Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

капо на струма
Модератори: Павел Иванов, sestrata
капо на струма
Колеги днес обходих Струма от моста за Копаница до моста за Прибой /след корея/ за 4 ти път този месец и пак капо вече се чудя дали рибата не е активна или задвъдичното устройство за нищо не става. Дайте съвет на новобранеца некакав пиниз да излъжа кефала. 

Re: капо на струма
Здрасти колега,ако ловиш на блесна в момента реката е мътна и затова рибите са трудни.Пробвай жълта мепс или моска 2-ka само на плитки места до 1метър дълбочина и слабо течение.На воблери няма резултат в момента.Късмет!
мерси battle за мнението пробвах на моска медна №1, фокс №1 мед, клатушки 3.2мм сребриста и цвят костур , мепс аглия сребриста №1и№00,златиста№1 и 00 и воблери . Ноември имах добри резултати на мепс златиста но сега никакъв. Странното е че риба има щото преди 2 дни хванах на червей клен добър и то на третото хвърляне . От скоро съм във спининг риболова и съм се упалил яко и приемам съвети всякакви предварително благодаря.
мерси колега в понеделник ще се пробвам
Уточни мястото,че малко бъркаш посоките,а аз ще ти кажа къде да ги пробваш.sa_sko написа:Колеги днес обходих Струма от моста за Копаница до моста за Прибой /след корея/ за 4 ти път този месец и пак капо вече се чудя дали рибата не е активна или задвъдичното устройство за нищо не става. Дайте съвет на новобранеца некакав пиниз да излъжа кефала.
До колкото разбрах колегата ги е ловил след стената посока Жабляно мисле там да пробвам.