Искър - всичко за и по реката

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

Публикувай отговор
pakkoribara
новобранец
новобранец

Re: Искър - всичко за и по реката

Мнение от pakkoribara »

Днес Ставерци, Долни Луковит и Писаорово 3 риби за цял ден :) Нивото падна драстично, а и рибите са се поразпръснали и не скачаха.
vwsport89
фен клуб-скобар

Мнение от vwsport89 »

pakkoribara написа:Днес Ставерци, Долни Луковит и Писаорово 3 риби за цял ден :) Нивото падна драстично, а и рибите са се поразпръснали и не скачаха.
Потвърждавам думите на колегата :wink:
chipev84
новобранец
новобранец

Мнение от chipev84 »

здр. колеги вчера на Писарово за целия ден 3 морунажа,прекрасен ден за риболов без вятър,но рибата я няма никаква реката е паднала и се е избистила.......
NITro`bE
фен клуб-скобар

Мнение от NITro`bE »

127 риби 56 кг днес от долното течение
  • Изображение
TT България 2011
Аватар
topsoft
фен клуб-скобар

Мнение от topsoft »

Пусна ли ги да си хвърлят хайвера?
Изображение

Изображение
M_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
http://www.fotosviat.bg
Tepo11
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Tepo11 »

Аз съм свидетел, че всички риби са във водата.
Другия път пак да ги ловим.
Kiril Hristov
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Kiril Hristov »

Бях на Долни Луковит 24 часа много слабо
Аватар
Menkata
фен клуб-скобар

Мнение от Menkata »

Тръгвам в 3 пристигам в 4 и 30 и има 50 човека :lol: :lol: :lol: .Аз си мисля че аз съм щурия ,а хората се оплакват че нямат пари :lol: .Поне кажете дали ловите :D :D :D
По-добре с жена на риба, отколкото сам на работа.
NITro`bE
фен клуб-скобар

Мнение от NITro`bE »

как да кажат дали ловят,като 90% от хората не са никакъв фактор по,който да разбереш дали се лови или не.... трябва да има тонове риба на едно място,че всички да ловят ....
  • Изображение
TT България 2011
Kiril Hristov
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Не знам колко от хората са фактор,но хора като мен които бият толкова много път и не знаят местата могат да дават полезно инфо.Аз намерих лещавата на Долни Луковит благодарение на рибарчето76.Да риба имаше ,но се държеше в отсрещния бряг.Кажете как да я ловя?Реката носеше кошници 120грама,ако живеех по-близко сигурно нямаше да се чудя къде да застана.Хората са си фактор,но те си трайкат и затова аз отново ще се разходя на 210км и инфо ще има само за някой.
Аватар
Menkata
фен клуб-скобар

Мнение от Menkata »

NITro`bE написа:как да кажат дали ловят,като 90% от хората не са никакъв фактор по,който да разбереш дали се лови или не.... трябва да има тонове риба на едно място,че всички да ловят ....
Съгласен съм с теб.Ама нали всеки иска да топне пустата плувка и да начеше крастата.Аз пък напук отидох в бързея и пак си хванах някое друго рибе.Кириле като си видял ,че няма риба пред теб защо не е потърси по нагоре ,по надоло.Риба има навсякъде.Не е нужна в дандънията да си :)
По-добре с жена на риба, отколкото сам на работа.
Kiril Hristov
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Menkata написа:
NITro`bE написа:как да кажат дали ловят,като 90% от хората не са никакъв фактор по,който да разбереш дали се лови или не.... трябва да има тонове риба на едно място,че всички да ловят ....
Съгласен съм с теб.Ама нали всеки иска да топне пустата плувка и да начеше крастата.Аз пък напук отидох в бързея и пак си хванах някое друго рибе.Кириле като си видял ,че няма риба пред теб защо не е потърси по нагоре ,по надоло.Риба има навсякъде.Не е нужна в дандънията да си :)
Местих се три пъти и накрая ми писна
Аватар
batemilko
новобранец
новобранец

Мнение от batemilko »

Колегите,които ловят риба просто не знам защо толкова упорито си мълчат и не споделят информация.Нима смятате,че ако днес сте пребили рибата на някое място,утре ще го намерите свободно.Не забравяйте,че винаги някой ви е видял и утре ще е по-рано от вас на това място.
Истината е ,че в момента почти навсякъде от Староселци до Оряховица рибата върви стига да упорстваш и да храниш.Рибите се ловят на 6-7 метра до брега и винаги можеш да си наловиш по над 10 бр.
chipev84
новобранец
новобранец

Мнение от chipev84 »

Kiril Hristov написа:
Menkata написа:
Местих се три пъти и накрая ми писна
Здравейте колеги във вторник бях на Ореховица и си хванах прилично количество морунаж,обикалям по тази дестинациа от една година и в доста от случаите съм си правил разходки вместо да сам за риба,а снимката на колегата,поне според мен е от Ореховица, но това е само мое мнение може и да греша.Местата по тези участаци сам ги понаучил с тези разходки и питане на месните и сащо трагвам към 3ч зада сам на местата поне кам 6ч....
Аватар
Veleka
фен клуб-скобар

Мнение от Veleka »

Здравейте колеги. Малко днешна информация за река Искър от долното й течение. Мястото - вирът на с. Долни Луковит. Риболов от 08.00 ч. до 17.00 ч. с 6м болонезе. Реката е леко мътна, температурата на водата не е особено ниска, а течението доста мощно. Рибата скачаше през целия ден на няколко метра от отсрещния бряг.
P260314_17.50_[02].jpg
45324
Все някога ще науча риболова на скобар!!!
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”