Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

яз.Ал.Стамболийски
Модератор: sapuna
- Aglia
- вече хвърля и на тежко
Интересно,искаш да кажеш че това(за мен Н-Тел-Бе) е в средата на язожира сега
Ако е така много интересно.Викаш амфибия ама маи си беше верижна машина така го видяхме...
)

Интересно,ако говориш от мястото за което ние с теб говорим(най-тясното на язовира)ако е бил 300 мерта до стената е бил спаднал адски много(за коя година говоришно тогава язовира беше много спаднал лично съм го мерил беше дълъг 300 метра от носа до стената.

- madted
- новобранец
- Обратна връзка:
Аглия - утре /09.07/ отивам на Стамболийски. ще ти дам точна информация какво му е състоянието и какво ловят в момента. за мрежите - горските от Габрово и Търново много обикалят. драстично са намалели мрежарите. наистина има много сом в язовира. а бялата риба е намаляла страшно много. не е както преди години. за тази амфибия - тя е собственост на гребната база, който се вижда от стената преди носа за който говорихте тук.
в понеделник ще ти кажа какво съм видял на гьола

в понеделник ще ти кажа какво съм видял на гьола

- Aglia
- вече хвърля и на тежко
Да така знам и аз че когато е строен язовира(от Немците-Германците)са били изоставени 2 или 3 селаКакто знаеш под язовира има заляти две села, и когато беше паднало нивото на едното село се виждаша купула на църкавата.

- Aglia
- вече хвърля и на тежко
ИнтересноТа въпросното возило се нарича амфибия и не му е достгнало гориво да се прибере до брега и е решило да остане завинаги на средата на язовира.Станало е къща на големите риби.

- Aglia
- вече хвърля и на тежко
Супер,ще очаквам прясна информация от Стамболийски като се вьрнеш.За мрежарите инфото което даваш е доста добро дано да е така и за напредmadted написа:Аглия - утре /09.07/ отивам на Стамболийски. ще ти дам точна информация какво му е състоянието и какво ловят в момента. за мрежите - горските от Габрово и Търново много обикалят. драстично са намалели мрежарите.
в понеделник ще ти кажа какво съм видял на гьола![]()

Като се върнеш ще те разпитвам надълго и нашироконаистина има много сом в язовира.

- madted
- новобранец
- Обратна връзка:
виж сега колега - доколкото знам язовира наистина е строен от германците. под него е трябвало да има военни заводи - той и затова е правен. ако нещо стане - бам стената и всичко изчезва. височината на водата при кулата мисля че беше около 80 метра. а църквата е доста нагоре. когато спадна до 40 метра при кулата и се вижда кръста.
- Aglia
- вече хвърля и на тежко
Може и да има нещо вярно сьс тея заводи ама аз знам за селата.На мен ми е интересна всякаква информация.За стената мисля че кулата беше разграфена някаде до кьм 84-85 метра ако не се льжа.А иначе каде се намира тая цьрква в самият язовир
(да знам като мятам да не закача в крьста
)
На теб колега успех
на 9-ти пьк после ще разправяш.

На теб колега успех

Вчера са хванали едно малко сомле 200-300гр. и са го върнали да викне маика си и баща сиAglia написа:Мерси за инфото колега,а иначе твоите хора метнали ли са някоя вьдица за сом,бяла,щука,шаран от по интересните риби

Що се отнася за другите риби има метнат цял арсенал за кво ли не шаран,амур, сом пък каквото сабя покаже. Да им е на слука!!!!!!!
- madted
- новобранец
- Обратна връзка:
Аглия, това което ти казва колегата е вярно. само че много трудно можеш да си намериш място за риболов. не съм чул някой да е хващал тия дни сом или бяла риба - големи говоря. иначе дребосък колкото искаш. за съжаление не успях да отида в неделя. но колегите които ходиха казаха че било слаба работа - само дребосък.
- Aglia
- вече хвърля и на тежко
Това малкото сомле на каква стрьв се е хваналоToki написа:Вчера са хванали едно малко сомле 200-300гр. и са го върнали да викне маика си и баща сиAglia написа:Мерси за инфото колега,а иначе твоите хора метнали ли са някоя вьдица за сом,бяла,щука,шаран от по интересните риби![]()
![]()
,а защо не и дядо си
![]()
![]()
![]()
Що се отнася за другите риби има метнат цял арсенал за кво ли не шаран,амур, сом пък каквото сабя покаже. Да им е на слука!!!!!!!