Сафрид 2013

Модератори: emo vasilev, alekst

Публикувай отговор
Pavel Qnakiev
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Re: Сафрид 2013

Мнение от Pavel Qnakiev »

Здравейте колеги днес на борсата във Варна имаше сафрид по техни думи рибата е от таляните в Приморско .
Цената му беше 10 лв хи хи .
Аватар
КИРО
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

Ти нали оня ден щеше да влизаш ?
Направи ли работа поне?
Изображение

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Pavel Qnakiev
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Pavel Qnakiev »

Здрасти Киро влизах да при всеки удобен момент влизам даже вече имам една загубена котва хи хи .
Влизам за кая главно и то на Камчия защото знам къде е камъка там а предната седмица бях след Галата и много лутане докато го намеря нещо за което да се хвана ,нали все още нямам сонар и съм като овчарче в морето лутам се насам натам .
Ще пусна някоя снимка в разделя за кая .
Аватар
zxzx
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от zxzx »

На таляните приморско са взели по 2 каси скоро и ние ще трябва да усетим ги усетим на чепаретата
Ако за 2 седмици спрете алкохола и сте на диета ще разберете,че сте загубили 14 дни!
Аватар
shturetc
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от shturetc »

Колега Straight,радвам се,че има човек,който дебне сафридите и по скалите "'на юг от Бургас"-извода правя от поста ти ;) Надявам се още утре-вдругиден да откриеш темата:сафрид 2014!Тук е (в БГ,в смисъл) сребристият ни любимец!Лично аз днес сторих вторият си 4 часов опит(16:30-20:30ч) да излъжа/открия/хвана поне един сафрид на 1 КМ на Изтока-Бургас...отново неуспешен...
Инак,грешката с Борката я сторих,понеже се бях зачел тези дни в темите за сафрида от предишни години във форума.Явно повече съм "разлиствал страниците" на сафрид-2011 и сафрид-2012--теми,открити от Борката...та затова...Ако бях чел повече темите от 2010 и 2009г. можеше и Киро да набедя за "откривател" на миналогодишния,любителски сезон :)

Да сме живи и здрави,почваме го не по-късно от "день победьi"!Затъжил съм се към едно от най-големите ми удоволствия в риболова--натежаването на чепарето с последователни,възможни дори за преброяване понякога,удари..........
Straight
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Straight »

Вчера бяхме на маслен нос няма никой. 5-6 делфина имаше в региона и си викам аха ама не :).
Аватар
dobria1
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dobria1 »

Малко е заобиколила Бургас тази риба но това не е за първа година

преди малко от една от буните на Варна са изкарали няколко сафрида но нека майстора да си пусне темата както подобава :wink:
НАЙ МИ Е ДОБРЕ ЛЯТО КАТО Е!!!
Изображение
iliyan
новобранец
новобранец

Мнение от iliyan »

Бях няколко дена по южното черноморие, и в Царево видях познат водолаз, който се гмуркаше, та той ми каза за наличието на не малки пасажи сафрид. През това време видях и доста делфини, което е обнадеждаващо.
Аватар
smel1968
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от smel1968 »

dobria1 написа:Малко е заобиколила Бургас тази риба но това не е за първа година

преди малко от една от буните на Варна са изкарали няколко сафрида но нека майстора да си пусне темата както подобава :wink:
И на морска гара също има няколко извадени-а има и УХАПАНИ-ТОВА Е ЛИЧНО ЗА ТЕБ...... :drinkers:
Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита.” -Христо Ботев
Аватар
dobria1
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dobria1 »

smel1968 написа:
dobria1 написа:Малко е заобиколила Бургас тази риба но това не е за първа година

И на морска гара също има няколко извадени-а има и УХАПАНИ-ТОВА Е ЛИЧНО ЗА ТЕБ...... :drinkers:
На морска гара (зеления фар) още вчера видях лично сафрида но беше на плувка(морски червей) а тези от днес са на чепаре :wink:
НАЙ МИ Е ДОБРЕ ЛЯТО КАТО Е!!!
Изображение
Аватар
shturetc
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от shturetc »

:shock: Вий,я речете нещо повече за УХАПАНИТЕ сафриди :wink: ...ако трябва и в темата за зъбатите,да го еВа :lol:
...Взех да си разглеждам и блесните :D
Аватар
smel1968
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от smel1968 »

shturetc написа::shock: Вий,я речете нещо повече за УХАПАНИТЕ сафриди :wink: ...ако трябва и в темата за зъбатите,да го еВа :lol:
...Взех да си разглеждам и блесните :D
dobria1-Ами той да обяснява-аз съм лаик на темата блесни и зъбати-Фащам от време на време-ама тук да си говорим за сафрид-Хващащите да пускат новата тема-а ние лодките.
Аз не бях във Варна,днес се прибрах около 18 часа-но веднага ми казаха истината по телефона.Ама явно им е свършило мастилото за да не пишат тук. :finga:
Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита.” -Христо Ботев
ico059
новобранец
новобранец

Мнение от ico059 »

на босфора вече го хващат колеги :drinkers:
Аватар
bananaman
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от bananaman »

ico059 написа:на босфора вече го хващат колеги :drinkers:
кого,колега? :D
За 1 ден НАРИБА Господ два дена дава :)
Там, седнал на един нос, Дарий I огледаждаше Понта (Черно море). В действителност, това море заслушаваше възхищението му, тъй като то е най-прекрасното от всички морета.
"История" , Херодот , 5в.пр.Хр.
ico059
новобранец
новобранец

Мнение от ico059 »

темата е сафрид колега bananaman
Публикувай отговор

Обратно към “Информация за активноста на рибата по морето.”