Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

Сафрид 2014
Модератори: emo vasilev, alekst
Re: Сафрид 2014
Ако чакаме политиците да помислят за нас .............. тежко ни и горко
- 1000n
- разбира нещата
Ами аз не знам да има многоlefera1 написа:Ако чакаме политиците да помислят за нас .............. тежко ни и горко
частни буни и пристанищни съоръжения - кейове
в Република България.

Те са все държавни имоти.
Така, че държавниците носят отговорност за това
дали ще ги има или няма да ги има същите тези съоръжения
повече като брой и в по-добро състояние!

Наслука!

Така е ,не е за всеки ,особенно за тъпаци като теб.tcetco81 написа:Samo slabite ribari vlizat v takiva forumi i pitat vse kade ima riba !!!!!!!! dnes se registrirax i dnes shte iztria profila. Iskax da vidia samo koi e bil choveka koito kaza na tseliat burgas che e xvanal safrid na Agalinata.Toi dori ne znaeshe tova miasto agalinata li e ili germankata. I ZAPOMNETE RIBOLOVA NE E ZA VSEKI !!!!!!!!!!!!!!!!!
- Ribar
- ще става разбирач
Може ли ако някой има да казва нещо извън темата за сафрид, да го стори в друг подраздел, понеже заглавието на тази тема е доста красноречиво, че тук става въпрос за сафрид, а не за (анти)политически агитации, коментари за умствените способности на някои от колегите, иронични подхвърляния за способностите на другите и още и още предмети на обсъждане извън същността на темата.
Благодаря предварително на колегите, които ще се въздържат от коментар и на моя коментар.
Моля също и моя пост да бъде изтрит след време, което да бъде преценено от модераторите/администраторите.
Благодаря предварително на колегите, които ще се въздържат от коментар и на моя коментар.
Моля също и моя пост да бъде изтрит след време, което да бъде преценено от модераторите/администраторите.
Риба има глава дълга 9 см. Дължината на опашката е равна на дължината на главата плюс половината от дължината на тялото. Дължината на тялото е равна на дължината на главата плюс дължината на опашната. Колко дълга е рибата?
- zxzx
- научил се да хвърля

Ако за 2 седмици спрете алкохола и сте на диета ще разберете,че сте загубили 14 дни!
- djambaza
- научил се да хвърля
От днес имам инфо за водите пред Св.Св. Константин и Елена (Дружба), че морето гъмжало от лодки, но не знам какво са дърпали
От едната страна на въдицата, винаги има по един балък.
- smel1968
- ще става разбирач
на Бяла са дърпали едър сафрид от лодките ама никой не пише,че tcetco пак ще им се кара сигурно.....djambaza написа:От днес имам инфо за водите пред Св.Св. Константин и Елена (Дружба), че морето гъмжало от лодки, но не знам какво са дърпали
Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита.” -Христо Ботев
-
- вече хвърля и на тежко
smel1968 написа:на Бяла са дърпали едър сафрид от лодките ама никой не пише,че tcetco пак ще им се кара сигурно.....djambaza написа:От днес имам инфо за водите пред Св.Св. Константин и Елена (Дружба), че морето гъмжало от лодки, но не знам какво са дърпали
Ха -ха викаш ще им се кара а ...
И на мен ми се обадиха преди малко че вземали ба Бяла ,но слабо все още по кило до колкото разбрах .
Аз смятам утре да го търся ,но да видим къде най вероятно около Камчия Палеца .

- paynera
- вече хвърля и на тежко
Значи , пред Траката-Дружба винаги има лодки - защото на Траката има слип - както и на Златните-Кранево и около канала-Галата - така , че това са местата за Варна откъдето могат да се пуснат лодките.Като се има и в предвид , че е НЕДЕЛЯ и повечето откриват сезона - няма нищо чудно , че имало много лодки - което НЕ ОЗНАЧАВА , ЧЕ ИМА РИБА.По тези места има лодки постоянно през морския сезон (април-ноември)djambaza написа:От днес имам инфо за водите пред Св.Св. Константин и Елена (Дружба), че морето гъмжало от лодки, но не знам какво са дърпали
Наи обичам , зъби на бели риби да събличам
този пайнера голям хуи ще яде ако Цецо го срещне някъде за риба
- kalin_80
- вече хвърля и на тежко
Пиша чак сега за Бяла, че вчера не остана време. Много сафрид и все едър. Трима човека около 25-27 кг. общо.
Голям бой падна имам мускулна треска на дясната ръка
Рибата държеше 20-21 м. на самото дъно.
Голям бой падна имам мускулна треска на дясната ръка

Е значи до 2-3 дена ще дойде и пред Галата, браво поздравления за улова.
Пашата обича смелите.
Айде разписах се и аз в тая тема.

Улова 1,2 кг сафридчета след доста километраж на макарите. Мястото е мястото на раздора в последно време.

Улова 1,2 кг сафридчета след доста километраж на макарите. Мястото е мястото на раздора в последно време.

- Анатоли Стоименов
- научил се да хвърля
Братле нали не се базикаш............kalin_80 написа:Пиша чак сега за Бяла, че вчера не остана време. Много сафрид и все едър. Трима човека около 25-27 кг. общо.
Голям бой падна имам мускулна треска на дясната ръкаРибата държеше 20-21 м. на самото дъно.

-
- новобранец
- Обратна връзка:
Анатоли Стоименов написа:Братле нали не се базикаш............kalin_80 написа:Пиша чак сега за Бяла, че вчера не остана време. Много сафрид и все едър. Трима човека около 25-27 кг. общо.
Голям бой падна имам мускулна треска на дясната ръкаРибата държеше 20-21 м. на самото дъно.
Хахахах надявам се ,чак за такива риби да не ни вземат,че да се шегуват с тази тема