Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на мач
naRiba.com

Форум

Shakespeare Mach 2 XT 13ft
Модератор: Paublo_Eskobar
Shakespeare Mach 2 XT 13ft
Shakespeare Mach 2 XT 13ft - дайте мнение и характеристики за този прът.
-
- вече хвърля и на тежко
Re: Shakespeare Mach 2 XT 13ft
Няма никакакво значение,какво е мнението ни,щом вече си го заприходил.Важното е на теб да ти харесва и доставя удоволствие по време на риболов.Иначе за протокола-приятна пръчка с ниско тегло на добра цена.Пожелавам ти много извадени риби с нея!
Мачът е шаранджийски и е малко по-твърд от серията мач 3 на Шекспир. Това не означава, че не могат да се ловят и дребни риби с него. Хубава въдица.
Много добра въдица особено съотношение цена качество.Имам цялата серия мачове на Шекспир и съм доволен от тях.
За мен лично матчът не е строго шаранджийски, изключителни лек и строен, много приятно съм изненадън от него, понеже продавам такъв и съм в дилема дали да не си го оставя за мен!!!
В Англия 8-либровите мачове се водят шарански. Това не означава, че въдицата е някаква тояга за брулене на орехи, напротив, много лека, приятна за риболов и с тънка бланка. Имал съм такава и риболовът на шарани с нея е истинско удоволствие. Ползвал съм я и за бабушки и платики и пак е кеф.
Съгласен!!!boci_ написа:В Англия 8-либровите мачове се водят шарански. Това не означава, че въдицата е някаква тояга за брулене на орехи, напротив, много лека, приятна за риболов и с тънка бланка. Имал съм такава и риболовът на шарани с нея е истинско удоволствие. Ползвал съм я и за бабушки и платики и пак е кеф.

Благодаря ви колеги!След Филстара,този ми се вижда друга класа!!!
- Port_Royal
- разбира нещата
Ето това вече е най-доброто на Шекспир - https://www.tackleuk.co.uk/shakespeare- ... -6361.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Бъди себе си, доверявай се на вълшебството, следвай сърцето си, мечтай по много и се забавлявай!
-
- новобранец
имам го и аз за парите си и за първи мач за мен е страхотен на кантара показа 202 гр
-
- научил се да хвърля
Колеги, видях един Мач : Shakespeare Mach 2 XT 12ft Commercial Match , който се продава на добра цена. Можете ли а ми дадете малко данни за него, т.к. никъде не пише с какви характеристики. Предполагам, че понеже е от същата серия, ще е с подобни. Целта е да се ползва на язовири, с ваглери с грамажи от порядъка на 6-10 гр.
-
- новобранец
здравей колега моя е такъв от една година го ползвам и съм доволен като за новобранец като мен е идеален и много лек 202 гр акцията е 10-30YAROSHKH написа:Колеги, видях един Мач : Shakespeare Mach 2 XT 12ft Commercial Match , който се продава на добра цена. Можете ли а ми дадете малко данни за него, т.к. никъде не пише с какви характеристики. Предполагам, че понеже е от същата серия, ще е с подобни. Целта е да се ползва на язовири, с ваглери с грамажи от порядъка на 6-10 гр.
-
- научил се да хвърля
Благодаря ти ! Точно акцията не можах да намеря никъде в нет-а, и много ме затормозяваше това. Имам още ден-два да помисля, но дотук цената ми допада и , може би щ е я поръчам.