Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Риболовни такъми
naRiba.com

Форум

ПЛЕТЕНО ВЛАКНО
Модератор: sapuna
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Ида Видракс предлагат Сасаме на доста приемвлива цена , заеби го тоя Кристал
Самият Кристал след няколко риболова става с почти двоен диаметър , здравината му на възел рязко пада и пр. За тези от снимката - говориме за левият , десният е за подледен риболов . Преди все пак да си купуваш брейд от БГ кажи каква дебелина търсиш за да не се чудиш примерно защо си си взел е тва да речем - 1133353 110m 21.7kg 0.17 - а то отговаря на около 0.28мм. с тест на носимост мъртва тежест около 9кг.
Инак Сасамето иде около 33лв. при тях , държи добре и на по-често използвани възли а не само на "специализирани" за брейд , доста по-голяма трайност по отношение на раздуване на "плитката" , доста по-кръгъл диаметър , малко по-евтино ! За жалост и неговите параметри изписани на кутията са променени по виждане на вносителят ама ако решиш да си го вземеш може да разбереш реаните показатели без проблем 

- krokibg
- учете се от него
Аз преди години,когато навлезнаха бреидовете,пробвах почти всеки един брейд.След тестовете започнах да ловя само на Динатрон Флуо.След това се изучих и когато ми предложиха да пробвам Пауер Про,започнах да ползувам и него.Сега съм със двата вида брейдове на всички спининг макари които имам а на Мултипликаторите за кльонк ,ползувам Сасаме.Най важното обаче си остава - ВЛАКНОТО ДА Е ПРЯСНО/нов внос.Гледайте датата на производство !!! Недейте да се хвърляте като слепи,защото цената не е ниска и когато си вземеш боклук,си носиш последствията от това деиствие.
Ще кажа още нещо което смятам за важно.Винаги е добре да се замята със по-тънки влакна,но проблема е когато си отишъл за една риба /кефал / а ти удари нещо огромно,което не си очаквал,проблема е голям.Тогава започват да играят други фактори,чистотата на мястото от към драки и клони,камъни и т.н.Влизат във действие рутината и знанията.Конеца,и то добре подбрания размер и марка,ти дават по големи възможности и сигурност,за това не е лошо хората които тепърва мислят да ползуват брейдове,да се вслушват във по-знаещите и всичко ще е наред.
Ще кажа още нещо което смятам за важно.Винаги е добре да се замята със по-тънки влакна,но проблема е когато си отишъл за една риба /кефал / а ти удари нещо огромно,което не си очаквал,проблема е голям.Тогава започват да играят други фактори,чистотата на мястото от към драки и клони,камъни и т.н.Влизат във действие рутината и знанията.Конеца,и то добре подбрания размер и марка,ти дават по големи възможности и сигурност,за това не е лошо хората които тепърва мислят да ползуват брейдове,да се вслушват във по-знаещите и всичко ще е наред.
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
- barutchiata ©
- Администратор