Аванс при монтаж на косъм ??!

Модератор: sapuna

FaLLeN69
новобранец
новобранец

Re: Аванс при монтаж на косъм ??!

Мнение от FaLLeN69 »

Въпроса ми е до колко тря да отпусна аванса така че да не ми гепи рибата въдицата или да скъса моментално горе доло като опъвам влакното какво съпротивление трябва да осещам
Димитър Чаушев
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Димитър Чаушев »

FaLLeN69 написа:Въпроса ми е до колко тря да отпусна аванса така че да не ми гепи рибата въдицата или да скъса моментално горе доло като опъвам влакното какво съпротивление трябва да осещам
трябва някой да ти го покаже за да го усетиш ,така с думи най-много да се объркаш повече !
Аватар
SBANKOV
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от SBANKOV »

Трябва да отпуска влакно при издърпване с по малко усилие, просто пробвай.

Най лесно можеш да се научиш колко да го охлабваш като вържеш края на една по голяма тежест и да си тестваш, кога ще отпусне при напъване на влакното.

просто не трябва да е нито много хлабав нито стегнат, но по скоро леко стегнат.
не се сърди на колегите, те не зная каква ти е макарата нито каква и пръчката, стойката и влакното. Няма срамо на ловиш със евтини такъми, аз също не съм фен на такъми от МОЛА и ЦУМ.
Детето в мен продълажва да си играе с кибрит, но – странно – вече иска и пура, и Chivas...
Аватар
magnetar
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от magnetar »

Колега,след като заметнеш веднага отпусни аванса до толкова че като дръпнеш влакното то да се изнизва от шпулата сравнително лесно.По добре да е охлабен в повече от колкото да е натегнат в повече.Със времето сам ще разбереш точно колко да го охлабваш.Поздрави.
FaLLeN69
новобранец
новобранец

Мнение от FaLLeN69 »

това с аванса го оправих за да не пускам нова тема някой може ли да ми каже прави ли се някакв възел кокгато с слага хълкичката на куката
Прикачени файлове
654b301fe688.jpg
654b301fe688.jpg (134.7 KiB) Преглеждано 916 пъти
Аватар
magnetar
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от magnetar »

Вързва се халката,на около два сантиметра от края на косъма,после се пъха куката в халката.След това се прави безвъзлов възел на куката.
Аватар
rado25
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от rado25 »

FaLLeN69 написа:това с аванса го оправих за да не пускам нова тема някой може ли да ми каже прави ли се някакв възел кокгато с слага хълкичката на куката
Гледах снимката сигурно повече от минута и се чудех как да ти отговоря. Докато гледах видях че си регистриран преди почти 2 год. също така видях че имаш само 23 мнения и реших да ги разгледам. След като ги разгледах реших какво да ти напиша, а то е. Колега или си много п...т или нас имаш за прости.
Моля всеки колега който реши да му отговаря да тъпия въпрос, първо да разгледа мненията на колегата
написа:Обърни си шапката с козирката назад. Шарана си мисли, че си тръгваш и започва да кълве.
FaLLeN69
новобранец
новобранец

Мнение от FaLLeN69 »

радо и как твоя Отговор!? ми помага ???? следващия път си го задръж за себе си и не отговаряй
Аватар
rado25
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от rado25 »

Ами да ти кажа честно, моя отговор няма да ти помогне, но би трябвало да те накара да се замислиш. Виж сега колко е лесно. Отваряш търсачката на GOOGLE и пишеш монтаж на косъм, след това чукаш на изображения и се получава това https://www.google.bg/search?q=%D0%BC%D ... 80&bih=825" onclick="window.open(this.href);return false; а ако чукнеш на видеоклипове, ще разбереш и как да си направиш възела а и не само.
написа:Обърни си шапката с козирката назад. Шарана си мисли, че си тръгваш и започва да кълве.
Заключено

Обратно към “Монтажи за риболов”