Lowrance–Mark 5x Pro vs Humminbird 728

Всико за лодките сонарите и атрибути към тях.

Модератори: emo vasilev, Кърцата

Аватар
renovod
новобранец
новобранец

Lowrance–Mark 5x Pro vs Humminbird 728

Мнение от renovod »

колеги тъй като не получих отговор конкретно на последното запитване моля ви за мнение кой от двата да избера Lowrance–Mark 5x Pro или Humminbird 728
Атанас_Д
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: Lowrance–Mark 5x Pro vs Humminbird 728

Мнение от Атанас_Д »

Humminbird 728 е по добър .
Вземи него ..
Мое лично мнение :drinkers:
Аватар
androalex
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от androalex »

Напротив, колега! Прочети и се убеди , че лоранса е 20 пъти по-добър.
Аватар
Поморийския
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Поморийския »

Чук на имената в нета чети и сравнявай но има и други неща между редовете
Аватар
renovod
новобранец
новобранец

Мнение от renovod »

Забравих да доуточня, сонара ще се ползва предимно в морска среда в района на юг от Ахтопол :axe:
Атанас_Д
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Атанас_Д »

Както подчертах
Мое лично мнение ...
Аватар
Поморийския
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Поморийския »

Лоуранс :D :D :D Не че ...Имат база срещу Атия И нямаш никви проблеми за обслужване и ремонти недай си Боже
piranha
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от piranha »

Четеш,четеш и пак четеш и накрая избираш.Кой каквото и да ти каже ще защитава тезата от негова гледна точка.Какъвто и сонар да вземеш,ако се научиш да разчиташ правилно картинките ще ти върши работа.Аз рибарствам с 2 сонара -Humminbird и Lowrance и след като ги сравнявам виждам,че и двата имат своите преимущества и недостатъци.Така че ти избираш,ще има неща които ще ти харесват в избора ти и такива които ще ти липсват.Най доброто е най скъпото,но не всички можем да си го позволим.Успех.
Аватар
Поморийския
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Поморийския »

piranha написа:Четеш,четеш и пак четеш и накрая избираш.Кой каквото и да ти каже ще защитава тезата от негова гледна точка.Какъвто и сонар да вземеш,ако се научиш да разчиташ правилно картинките ще ти върши работа.Аз рибарствам с 2 сонара -Humminbird и Lowrance и след като ги сравнявам виждам,че и двата имат своите преимущества и недостатъци.Така че ти избираш,ще има неща които ще ти харесват в избора ти и такива които ще ти липсват.Най доброто е най скъпото,но не всички можем да си го позволим.Успех.
Много прав си :D :D :D
ilian_y
новобранец
новобранец

Мнение от ilian_y »

Здравейте колеги, аз съшто си избирах сонар до преди 1 седмица, и дори поисках информация от извора между 2-те марки. От US огласиха, че Humminbird вече са станали доста добри от преди по отношение цена качество, а при Lowrance само скъпите модели вече са на ниво от 700$ нагоре. Та на въпроса, аз си взех Humminbird 728, защото е с 4000 от връх до връх което е от съществено значение за детайлната къртина. Погледни Lowrance-са но той мисля ,че беше само с 2400 Р то Р ,така че сам си прави изводите. Humminbird 728 излиза 444,60лв от US с включена доставка.
Това си е мое лично мнение и не е нужно да го взимаш под внимание, но както е казал колегата по-нагоре прочети и сам ще видиш кой от 2-та сонара ще ти покрие изискванията.Все пак всеки си има различни идеали :) Успех при избора.
Поздрави.
gonbon
новобранец
новобранец

Мнение от gonbon »

ilian_y написа:Здравейте колеги, аз съшто си избирах сонар до преди 1 седмица, и дори поисках информация от извора между 2-те марки. От US огласиха, че Humminbird вече са станали доста добри от преди по отношение цена качество, а при Lowrance само скъпите модели вече са на ниво от 700$ нагоре. Та на въпроса, аз си взех Humminbird 728, защото е с 4000 от връх до връх което е от съществено значение за детайлната къртина. Погледни Lowrance-са но той мисля ,че беше само с 2400 Р то Р ,така че сам си прави изводите. Humminbird 728 излиза 444,60лв от US с включена доставка.
Това си е мое лично мнение и не е нужно да го взимаш под внимание, но както е казал колегата по-нагоре прочети и сам ще видиш кой от 2-та сонара ще ти покрие изискванията.Все пак всеки си има различни идеали :) Успех при избора.
Поздрави.

Колега, аз понеже съм на път да си поръчам един Humminbird от us през e-bay и се чудех ,ако можеш да кажеш как стоят нештата с митото (ако има такова) ,гаранцията, карта на bg водоеми има ли на пазара и дали има функция за смяна в metrics и celsium или трябва да се копува допълнително от тук. модела е 581i di hd combo. Благодаря предварително.
Публикувай отговор

Обратно към “Лодки и сонари”