение от Redimido »

Ето че дойде и моят ред да ставам татко. Тъй като за мен спокойствието на Ели и бебето са доста важни,а и наличието на баба наоколо, която в София нямаме, решихме за 1 година пробно да отидем в родния ми Сливен. Да живее риболова, Жребчево, Тунджата, дупките по Тунджата...мммм колко съм го мечтал тоя момент. Не вярвах някога да се върна там, но "неведоми са пътищата Господни". Тъй като дори и в Сливен трябват парички за такъми :lol: ще продължа да развивам фотографията. За който не знае занимавам се със сватбена фотография и фотосесии. Така че ако някой колега реши да се зажени - да ме има предвид. Или ако имате познати, които търсят фотограф в района (Сливен, Стара Загора, Нова Загора, Ямбол, Бургас) :drinkers: Отдолу в подписа ми съм сложил сайта си, ако някой иска да разгледа какво точно мога да правя. Ако нещата вървят както трябва и успяваме да живеем нормално в Сливен, като че ли няма да бързаме да се прибираме към София. Времето ще покаже - засега съм обнадежден. Не съм живял там повече от 13 години, града се е променил, хората също - ама Тунджата и Жребчево са си все същите! Еххх!

Изображение
Аватар
С.Върбанов
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Re: Завръщане към родните места

Мнение от С.Върбанов »

Крайно време беше да се завърнеш :wink:
Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!

https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
Redimido
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от Redimido »

Ами ей на! :)
cnbl
новобранец
новобранец

Мнение от cnbl »

Честито завръщане в родния град колега. Може да се капотираме съвместно някой път в Сливенските околия .
Аватар
Redimido
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от Redimido »

cnbl написа:Честито завръщане в родния град колега. Може да се капотираме съвместно някой път в Сливенските околия .
Който не е риболовствал край София, обрулена от около 500 000 риболовци - не знае що е то истинско, железно КАПО! :) Относно предложението - колко му е?! :) :drinkers:
Аватар
Красимир Атанасов
учете се от него
учете се от него

Мнение от Красимир Атанасов »

Good luck mate.
Когато хващаш рибата, губиш стръвта. Това е необходима загуба.
Аватар
Redimido
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от Redimido »

Краси, в началото на месеца почти бях заминал за Норвегия, само че нещо не можахме да се разберем с Ели относно раздялата, защото в началото трябваше да съм сам там, а то после се оказа, че на власт са националистите, които са орязали здраво правата на чужденците, заради арабите, дето вършеят по Осло...та вместо за Осло - ще си починем една година ( като за начало ) в Сливен. Там поне, баба, дядо - едно друго. На Ели ще и е много по-лесно, отколкото да остане сама с бебето тука в София за неопределен период от време. Та - да живее Сливен :) хахахах. Да видим как ще тръгнат нещата там.
Аватар
Божидар
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Божидар »

Колега разгледах сайта ти ,очарован съм ,вярвам ,че няма да останеш без работа в региона !
На Бодлива Крава ,Бог рога не дава!
Светът е оцелял,защото се е смял!
Аватар
кирил великий
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от кирил великий »

Щастие на новото (старо) място, колега Владо! Фотографското ти изкуство е на високо равнище, успех във всичко ти желая!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
Аватар
naskobo
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от naskobo »

Батка, завиждам ти, особенно за Жребеца и Тунджа.А и морето ти е до..., абе близо е :lol:
Един съвет от "патило"-младите майки стават големи екстремисти спрямо бащите-рибари.Ако поддадеш, ще те видим в обявите за разпродажби :axe:
Успех!!!
Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
delio-haidutin
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от delio-haidutin »

Redimido написа: в началото на месеца почти бях заминал за Норвегия, само че нещо не можахме да се разберем с Ели относно раздялата, защото в началото трябваше да съм сам там,
как можа да ти мине такова нещо през акъла :shock: .да оставиш сама жена с пеленаче без никаква чужда помощ????
добре поне че си се осъзнал на време :D .желая ти в сливен да ти тръгне бизнеса и даже ще си по-добре от колкото в претъпкана софия.И повече слука по по тамошните водоеми :drinkers:
ВАСИЛ ЛЕВСКИ: "...Ако допуснете утре, когато сте вече свободни да ви управляват днешните турски мекерета и разните му лихвари и чорбаджии, които и днес ви грабят най-безжалостно, то по-добре да си останем под сянката на султана....."
delio-haidutin
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от delio-haidutin »

Redimido написа: в началото на месеца почти бях заминал за Норвегия, само че нещо не можахме да се разберем с Ели относно раздялата, защото в началото трябваше да съм сам там,
как можа да ти мине такова нещо през акъла :shock: .да оставиш сама жена с пеленаче без никаква чужда помощ????
добре поне че си се осъзнал на време :D .желая ти в сливен да ти тръгне бизнеса и даже ще си по-добре от колкото в претъпкана софия.И повече слука по по тамошните водоеми :drinkers:
ВАСИЛ ЛЕВСКИ: "...Ако допуснете утре, когато сте вече свободни да ви управляват днешните турски мекерета и разните му лихвари и чорбаджии, които и днес ви грабят най-безжалостно, то по-добре да си останем под сянката на султана....."
Аватар
Redimido
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от Redimido »

naskobo написа: Един съвет от "патило"-младите майки стават големи екстремисти спрямо бащите-рибари.Ако поддадеш, ще те видим в обявите за разпродажби :axe:
Успех!!!
Сакън, Наско ... в разпродажбите да се видя. Таман в разпродажбите лодка взех да търся, че от малък имам едни мечтани места, къде само с лодка се стига :):)
кирил великий написа:Щастие на новото (старо) място, колега Владо! Фотографското ти изкуство е на високо равнище, успех във всичко ти желая!
Благодаря, Киро...имаш ли път към Сливен, обаждай се. Ще те водя на едни специални места :)
Божидар написа:Колега разгледах сайта ти ,очарован съм ,вярвам ,че няма да останеш без работа в региона !
Ха дано :)
delio-haidutin написа:
добре поне че си се осъзнал на време :D

За няколко месеца само беше планувано колега, само докато уредя квартира, че работата беше готова, и после да дойде и тя. Не съм чак толкова лош :) А и ме блазнеше възможността да избруля някоя сьомга или треска на живо.
Аватар
SBANKOV
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от SBANKOV »

Трески можеш да брулиш и у Сливен. :mrgreen:

Как ти завиждам ако знаеш, и аз съм в твоето положение, живея в София, с един келеш на година и шест месеца, и няма баба няма дядо/ всъщност има и живеят през пет блока, ама няма значение, да кажем че не вършат работа/, само дето жена ми е "кореняк Софиянец" и да си отиде на село е под достойнството и, нищо че у София няма къде малкия да го запише на ясла и къде да отиде да потича на въздух.
А и работа има за мен там и повече пари ще изкарвам и Дунава ще ми е на 30 минути път.
Така че считай се за късметлия и ти пожелавам здрави нерви с милото, че като родят две години са яко на черешата.
Детето в мен продълажва да си играе с кибрит, но – странно – вече иска и пура, и Chivas...
Аватар
Д.Граховски
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Д.Граховски »

Владо успехи ти пожелавам, бъдете здрави с Ели и щастливи с малкия/малката. Бизнеса ще тръгне, риболова също ще върви. Ще гледам да дойда таз година до Жребчево да направим един излет па и риба ако фанеме ... :D
Tell people there’s an invisible man in the sky who
created the universe, and the vast majority believe you.
Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.

Изображение

[url]http://maximo.bg/url]
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”