Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Лодки и сонари
naRiba.com

Форум

Lowrance–Mark 5x Pro vs Humminbird 728
Модератори: emo vasilev, Кърцата
Lowrance–Mark 5x Pro vs Humminbird 728
колеги тъй като не получих отговор конкретно на последното запитване моля ви за мнение кой от двата да избера Lowrance–Mark 5x Pro или Humminbird 728
-
- ще става разбирач
Re: Lowrance–Mark 5x Pro vs Humminbird 728
Humminbird 728 е по добър .
Вземи него ..
Мое лично мнение
Вземи него ..
Мое лично мнение

Напротив, колега! Прочети и се убеди , че лоранса е 20 пъти по-добър.
- Поморийския
- ще става разбирач
Чук на имената в нета чети и сравнявай но има и други неща между редовете
Забравих да доуточня, сонара ще се ползва предимно в морска среда в района на юг от Ахтопол 

-
- ще става разбирач
Както подчертах
Мое лично мнение ...
Мое лично мнение ...
- Поморийския
- ще става разбирач
Лоуранс
Не че ...Имат база срещу Атия И нямаш никви проблеми за обслужване и ремонти недай си Боже

Четеш,четеш и пак четеш и накрая избираш.Кой каквото и да ти каже ще защитава тезата от негова гледна точка.Какъвто и сонар да вземеш,ако се научиш да разчиташ правилно картинките ще ти върши работа.Аз рибарствам с 2 сонара -Humminbird и Lowrance и след като ги сравнявам виждам,че и двата имат своите преимущества и недостатъци.Така че ти избираш,ще има неща които ще ти харесват в избора ти и такива които ще ти липсват.Най доброто е най скъпото,но не всички можем да си го позволим.Успех.
- Поморийския
- ще става разбирач
Много прав сиpiranha написа:Четеш,четеш и пак четеш и накрая избираш.Кой каквото и да ти каже ще защитава тезата от негова гледна точка.Какъвто и сонар да вземеш,ако се научиш да разчиташ правилно картинките ще ти върши работа.Аз рибарствам с 2 сонара -Humminbird и Lowrance и след като ги сравнявам виждам,че и двата имат своите преимущества и недостатъци.Така че ти избираш,ще има неща които ще ти харесват в избора ти и такива които ще ти липсват.Най доброто е най скъпото,но не всички можем да си го позволим.Успех.

Здравейте колеги, аз съшто си избирах сонар до преди 1 седмица, и дори поисках информация от извора между 2-те марки. От US огласиха, че Humminbird вече са станали доста добри от преди по отношение цена качество, а при Lowrance само скъпите модели вече са на ниво от 700$ нагоре. Та на въпроса, аз си взех Humminbird 728, защото е с 4000 от връх до връх което е от съществено значение за детайлната къртина. Погледни Lowrance-са но той мисля ,че беше само с 2400 Р то Р ,така че сам си прави изводите. Humminbird 728 излиза 444,60лв от US с включена доставка.
Това си е мое лично мнение и не е нужно да го взимаш под внимание, но както е казал колегата по-нагоре прочети и сам ще видиш кой от 2-та сонара ще ти покрие изискванията.Все пак всеки си има различни идеали
Успех при избора.
Поздрави.
Това си е мое лично мнение и не е нужно да го взимаш под внимание, но както е казал колегата по-нагоре прочети и сам ще видиш кой от 2-та сонара ще ти покрие изискванията.Все пак всеки си има различни идеали

Поздрави.
ilian_y написа:Здравейте колеги, аз съшто си избирах сонар до преди 1 седмица, и дори поисках информация от извора между 2-те марки. От US огласиха, че Humminbird вече са станали доста добри от преди по отношение цена качество, а при Lowrance само скъпите модели вече са на ниво от 700$ нагоре. Та на въпроса, аз си взех Humminbird 728, защото е с 4000 от връх до връх което е от съществено значение за детайлната къртина. Погледни Lowrance-са но той мисля ,че беше само с 2400 Р то Р ,така че сам си прави изводите. Humminbird 728 излиза 444,60лв от US с включена доставка.
Това си е мое лично мнение и не е нужно да го взимаш под внимание, но както е казал колегата по-нагоре прочети и сам ще видиш кой от 2-та сонара ще ти покрие изискванията.Все пак всеки си има различни идеалиУспех при избора.
Поздрави.
Колега, аз понеже съм на път да си поръчам един Humminbird от us през e-bay и се чудех ,ако можеш да кажеш как стоят нештата с митото (ако има такова) ,гаранцията, карта на bg водоеми има ли на пазара и дали има функция за смяна в metrics и celsium или трябва да се копува допълнително от тук. модела е 581i di hd combo. Благодаря предварително.