Libra или Pflueger

Модератори: Павел Иванов, sestrata

diletant
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от diletant »

Аз мисля че това е по скоро мит. Днес разгледах по обстойно Тиката -определено отпада. Видях и една Дайва Екселер - на пръв поглед добре ама...
П.П. Май че ще половя още малко със старите и жената като позабрави последните покупки ще се ръсна за нещо като техниум или туин пауър.
Аватар
sestrata
Модератор
Модератор

Мнение от sestrata »

fromhell написа:Аз мисля че това е по скоро мит. Днес разгледах по обстойно Тиката -определено отпада. Видях и една Дайва Екселер - на пръв поглед добре ама...
П.П. Май че ще половя още малко със старите и жената като позабрави последните покупки ще се ръсна за нещо като техниум или туин пауър.
Абсолютно най-правилното решение! :D
tetko
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от tetko »

Понеже си писал че приемаш и други предлижения :

Хвърли едно око и на тази Изображение

Aз врътнах в магазина предния модел Sirio и ми хареса.

Напиши с какви параметри трябва да е макарата която търсиш.
За един ден на риба , Господ два дена дава !
diletant
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от diletant »

От много избиране м/у Тiса и Pflueger накрая купих...Twin Power.Не че с нея ще хващам повече ами ей тъй от келешлък. Благодаря на всички дали мнение по темата .
Аватар
Stefko
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Stefko »

fromhell написа:От много избиране м/у Тiса и Pflueger накрая купих...Twin Power.Не че с нея ще хващам повече ами ей тъй от келешлък. Благодаря на всички дали мнение по темата .
Я по-ведро, колега! Не макарата лови рибите в крайна сметка, а самият ти ;) Така че честита придобивка и много рибки да дърпаш занапред!

Поздрави
Ако не виждаш изход от ситуацията... огледай се за вход!
diletant
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от diletant »

Stefko написа:Я по-ведро, колега! Не макарата лови рибите в крайна сметка, а самият ти
Точно поради тоя факт от време на време се чудя защо давам сума ти пари за такъми ама пуста суета...Нейсе! Благодаря за пожеланията.
Аватар
sestrata
Модератор
Модератор

Мнение от sestrata »

fromhell написа:От много избиране м/у Тiса и Pflueger накрая купих...Twin Power.Не че с нея ще хващам повече ами ей тъй от келешлък. Благодаря на всички дали мнение по темата .
Честита покупка! Макарата е много добра, няма да съжаляваш.
diletant
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от diletant »

Благодаря и късмет на всички!
Аватар
Мунчо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Мунчо »

milo69 написа:първата реклама на тика по списанията беше нещо от рода на "Преди работехме за дайва сега работим за вас" или нещо от тоя род,та това ако е вярно излиза че или дайва са скапани като тика или тика са хубави като дайва :lol:
Мда, това сме го чували много пъти...Само незнам защо, но не мога да открия нещо общо между Тика и Дайва, като се изключи това, че са предназначени за едно и също нещо...
Malemi написа:Нишо не сте хванали но поне сте спасили патката и шуката ( тя маи е мъртва но нищо )
"Еби им майката на другите и в себе си утеха намери. И ако в себе си утеха не намериш, еби си майката и ти!"

http://www.starividri.org/" onclick="window.open(this.href);return false;
Публикувай отговор

Обратно към “Спинингов риболов”