Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

Сафрид 2013
Модератори: emo vasilev, alekst
-
- вече хвърля и на тежко
Re: Сафрид 2013
Здравейте колеги днес на борсата във Варна имаше сафрид по техни думи рибата е от таляните в Приморско .
Цената му беше 10 лв хи хи .
Цената му беше 10 лв хи хи .
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Ти нали оня ден щеше да влизаш ?
Направи ли работа поне?
Направи ли работа поне?
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
-
- вече хвърля и на тежко
Здрасти Киро влизах да при всеки удобен момент влизам даже вече имам една загубена котва хи хи .
Влизам за кая главно и то на Камчия защото знам къде е камъка там а предната седмица бях след Галата и много лутане докато го намеря нещо за което да се хвана ,нали все още нямам сонар и съм като овчарче в морето лутам се насам натам .
Ще пусна някоя снимка в разделя за кая .
Влизам за кая главно и то на Камчия защото знам къде е камъка там а предната седмица бях след Галата и много лутане докато го намеря нещо за което да се хвана ,нали все още нямам сонар и съм като овчарче в морето лутам се насам натам .
Ще пусна някоя снимка в разделя за кая .
- zxzx
- научил се да хвърля
На таляните приморско са взели по 2 каси скоро и ние ще трябва да усетим ги усетим на чепаретата
Ако за 2 седмици спрете алкохола и сте на диета ще разберете,че сте загубили 14 дни!
- shturetc
- ще става разбирач
Колега Straight,радвам се,че има човек,който дебне сафридите и по скалите "'на юг от Бургас"-извода правя от поста ти
Надявам се още утре-вдругиден да откриеш темата:сафрид 2014!Тук е (в БГ,в смисъл) сребристият ни любимец!Лично аз днес сторих вторият си 4 часов опит(16:30-20:30ч) да излъжа/открия/хвана поне един сафрид на 1 КМ на Изтока-Бургас...отново неуспешен...
Инак,грешката с Борката я сторих,понеже се бях зачел тези дни в темите за сафрида от предишни години във форума.Явно повече съм "разлиствал страниците" на сафрид-2011 и сафрид-2012--теми,открити от Борката...та затова...Ако бях чел повече темите от 2010 и 2009г. можеше и Киро да набедя за "откривател" на миналогодишния,любителски сезон
Да сме живи и здрави,почваме го не по-късно от "день победьi"!Затъжил съм се към едно от най-големите ми удоволствия в риболова--натежаването на чепарето с последователни,възможни дори за преброяване понякога,удари..........

Инак,грешката с Борката я сторих,понеже се бях зачел тези дни в темите за сафрида от предишни години във форума.Явно повече съм "разлиствал страниците" на сафрид-2011 и сафрид-2012--теми,открити от Борката...та затова...Ако бях чел повече темите от 2010 и 2009г. можеше и Киро да набедя за "откривател" на миналогодишния,любителски сезон

Да сме живи и здрави,почваме го не по-късно от "день победьi"!Затъжил съм се към едно от най-големите ми удоволствия в риболова--натежаването на чепарето с последователни,възможни дори за преброяване понякога,удари..........
-
- научил се да хвърля
Вчера бяхме на маслен нос няма никой. 5-6 делфина имаше в региона и си викам аха ама не
.

Малко е заобиколила Бургас тази риба но това не е за първа година
преди малко от една от буните на Варна са изкарали няколко сафрида но нека майстора да си пусне темата както подобава
преди малко от една от буните на Варна са изкарали няколко сафрида но нека майстора да си пусне темата както подобава

НАЙ МИ Е ДОБРЕ ЛЯТО КАТО Е!!!

Бях няколко дена по южното черноморие, и в Царево видях познат водолаз, който се гмуркаше, та той ми каза за наличието на не малки пасажи сафрид. През това време видях и доста делфини, което е обнадеждаващо.
- smel1968
- ще става разбирач
И на морска гара също има няколко извадени-а има и УХАПАНИ-ТОВА Е ЛИЧНО ЗА ТЕБ......dobria1 написа:Малко е заобиколила Бургас тази риба но това не е за първа година

Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита.” -Христо Ботев
На морска гара (зеления фар) още вчера видях лично сафрида но беше на плувка(морски червей) а тези от днес са на чепареsmel1968 написа:И на морска гара също има няколко извадени-а има и УХАПАНИ-ТОВА Е ЛИЧНО ЗА ТЕБ......dobria1 написа:Малко е заобиколила Бургас тази риба но това не е за първа година

НАЙ МИ Е ДОБРЕ ЛЯТО КАТО Е!!!

- shturetc
- ще става разбирач

...Взех да си разглеждам и блесните

- smel1968
- ще става разбирач
dobria1-Ами той да обяснява-аз съм лаик на темата блесни и зъбати-Фащам от време на време-ама тук да си говорим за сафрид-Хващащите да пускат новата тема-а ние лодките.shturetc написа:Вий,я речете нещо повече за УХАПАНИТЕ сафриди
...ако трябва и в темата за зъбатите,да го еВа
![]()
...Взех да си разглеждам и блесните
Аз не бях във Варна,днес се прибрах около 18 часа-но веднага ми казаха истината по телефона.Ама явно им е свършило мастилото за да не пишат тук.

Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита.” -Христо Ботев
на босфора вече го хващат колеги 

- bananaman
- вече хвърля и на тежко
кого,колега?ico059 написа:на босфора вече го хващат колеги

За 1 ден НАРИБА Господ два дена дава 
Там, седнал на един нос, Дарий I огледаждаше Понта (Черно море). В действителност, това море заслушаваше възхищението му, тъй като то е най-прекрасното от всички морета.
"История" , Херодот , 5в.пр.Хр.

Там, седнал на един нос, Дарий I огледаждаше Понта (Черно море). В действителност, това море заслушаваше възхищението му, тъй като то е най-прекрасното от всички морета.
"История" , Херодот , 5в.пр.Хр.
темата е сафрид колега bananaman