капо на струма

Модератори: Павел Иванов, sestrata

Аватар
sa_sko
научил се да хвърля
научил се да хвърля

капо на струма

Мнение от sa_sko »

Колеги днес обходих Струма от моста за Копаница до моста за Прибой /след корея/ за 4 ти път този месец и пак капо вече се чудя дали рибата не е активна или задвъдичното устройство за нищо не става. Дайте съвет на новобранеца некакав пиниз да излъжа кефала. :roll:
battle
новобранец
новобранец

Re: капо на струма

Мнение от battle »

Здрасти колега,ако ловиш на блесна в момента реката е мътна и затова рибите са трудни.Пробвай жълта мепс или моска 2-ka само на плитки места до 1метър дълбочина и слабо течение.На воблери няма резултат в момента.Късмет!
Аватар
sa_sko
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от sa_sko »

мерси battle за мнението пробвах на моска медна №1, фокс №1 мед, клатушки 3.2мм сребриста и цвят костур , мепс аглия сребриста №1и№00,златиста№1 и 00 и воблери . Ноември имах добри резултати на мепс златиста но сега никакъв. Странното е че риба има щото преди 2 дни хванах на червей клен добър и то на третото хвърляне . От скоро съм във спининг риболова и съм се упалил яко и приемам съвети всякакви предварително благодаря.
korni90
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от korni90 »

Колега според мен не си избрал правилните места,иди след язовира надолу по тез вирове се лъжат добри риби....
Изображение
Изображение
това от преди няколко дни..
И аз няма обяснение защо не дава на спининг в този район....имам доста опити и все така нищо...същност имам няколко костура при прибой.

Поздрави и наслука.
Аватар
sa_sko
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от sa_sko »

мерси колега в понеделник ще се пробвам
KOSIO669
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от KOSIO669 »

sa_sko написа:Колеги днес обходих Струма от моста за Копаница до моста за Прибой /след корея/ за 4 ти път този месец и пак капо вече се чудя дали рибата не е активна или задвъдичното устройство за нищо не става. Дайте съвет на новобранеца некакав пиниз да излъжа кефала. :roll:
Уточни мястото,че малко бъркаш посоките,а аз ще ти кажа къде да ги пробваш.
Аватар
sa_sko
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от sa_sko »

До колкото разбрах колегата ги е ловил след стената посока Жабляно мисле там да пробвам.
Публикувай отговор

Обратно към “Спинингов риболов”