Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

Воблери за кефал
Модератори: Павел Иванов, sestrata
Re: Воблери за кефал
колега били ми дал линк да ги вида...mr_miti написа:Bassday - kobun (Bun) и Lucky craft - gen goalktd. написа:Айде ся колеги,някои да каже някакво скакалче ли поперче,или каквото и да е но да се води по повърхността..Защото ходя лятото на един канал -водата мъ е 20 санта и ги виждам как лапат квото падне на повърхноста.Ако може някой да ми препоръча нещо 2-3 см..
МЕрси предварително!
- asenfisherman
- ще става разбирач
http://www.ebay.com/sch/i.html?_trksid= ... &_from=R40" onclick="window.open(this.href);return false;

- Стонин МаХенд
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Или Салмо Лилбъг
колега знаеш ли колко време и колко пари е доставката...
- Стонин МаХенд
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
ШЕСТ $
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
За това което споменаваш Джакал Айриа Мен Кранк е почти без конкуренция , кофтито е че с не УЛ такъм ще е голям проблем ползването му .
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Павел Иванов
Че ще е зор и намирането му... Но има и друга алтернатива, при това у нас. И за него обаче трябва подходяща пръчка, щото не става да го мяташ с дънарката...
http://shop.fishing-tackle.bg/wobblers/bug-minnow.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://shop.fishing-tackle.bg/wobblers/bug-minnow.html" onclick="window.open(this.href);return false;
"Еби им майката на другите и в себе си утеха намери. И ако в себе си утеха не намериш, еби си майката и ти!"Malemi написа:Нишо не сте хванали но поне сте спасили патката и шуката ( тя маи е мъртва но нищо )
http://www.starividri.org/" onclick="window.open(this.href);return false;
- asenfisherman
- ще става разбирач
Доставката е 6 $ на примамка,Шимито си пада алчникktd. написа: колега знаеш ли колко време и колко пари е доставката...

E хубаво де, аз в страната на Алиса ли живея, че като се комбинира шипинга става на 1.5 - 2.0 доларес за бройка??? И за доставката съм на особено мнение дали е "минимум 2 седмици". Да не коментираме, че за редовни клиенти прави и 10% отстъпка...
"Еби им майката на другите и в себе си утеха намери. И ако в себе си утеха не намериш, еби си майката и ти!"Malemi написа:Нишо не сте хванали но поне сте спасили патката и шуката ( тя маи е мъртва но нищо )
- Стонин МаХенд
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
сега не разбирам, кой от двамата си казва истина и кой си прави "ташаци", но ако наистина отказва да комбинира "шипинга" е мноо тъпо
- asenfisherman
- ще става разбирач
Колеги,не си правя ,,ташаци",говоря от собствен опит и с цел да помогна.Явно селъра shimreels има различно отношение към мен и колегата Мунчо.И в момента очаквам пратка от него която е поръчана на 21.03.2014 г.
А това е отговор от него на мое питане за забавен шипинг
,,Please kindly hold on awhile and our shipping team will inform you of the tracking number once it is ready. Post office needs about estimated 2 weeks to process registered airmail."
Вчера ми пристигнаха воблери от Япония,поръчани на 27.03 2014г.,за това споменах че с тях се работи по-експедитивно.
В края на краищата всеки харчи собствените си пари и по своя преценка.
Поздрави!
А това е отговор от него на мое питане за забавен шипинг

,,Please kindly hold on awhile and our shipping team will inform you of the tracking number once it is ready. Post office needs about estimated 2 weeks to process registered airmail."
Вчера ми пристигнаха воблери от Япония,поръчани на 27.03 2014г.,за това споменах че с тях се работи по-експедитивно.
В края на краищата всеки харчи собствените си пари и по своя преценка.
Поздрави!
- Стонин МаХенд
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
впечатления от L'minnow Floating 33 на Зури имате ли
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Той Хидкей си е с особенно мнение още от ка беше американче , преди да стане виетнамче . Винаги ми е било интересно как еврейче ще реши да стане виетнамче ама всеки с вкусовете си
Иначе Хидкей , или "шимито" доставя в различни времеви измерения и това не зависи до колко му е познат бейъра . Когато се местеше от УС във Виетнам много хора бяха пропищели от дву - три месечен шипинг . Понякога при него се случват неща от сорта да е обявил нещо а да го няма в наличност и когато му го закупи човек той тепърва да го търси при доставчици и да му го праща . Има много богат асортимент , с прилични цени и е коректен по принцип , нищо че понякога бърка цветове на примамки или не праща всички , така се случило
Инак възстановява веднагически за нещо неизпратено , или подменя обърканото . Абе не само при него всичко е относително , ама се научава с натрупване на опит в онлайн пазаруването . Аз лично съм много редовен клиент на Хидкей , ако да ми е обърквал сума ти неща , включително и един воблер дет го бях заръчал за Мунчо 

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Павел Иванов
Павел Иванов
Tц-тц-тц, тъкмо бях забравил - как можа да ми го напомниш!Павел Иванов написа:... ако да ми е обърквал сума ти неща , включително и един воблер дет го бях заръчал за Мунчо

- maranzika
- сериозен играч
Купи си го суспендинг в цвят M37 и след излет по Янтра ще говорим пак.Стонин МаХенд написа:впечатления от L'minnow Floating 33 на Зури имате ли

http://www.voblershop.com/1734/Yo-Zuri.L-Minnow/" onclick="window.open(this.href);return false;