Къде се намирам:
Внимание
Бракониери !
naRiba.com

Форум

гилибово
Модератор: bobopeli
гилибово
днес бъах на теcа осте ми се гади от видъаното 30 мин 410кг риба какво тръабва да се направи че тази скапана ИАРА да се сибуди
Ре: гилибово
6 срекмета и хаъде на пазара продават рибата и мазно задоволени от стореното какво сте правим колеги

- Николай Неделков
- учете се от него
Re: гилибово
mincho написа: 30 мин 410кг риба
бате , те морските рибари с мрежите за това се молят цял живот бе

http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- учете се от него
Колега , не можеш да пишеш на български или се лигавиш , да не сме длъжни та ти търпим простотиите , другия път ще ти пиша на л.с къде си "биъилх" . нали се сещаш къде ще да си бил.mincho написа:днес бъах на теcа осте ми се гади от видъаното 30 мин 410кг риба какво тръабва да се направи че тази скапана ИАРА да се сибуди
Ре: гилибово
9 ПИТИ ВЛЕЗНА С СРЕКМЕТО И НАПИЛНИ ЛАДА НИВАТА С РИБА ЛО6ОТО Е 4Е НАМА С КВО ДА ГО СНИМАМ И СЛЕД ОКОЛО 1 4АС СЕ ВИРНА ТАМ И СЕ ХВАЛИ 410КГ ПРОДАДЕНИ ПО 80 СТОТИНКИ
NYAMAM KIRILITCA AMA NEME PRA6TAY NIKADE 4E TEMATA E DRUGA A TOVA AKO E PROSTOTIA IDI TAM I VIJ, AMA TO MOJE I TI DA SI BIL EDIN OT TIYA TAM S SREKMETATAIDA написа:Колега , не можеш да пишеш на български или се лигавиш , да не сме длъжни та ти търпим простотиите , другия път ще ти пиша на л.с къде си "биъилх" . нали се сещаш къде ще да си бил.mincho написа:днес бъах на теcа осте ми се гади от видъаното 30 мин 410кг риба какво тръабва да се направи че тази скапана ИАРА да се сибуди
АЗ НЕ СМАТАМ ДА СЕ ПЕНА НА НАКОМУ ТУКА АМА АВНО ВИЕ НЕ МЕ РАЗБИРАТЕ 4Е НЕСАМ НА ТИ С КОМПУТАРА ИСКАХ САМО ДА СПОДЕЛА НЕ6ТО КОЕТО НАКОИ ДРУГ ДА МИ ГО БЕ6Е КАЗАЛ НЕБИХ ПОВАРВАЛ АЗА ТЕЛЕФОНА ЗНАМ ТОЗИ 0887212999 В ХАСКОВО И НИКОИ НЕ ОТГОВАРА ИЗВИНАВАМ СЕ ЗА ГАФА A KATO NEJELAETE DA OBSIJDAM VIDYANOTO JIVI ZDRAVI DA STE USPESNI IZLETI VI JELAYA INE PLA4A NIKADE MARKO POLO BIDI TOLERANTEN
- nasco2
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Може и да е пунта. Ама така ако мисли момчето. Замислих се за моите първи постове във форумът, нека дадем шанс на всички младоци и ги научим на нещо добро. И ако е истина кво правим го ( Горно Оряховца се игнорирани нищо общо ) на сакрме да лови? Нека да възприем всички и взаиомно се учим. Нека всички новодошли
са добре дошли.
И нека се учат на рибърлък и не месарство оспорвано и,о и от мен.
Да им дадем насока, а не тайно да се съгласяваме може и така.
И без главни букви
са добре дошли.
И нека се учат на рибърлък и не месарство оспорвано и,о и от мен.
Да им дадем насока, а не тайно да се съгласяваме може и така.
И без главни букви
В Карлово няма проблем.Бракониерите след като изловиха рибата започнаха сами да зарибяват.Е трофейни риби няма ама поне има.Сега всички са доволни.Дано и за напред бъде така.
И на каквито ще контролни органи да се обажда все тая.Най големите бракониери са тъй наречените горски,защото никой неги контролира.С две думи ебана работа като всичко в България.И незнам дали някога нещо ще се промени.
И на каквито ще контролни органи да се обажда все тая.Най големите бракониери са тъй наречените горски,защото никой неги контролира.С две думи ебана работа като всичко в България.И незнам дали някога нещо ще се промени.
КЪЛВЕ ВЧЕРА И УТРЕ, ДНЕС НЕ ЩЕ
- IVKOPIVKO
- разбира нещата
Петък слетобеда с колегата от университета бяхме тръгнали по разходки из Търново. Дрън-лоп , тряс прас озовахме се във въпросния магазин на Марчо намиращ се в уличката между гимназията и спортна зала...влизаме огромен артикул от всякакви стоки заливат очите ни, да сме седели най-много 5 минути влизат двама стабилни господа с костюми на фирма "Алумина елит" и след кратък явно познайнически разговор с дебелия собственик започват поголовно да купуват тройки...
След кратка справка става ясно че предния път са били именно на гълъбово и се върнали с 120кг риба по 60 на човек, продали я за рекордната сума от 50 лв за всеки и сега имат нова заявка та потеглят пак.
Събота сутрин ...влизам в ловно-рибарския магазин в Дряново---> Неочаквано голяма опашка от народ масово дискутират ТЕЦА кой с по 30 кг кой с по 60 някои надуват и до 100 на човек, а един зрелостно описваше как колата му се навела от многото риба...аз поогледах поогледах взех си 5 кукички 10 номер за реката и айде...към реката...репортажа от реката по-късно вечерта...
След кратка справка става ясно че предния път са били именно на гълъбово и се върнали с 120кг риба по 60 на човек, продали я за рекордната сума от 50 лв за всеки и сега имат нова заявка та потеглят пак.
Събота сутрин ...влизам в ловно-рибарския магазин в Дряново---> Неочаквано голяма опашка от народ масово дискутират ТЕЦА кой с по 30 кг кой с по 60 някои надуват и до 100 на човек, а един зрелостно описваше как колата му се навела от многото риба...аз поогледах поогледах взех си 5 кукички 10 номер за реката и айде...към реката...репортажа от реката по-късно вечерта...
-
- разбира нещата
Колегата Минчо не лъже имам колеги от Гълъбово които ми разказаха същото. Имало хора които на ден вадели по 500 килограма и я търгували по 0.50 лв килото, който не е запознат по добре да не коментира, а който е свидетел на такова престъпление да търси ИАРА те и без това не зарибяват ами поне да прогонят бракониерите!
Много ги накъсвам... кордите!
-
- учете се от него
Минчо , по долу има един добър "кирилизатор" , пишеш отляво , после кирилизираш , копираш си поста и го пейставаш във форума.mincho написа:благодара на вси4ки за разбирането трабва да си помагаме а не да се упрекваме стъах осте да разправъам ама ...... незнам не6та да ми се смеат хора които са много добри на компутара
http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php
- krokibg
- учете се от него
Най добре е Минчо да ползува опцията " Преглед " преди " Прати " ,компа му си има български,но трябва явно да се научи да си проверява постовете.Минчо,във карето което пишеш,мигащата чертичка я слагаш зад грешната буква и натискаш бутона "Backspase" и слагаш вярната буква.Не е сложно а е въпрос на желание. Никой не те упреква за нищо,но нали разбираш че за да асимилира човек нещо от рода на"да се упрекваме стъах осте да разправъам ама " аз го разконспирирах
на половина,но ако ги поправяш грешните места,всичко ще е на ред.Така че,преди да натиснеш ПРАТИ,ползувай бутона "ПРЕГЛЕД" ,четеш,поправяш грешките и продължаваш да пишеш или натискаш "ПРАТИ" ако си доволен от правописа си.

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!