Shakespeare Mach 2 XT 13ft

Модератор: Paublo_Eskobar

golemana
новобранец
новобранец

Shakespeare Mach 2 XT 13ft

Мнение от golemana »

Shakespeare Mach 2 XT 13ft - дайте мнение и характеристики за този прът.
to10or
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Re: Shakespeare Mach 2 XT 13ft

Мнение от to10or »

Няма никакакво значение,какво е мнението ни,щом вече си го заприходил.Важното е на теб да ти харесва и доставя удоволствие по време на риболов.Иначе за протокола-приятна пръчка с ниско тегло на добра цена.Пожелавам ти много извадени риби с нея!
boci_
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от boci_ »

Мачът е шаранджийски и е малко по-твърд от серията мач 3 на Шекспир. Това не означава, че не могат да се ловят и дребни риби с него. Хубава въдица.
nelkako
новобранец
новобранец

Мнение от nelkako »

Много добра въдица особено съотношение цена качество.Имам цялата серия мачове на Шекспир и съм доволен от тях.
bramek_91
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от bramek_91 »

За мен лично матчът не е строго шаранджийски, изключителни лек и строен, много приятно съм изненадън от него, понеже продавам такъв и съм в дилема дали да не си го оставя за мен!!!
boci_
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от boci_ »

В Англия 8-либровите мачове се водят шарански. Това не означава, че въдицата е някаква тояга за брулене на орехи, напротив, много лека, приятна за риболов и с тънка бланка. Имал съм такава и риболовът на шарани с нея е истинско удоволствие. Ползвал съм я и за бабушки и платики и пак е кеф.
bramek_91
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от bramek_91 »

boci_ написа:В Англия 8-либровите мачове се водят шарански. Това не означава, че въдицата е някаква тояга за брулене на орехи, напротив, много лека, приятна за риболов и с тънка бланка. Имал съм такава и риболовът на шарани с нея е истинско удоволствие. Ползвал съм я и за бабушки и платики и пак е кеф.
Съгласен!!! :D
golemana
новобранец
новобранец

Мнение от golemana »

Благодаря ви колеги!След Филстара,този ми се вижда друга класа!!!
Аватар
Port_Royal
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Port_Royal »

Ето това вече е най-доброто на Шекспир - https://www.tackleuk.co.uk/shakespeare- ... -6361.html" onclick="window.open(this.href);return false; :drinkers: :drinkers: :drinkers:
Бъди себе си, доверявай се на вълшебството, следвай сърцето си, мечтай по много и се забавлявай!
fishmanzzz
новобранец
новобранец

Мнение от fishmanzzz »

имам го и аз за парите си и за първи мач за мен е страхотен на кантара показа 202 гр
YAROSHKH
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от YAROSHKH »

Колеги, видях един Мач : Shakespeare Mach 2 XT 12ft Commercial Match , който се продава на добра цена. Можете ли а ми дадете малко данни за него, т.к. никъде не пише с какви характеристики. Предполагам, че понеже е от същата серия, ще е с подобни. Целта е да се ползва на язовири, с ваглери с грамажи от порядъка на 6-10 гр.
fishmanzzz
новобранец
новобранец

Мнение от fishmanzzz »

YAROSHKH написа:Колеги, видях един Мач : Shakespeare Mach 2 XT 12ft Commercial Match , който се продава на добра цена. Можете ли а ми дадете малко данни за него, т.к. никъде не пише с какви характеристики. Предполагам, че понеже е от същата серия, ще е с подобни. Целта е да се ползва на язовири, с ваглери с грамажи от порядъка на 6-10 гр.
здравей колега моя е такъв от една година го ползвам и съм доволен като за новобранец като мен е идеален и много лек 202 гр акцията е 10-30
YAROSHKH
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от YAROSHKH »

Благодаря ти ! Точно акцията не можах да намеря никъде в нет-а, и много ме затормозяваше това. Имам още ден-два да помисля, но дотук цената ми допада и , може би щ е я поръчам.
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на мач”