Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Искър - всичко за и по реката
Модератор: Paublo_Eskobar
-
- новобранец
Re: Искър - всичко за и по реката
Днес Ставерци, Долни Луковит и Писаорово 3 риби за цял ден
Нивото падна драстично, а и рибите са се поразпръснали и не скачаха.

Потвърждавам думите на колегатаpakkoribara написа:Днес Ставерци, Долни Луковит и Писаорово 3 риби за цял денНивото падна драстично, а и рибите са се поразпръснали и не скачаха.

здр. колеги вчера на Писарово за целия ден 3 морунажа,прекрасен ден за риболов без вятър,но рибата я няма никаква реката е паднала и се е избистила.......
Пусна ли ги да си хвърлят хайвера?

http://www.fotosviat.bgM_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
Аз съм свидетел, че всички риби са във водата.
Другия път пак да ги ловим.
Другия път пак да ги ловим.
-
- научил се да хвърля
Бях на Долни Луковит 24 часа много слабо
- Menkata
- фен клуб-скобар
Тръгвам в 3 пристигам в 4 и 30 и има 50 човека
.Аз си мисля че аз съм щурия ,а хората се оплакват че нямат пари
.Поне кажете дали ловите

По-добре с жена на риба, отколкото сам на работа.
как да кажат дали ловят,като 90% от хората не са никакъв фактор по,който да разбереш дали се лови или не.... трябва да има тонове риба на едно място,че всички да ловят ....
-
- научил се да хвърля
Не знам колко от хората са фактор,но хора като мен които бият толкова много път и не знаят местата могат да дават полезно инфо.Аз намерих лещавата на Долни Луковит благодарение на рибарчето76.Да риба имаше ,но се държеше в отсрещния бряг.Кажете как да я ловя?Реката носеше кошници 120грама,ако живеех по-близко сигурно нямаше да се чудя къде да застана.Хората са си фактор,но те си трайкат и затова аз отново ще се разходя на 210км и инфо ще има само за някой.
- Menkata
- фен клуб-скобар
Съгласен съм с теб.Ама нали всеки иска да топне пустата плувка и да начеше крастата.Аз пък напук отидох в бързея и пак си хванах някое друго рибе.Кириле като си видял ,че няма риба пред теб защо не е потърси по нагоре ,по надоло.Риба има навсякъде.Не е нужна в дандънията да сиNITro`bE написа:как да кажат дали ловят,като 90% от хората не са никакъв фактор по,който да разбереш дали се лови или не.... трябва да има тонове риба на едно място,че всички да ловят ....

По-добре с жена на риба, отколкото сам на работа.
-
- научил се да хвърля
Местих се три пъти и накрая ми писнаMenkata написа:Съгласен съм с теб.Ама нали всеки иска да топне пустата плувка и да начеше крастата.Аз пък напук отидох в бързея и пак си хванах някое друго рибе.Кириле като си видял ,че няма риба пред теб защо не е потърси по нагоре ,по надоло.Риба има навсякъде.Не е нужна в дандънията да сиNITro`bE написа:как да кажат дали ловят,като 90% от хората не са никакъв фактор по,който да разбереш дали се лови или не.... трябва да има тонове риба на едно място,че всички да ловят ....
Колегите,които ловят риба просто не знам защо толкова упорито си мълчат и не споделят информация.Нима смятате,че ако днес сте пребили рибата на някое място,утре ще го намерите свободно.Не забравяйте,че винаги някой ви е видял и утре ще е по-рано от вас на това място.
Истината е ,че в момента почти навсякъде от Староселци до Оряховица рибата върви стига да упорстваш и да храниш.Рибите се ловят на 6-7 метра до брега и винаги можеш да си наловиш по над 10 бр.
Истината е ,че в момента почти навсякъде от Староселци до Оряховица рибата върви стига да упорстваш и да храниш.Рибите се ловят на 6-7 метра до брега и винаги можеш да си наловиш по над 10 бр.
Здравейте колеги във вторник бях на Ореховица и си хванах прилично количество морунаж,обикалям по тази дестинациа от една година и в доста от случаите съм си правил разходки вместо да сам за риба,а снимката на колегата,поне според мен е от Ореховица, но това е само мое мнение може и да греша.Местата по тези участаци сам ги понаучил с тези разходки и питане на месните и сащо трагвам към 3ч зада сам на местата поне кам 6ч....Kiril Hristov написа:Местих се три пъти и накрая ми писнаMenkata написа:Съгласен съм с теб.Ама нали всеки иска да топне пустата плувка и да начеше крастата.Аз пък напук отидох в бързея и пак си хванах някое друго рибе.Кириле като си видял ,че няма риба пред теб защо не е потърси по нагоре ,по надоло.Риба има навсякъде.Не е нужна в дандънията да сиNITro`bE написа:как да кажат дали ловят,като 90% от хората не са никакъв фактор по,който да разбереш дали се лови или не.... трябва да има тонове риба на едно място,че всички да ловят ....
Здравейте колеги. Малко днешна информация за река Искър от долното й течение. Мястото - вирът на с. Долни Луковит. Риболов от 08.00 ч. до 17.00 ч. с 6м болонезе. Реката е леко мътна, температурата на водата не е особено ниска, а течението доста мощно. Рибата скачаше през целия ден на няколко метра от отсрещния бряг.