как да направя ракета или прашка...

Счупили сте любимия си такъм? Попитайте останалите как да се справите с проблема

Модератор: emo vasilev

georgi_irkata
новобранец
новобранец

как да направя ракета или прашка...

Мнение от georgi_irkata »

здравейте колеги РИБАРИ.НЯКОЙ ЗНАЕ ЛИ КАК МОГА ДА СИ НАПРАВЯ РАКЕЕТА ИЛИ ПРАШКА ЗА ЗАХРАНВАНЕ.БЛАГОДАРЯ :lol: :roll:
Аватар
doko
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от doko »

Една ракета струва 5 6 лева и я ползваш докато не я скъсаш така че не си струва да си правиш а прашка аз си купих за 3 лева и е страшна. :wink:
Изображение
STOHATA
новобранец
новобранец

Мнение от STOHATA »

doko е абсолютно прав!
Аватар
paceto67
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от paceto67 »

:smt023
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

в сличай,обаче,че не ти се дават,моеш да срежеш едно пвц шише от 500(от кола например) дьното спрямо корпуса под 45 градуса,да набиеш в гьрлото подходяща по дебелина прьчка,дьлга около метьр(на всеки му е удобно по различен начин-ти си прецени) и заметай на воля :wink: боклук по водоемите-колкото искаш,няма да ти е проблем да си намериш шишета :evil: нам кой набор си,обаче ако си по така,през комунизьма живял,като отправна точка на формата на срязаната бутилка мога да ти дам за пример шпаклата,дето навремето ринеха пуканките по градските градини :lol: :lol: :lol: дано сьм бил достатьчно ясен в обяснението :wink:
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Аватар
CERRUTI
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от CERRUTI »

5кила написа:в сличай,обаче,че не ти се дават,моеш да срежеш едно пвц шише от 500(от кола например) дьното спрямо корпуса под 45 градуса,да набиеш в гьрлото подходяща по дебелина прьчка,дьлга около метьр(на всеки му е удобно по различен начин-ти си прецени) и заметай на воля :wink: боклук по водоемите-колкото искаш,няма да ти е проблем да си намериш шишета :evil: нам кой набор си,обаче ако си по така,през комунизьма живял,като отправна точка на формата на срязаната бутилка мога да ти дам за пример шпаклата,дето навремето ринеха пуканките по градските градини :lol: :lol: :lol: дано сьм бил достатьчно ясен в обяснението :wink:
Е то това си е ръчен катапулт каква прашка?!?!? :lol:
Едва ли има някой който да не е правил прашки като малък... режеш един четал, от плондир режеш ластици а чашка все ще се измисли от какво....
Последно промяна от CERRUTI на Съб Фев 02, 2008 11:03 pm, променено общо 1 път.
Изображение
georgi_irkata
новобранец
новобранец

Мнение от georgi_irkata »

БЛАГОДАРЯ КОЛЕГИ.
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

То няма смисъл да се мъчиш да ги правиш , не са "консумативи" , както да речем топчета , олова , различни хранилки и кошнички за фидери ,или пък блесни и воблери , не са скъпи(ракетите са 3-4 лева) а на прашките периодично им се сменят ластиците. От друга страна , като изключим ракетите, въобще не съм убеден че блесни , воблери и качествени прашки могат да се направят на нивото на марковите оригинали. Две ракети и една прашка ще те карат поне две години или повече. То има прашки и прашки- аз например ползвам три бр. -малка , средна и голяма на Stonfo , по 16-18 лева всяка , но има и съвсем прилични по 5-6 лева , същото е и с ракетите...
Изображение
Аватар
asini
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от asini »

Ето ти малко снимки на собственоръчно изработена ракета и катапулт за захранване:

Изображение
Изображение
Изображение
Забавлявам се и си живея, а за теб оставам само Фикс идея!
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

Колега , свалям ти шапка за катапулта , евала!!!!!
Изображение
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

що се затормозявате,бе момчета?са ще ме карате и схема да рисувам,как се РЕЖЕ ШИШЕ :lol:
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Аватар
alcora
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от alcora »

:smt041 :smt041

катапулта е страшен :))) изглежда ми купешки ?

това чудо на техническата мисъл на колко метра може да захранва ?

например с царевица ?
Последно промяна от alcora на Нед Фев 03, 2008 11:39 am, променено общо 1 път.
georgi_gopata

Мнение от georgi_gopata »

браво колега! наслука!
STOHATA
новобранец
новобранец

Мнение от STOHATA »

asini написа:Ето ти малко снимки на собственоръчно изработена ракета и катапулт за захранване:

Изображение
Изображение
Изображение
Катапулта е невероятен, ако не беше казал че е саморъчно направен няма как да се разбере. БРАВО :smt038 :smt038 :smt038
Аватар
MiTaKa™
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от MiTaKa™ »

евала за катапулта мн е добар . Но колкото до темата в един друг форум едно момче беше обяснило за направена от него ракета която му давала същия резултат , аз си направих подобна и за сега съм доволен иначе и аз имам купена от магазин , но със самоделката съм по доволен ,защото е по лека и се замета по на вътре и после е лесно прибирането и е мн малка вероятноста да се скъса. Материалите са шише , моито е от спраит 500 гр , разрязно на полвината , после се пробиват дупки зада се изтича водата , от долу на капачката слагам стериопор колкото самата капачка зада изплува по лесно аи като падне на дъното да се заварти на някоя страна , слагат се от горния краи на шишето капронов конец с вирбел и олово на едната страна на шишето за по добре изсипване и това е цялата философия , пробваите деиства :) А колкото до прашка по добре си купи , най-често се късат ремаците или мястото където е свързанон ремака и джобчето дето се сипва цааревица , но това е поправимо . дано съм ти бил полезен :wink: Наслука
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Как да си поправя или направя...?”