Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Какво кълве на яз.Сопот?
Модератор: Paublo_Eskobar
-
- вече хвърля и на тежко
Re: Какво кълве на яз.Сопот?
Вчера стана прекрасен излет. Точно на мястото от снимките, където ги е постнал Бобо, на ляво в заливчето на Кацата, бяхме под бетонната стена на вилата. Двама човека 6.5 кг риба - скимери предимно средни, тук таме по-дребни и по-едри, и 20-тина платико-бабушки. Стръв 95% торен червей. Много малко риби излязоха на бял. Влияеха с еизключително добр еот захранката. Щях да забравя хванаха се и по няколко каракуди от едрите - общо 5-6 за всички хора, които бяха около нас. Водата си е все така мътна, една идея по-бистра от събота(като гледам снимките) и клечките ги е разкарало повечето. Иначе съм на мнение, е платиките трябва да с еизкавят колкото може повече, защото по моему се увеличават с геометрична прогресия всяка следваща година и постепенно изместват другите видове (например бабушка да не с ехване нито една за целия ден от толкова много хора - само платико-бабушки).
- Диканаров
- кандидат преподавател
Момци, язовират се пьлни непрестанно, но до максимума има още 2м. Пътищата са кал и текат потоци. В селото поза лицихме щетите но внимавайте на моста след Алберт, защото е пропаднал и е насипван.
Няма малки и голями, има хванати и изтървани!
В неделя прекрасното време беше най-хубавото нещо. Иначе обичайните скимери по 10-15 см и изключително много боклуци във водата, както и клони по 5 метра си плаваха спокойно като косатки. Водата е като боза, а всяка долчинка се е превърнала в река. Няма и помен от друга риба освен малките платички и някой дриг уклей. За празниците ще видим как е. Наслука на всички!
-
- новобранец
jobor написа:В неделя прекрасното време беше най-хубавото нещо. Иначе обичайните скимери по 10-15 см и изключително много боклуци във водата, както и клони по 5 метра си плаваха спокойно като косатки. Водата е като боза, а всяка долчинка се е превърнала в река. Няма и помен от друга риба освен малките платички и някой дриг уклей. За празниците ще видим как е. Наслука на всички!
Мисля по празниците да ги пробвам само на жито. Добре ли е?
- MITKO70
- кандидат преподавател
Според мен е рано за жито ,сега рибата търси протеин,месце,червей 

Всичко може,но не всеки го можe.

Пробвай,но резултата ще е почти равен на нищо.eng Georgiev написа:jobor написа:В неделя прекрасното време беше най-хубавото нещо. Иначе обичайните скимери по 10-15 см и изключително много боклуци във водата, както и клони по 5 метра си плаваха спокойно като косатки. Водата е като боза, а всяка долчинка се е превърнала в река. Няма и помен от друга риба освен малките платички и някой дриг уклей. За празниците ще видим как е. Наслука на всички!
Мисля по празниците да ги пробвам само на жито. Добре ли е?
В събота пробвах сладка царевица нищо.
Само на мартеничка тея боклуци,то си нямаше и риболов,мЪ па ги нараних с 3кг захранка с бял и сладка царевица.
Риба къща няма.
На червеи добре, ама как да се отсеят гадните платички. Ако не с жито, по какъв начин?
Чувам, че имало и шаранджий по бреговете, някой да се похвали с нещо по-така 

-
- новобранец
ivan_tsochev написа:Вчера стана прекрасен излет. Точно на мястото от снимките, където ги е постнал Бобо, на ляво в заливчето на Кацата, бяхме под бетонната стена на вилата. Двама човека 6.5 кг риба - скимери предимно средни, тук таме по-дребни и по-едри, и 20-тина платико-бабушки. Стръв 95% торен червей. Много малко риби излязоха на бял. Влияеха с еизключително добр еот захранката. Щях да забравя хванаха се и по няколко каракуди от едрите - общо 5-6 за всички хора, които бяха около нас. Водата си е все така мътна, една идея по-бистра от събота(като гледам снимките) и клечките ги е разкарало повечето. Иначе съм на мнение, е платиките трябва да с еизкавят колкото може повече, защото по моему се увеличават с геометрична прогресия всяка следваща година и постепенно изместват другите видове (например бабушка да не с ехване нито една за целия ден от толкова много хора - само платико-бабушки).
Последно промяна от eng Georgiev на Вто Апр 29, 2014 8:33 am, променено общо 1 път.
-
- новобранец
I az tova se pitamjobor написа:На червеи добре, ама как да се отсеят гадните платички. Ако не с жито, по какъв начин?
- MITKO70
- кандидат преподавател
Това е проблем,вярно е,направо уби хубавия риболов от лодка.Но ,просто сезона не е на житотото,по скоро на хляб/с някакъв аромат/,трохаeng Georgiev написа:I az tova se pitamjobor написа:На червеи добре, ама как да се отсеят гадните платички. Ако не с жито, по какъв начин?

Всичко може,но не всеки го можe.

- bobo_33333
- кандидат преподавател
Дали се избистри вече язовира
Има ли валежи,че ще се слиза с каравана откъм Троянския път

Има ли валежи,че ще се слиза с каравана откъм Троянския път

Аз там съм пораснал...
-
- новобранец
От към селото няма къде да се отиде с каравана сега до дето не направят моста до чешмата 

kolega az iskam da popitam dali moga da se spusna s kempera do qzovira ? puti6tata razcisteni li sa ? ili ako moje nqkoi da me oputi do nekoe hubavo mestence za bivak 

здравейте колеги аз искам да попитам от коя страна на язовира е по добре да се слезе с ремарке палатка или вуапбще не може
при тези условия
при тези условия