Сафрид 2014

Модератори: emo vasilev, alekst

Публикувай отговор
lefera1
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: Сафрид 2014

Мнение от lefera1 »

Ако чакаме политиците да помислят за нас .............. тежко ни и горко
Аватар
1000n
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от 1000n »

lefera1 написа:Ако чакаме политиците да помислят за нас .............. тежко ни и горко
Ами аз не знам да има много
частни буни и пристанищни съоръжения - кейове
в Република България. :roll:

Те са все държавни имоти.

Така, че държавниците носят отговорност за това
дали ще ги има или няма да ги има същите тези съоръжения
повече като брой и в по-добро състояние! :idea:

Наслука! :D
vakril.k
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от vakril.k »

tcetco81 написа:Samo slabite ribari vlizat v takiva forumi i pitat vse kade ima riba !!!!!!!! dnes se registrirax i dnes shte iztria profila. Iskax da vidia samo koi e bil choveka koito kaza na tseliat burgas che e xvanal safrid na Agalinata.Toi dori ne znaeshe tova miasto agalinata li e ili germankata. I ZAPOMNETE RIBOLOVA NE E ZA VSEKI !!!!!!!!!!!!!!!!!
Така е ,не е за всеки ,особенно за тъпаци като теб.
Аватар
Ribar
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Ribar »

Може ли ако някой има да казва нещо извън темата за сафрид, да го стори в друг подраздел, понеже заглавието на тази тема е доста красноречиво, че тук става въпрос за сафрид, а не за (анти)политически агитации, коментари за умствените способности на някои от колегите, иронични подхвърляния за способностите на другите и още и още предмети на обсъждане извън същността на темата.
Благодаря предварително на колегите, които ще се въздържат от коментар и на моя коментар.
Моля също и моя пост да бъде изтрит след време, което да бъде преценено от модераторите/администраторите.
Риба има глава дълга 9 см. Дължината на опашката е равна на дължината на главата плюс половината от дължината на тялото. Дължината на тялото е равна на дължината на главата плюс дължината на опашната. Колко дълга е рибата?
Аватар
zxzx
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от zxzx »

:drinkers: Днес на Агалина от 16.00ч до 20.30ч само 5бр имаше и други колеги но едва ли някой е направил поне кило
Ако за 2 седмици спрете алкохола и сте на диета ще разберете,че сте загубили 14 дни!
Аватар
djambaza
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от djambaza »

От днес имам инфо за водите пред Св.Св. Константин и Елена (Дружба), че морето гъмжало от лодки, но не знам какво са дърпали
От едната страна на въдицата, винаги има по един балък.
Аватар
smel1968
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от smel1968 »

djambaza написа:От днес имам инфо за водите пред Св.Св. Константин и Елена (Дружба), че морето гъмжало от лодки, но не знам какво са дърпали
на Бяла са дърпали едър сафрид от лодките ама никой не пише,че tcetco пак ще им се кара сигурно.....
Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита.” -Христо Ботев
Pavel Qnakiev
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Pavel Qnakiev »

smel1968 написа:
djambaza написа:От днес имам инфо за водите пред Св.Св. Константин и Елена (Дружба), че морето гъмжало от лодки, но не знам какво са дърпали
на Бяла са дърпали едър сафрид от лодките ама никой не пише,че tcetco пак ще им се кара сигурно.....

Ха -ха викаш ще им се кара а ...

И на мен ми се обадиха преди малко че вземали ба Бяла ,но слабо все още по кило до колкото разбрах .
Аз смятам утре да го търся ,но да видим къде най вероятно около Камчия Палеца . :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
Аватар
paynera
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от paynera »

Значи , пред Траката-Дружба винаги има лодки - защото на Траката има слип - както и на Златните-Кранево и около канала-Галата - така , че това са местата за Варна откъдето могат да се пуснат лодките.Като се има и в предвид , че е НЕДЕЛЯ и повечето откриват сезона - няма нищо чудно , че имало много лодки - което НЕ ОЗНАЧАВА , ЧЕ ИМА РИБА.По тези места има лодки постоянно през морския сезон (април-ноември)
Наи обичам , зъби на бели риби да събличам
kiril345
новобранец
новобранец

Мнение от kiril345 »

този пайнера голям хуи ще яде ако Цецо го срещне някъде за риба
Аватар
kalin_80
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от kalin_80 »

Пиша чак сега за Бяла, че вчера не остана време. Много сафрид и все едър. Трима човека около 25-27 кг. общо.
Голям бой падна имам мускулна треска на дясната ръка :lol: Рибата държеше 20-21 м. на самото дъно.
Аватар
baretata
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от baretata »

Е значи до 2-3 дена ще дойде и пред Галата, браво поздравления за улова.
Пашата обича смелите.
карид
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от карид »

Айде разписах се и аз в тая тема.
Изображение
Улова 1,2 кг сафридчета след доста километраж на макарите. Мястото е мястото на раздора в последно време. :D
Аватар
Анатоли Стоименов
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Анатоли Стоименов »

kalin_80 написа:Пиша чак сега за Бяла, че вчера не остана време. Много сафрид и все едър. Трима човека около 25-27 кг. общо.
Голям бой падна имам мускулна треска на дясната ръка :lol: Рибата държеше 20-21 м. на самото дъно.
Братле нали не се базикаш............ :wink:
morosko
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от morosko »

Анатоли Стоименов написа:
kalin_80 написа:Пиша чак сега за Бяла, че вчера не остана време. Много сафрид и все едър. Трима човека около 25-27 кг. общо.
Братле нали не се базикаш............ :wink:

Хахахах надявам се ,чак за такива риби да не ни вземат,че да се шегуват с тази тема :)
:axe: :drinkers:
Публикувай отговор

Обратно към “Информация за активноста на рибата по морето.”