Сом на тролинг

Модератор: bobopeli

Публикувай отговор
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Re: Сом на тролинг

Мнение от Troli Rapala »

lusienn написа:Абе всяко зарибяване си е зарибяване.

Ако няма зарибяване-няма да има качествена риба.

Пари за какви ли не проекти-само за нашия спорт няма :?:
Да,това е всъщност целия проблем,че само Риболовците сме прецакани и освен да набиваме кинти за хиляди неща свързани с улова на некоя и друга рибка,за друго не ставаме! :cry: За зарибяване на Искъро,треа да говориме за милиони рибки,иначе нема смисъл,а такова количество може да си позволи само институцията,която ни събира кинти за билети! :wink: Та сме в омагьосания кръг на геврека! :cry: :drinkers:
lusienn
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от lusienn »

Е добре де-Как се излиза от Омагьосания кръг на Геврека :?:
:D Мир любов и щастие за всички

Риболовци.
Emo-83
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Emo-83 »

Troli Rapala написа:
lusienn написа:Абе всяко зарибяване си е зарибяване.

Ако няма зарибяване-няма да има качествена риба.

Пари за какви ли не проекти-само за нашия спорт няма :?:
Да,това е всъщност целия проблем,че само Риболовците сме прецакани и освен да набиваме кинти за хиляди неща свързани с улова на некоя и друга рибка,за друго не ставаме! :cry: За зарибяване на Искъро,треа да говориме за милиони рибки,иначе нема смисъл,а такова количество може да си позволи само институцията,която ни събира кинти за билети! :wink: Та сме в омагьосания кръг на геврека! :cry: :drinkers:
Съгласен на 100% с Троли.
Въпреки това си давам лептата.
Emo-83
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Emo-83 »

Troli Rapala написа:
stomanco написа:
Канджа имах, но неподходяща за случая - къса.
Ми сам си си виновен,щот слушаш лаиците а не опитното копили-Троли! :oops: :cry: :wink: Аз па от 10години съм с дълга канджа на Рапала и проблеми не съм имал! :idea: Веднъж ми я върнаха изправена,ма за това не е виновна стоманената канджа,а дървените глави! :cry: Та продължавайте да слушкате Емчо и другите стари кльонкащи бракониери,та да ви дойде "акъла"! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: След около 10години ще дойдете на моята философия и логика в риболова на сом на тролинг,не по-рано! :oops: :cry: За малки-воблери,финни-линии,тежки-макари,леки-въдици и нормални-канджи и готини сомове четете Троли,а за покупки на обратно на логиката и опита се обърнете към лешперите в тая област! :wink: :drinkers:
Това мнение е рядко тъпо и не се базира на никакъв опит.
100% не съм съгласен с него.
Когато говоря за сомове,не говоря само за моя опит.Моите риби са малко,около 1000.Сметни случките на старите сомаджии и после плямпай глупости.
Пак ми се катериш по к.ра с контра или ре-контра си същия ...............
Защо не плюеш по Краси-112 или по Гуджо,а мене ме споменаваш.Това ли ти е честното и безпристрастно мнение.Как да ти вярват после хората,като си лъжец от класа.
Сравни малко нещата Маугли.
Изображение
Изображение
Тия снимки съм ги правил аз и не ти а точно аз съм писал за тия неща.
Когато писахме на времето за ИГФА,ти зяпа,като апльо.Сега хвана няколко шарени канарчета и ги лъжеш с измислици премислици приписвайки си неща които си чул точно от старите сомаджии.
Аре у лево,моля ти се.За риби на мен няма да ми говориш.Човек който се е запалил по риболова след 30 годишна възраст,никога не може да настигне родения на реката трапер.
Тия ги разправяй на Бат Върхи,защото сте отрочета на този век.
И знаеш ли кога на мен ще ми изкриви канджа сома.......никога.Ама и други,като тебе се сърдят,че има казваш истини,покрити с опит и риби,но не по 18 кила.
Е попитай го Славе(Господи Боже)какво е сом 50кг.....все едно си ловиш каракуда на перо с директен.Толкова си далече от истината,че не зная как да ти го обясня.
И да не си далече,лъжите ти изяждат главата.Ти си човек без чест и доблест.Можеш да си плюеш на муцуната си,само заради омразата към някой.
И аз съм се карал през годините със хората,но дори и да не си говорим с някой,когато е прав ще го подкрепя,защото има само една истина......останалото е лъжа.
Славее
новобранец
новобранец

Мнение от Славее »

Дееба и виртуалното пространство аз,за толко години по язовирите съм намирал само приятели,
от всички краища на БГ много редко съм виждзал некои колеги да се скарат и то само при влаченето,при клйонка никога.Стига се джавкахте за глупости и двамата сте ми другарчета и не ми е приятно.
Аз какво да кажа като съм по красив и от двамата :lol: :lol: :lol: ако не ми вервате на мене ,питайте щерката :lol: :lol: малко са ми ядовете с Ицко камилски Дол,обявява ми състезание по клякане :lol: :lol:
как да му ОбЯсним че с 200щанга прайм 10ки и не слагам още за да не се потим :lol: :lol:леле са като прочетох по внимателно,не било клякане,а било клйонкане :lol: :lol: чекайте да успокоим жената,че като чу кой ми обявява състезание........се смее не спира.
Emo-83
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Emo-83 »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Аватар
piro
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от piro »

Колеги темата не е ли за сом на тролинг защото заприлича на урок по нетърпимост между рибари , тъпанари ,курвари, заварчици , занаятчий , да бяхме пописали поне малко за тролинга или за сома па може и за двете
ама не темата е моя кур е по голям и по крив
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Пиро,в Неделя скивах един тролингист да загребва с кепчето 2-3кила соме и избега на пълна газ към брега,та не очаквай от него да се появи тук и да сподели преживяното!Мога да ти кажа,че се овърте яко милия щот му се завъртя лодката по посока на рибата и се оплете с втората въдица,но извади късмет и излезна успешно от ситуацията!В един момент остави въдицата с рибата,която му набиваше под лодката и обра втората въдица,а после избърза с кепчосването и сомето пляска яко с опашката,ма не се откачи милото! :rolleyes: Та така със сомовете на тролинг! :drinkers:
Аватар
piro
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от piro »

TROLI ДАВАЙ ДА ХОДИМ ДА ТРЛИМ ПЪК ПОСЛЕ ЩЕ СПОДЕЛЯМЕ В НЕДЕЛЯ СМЕ С ВЕЛИН НА РИБА ДА Е КЪСМЕТ
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Успех на Бандата,аз ще съм Наблюдател срещу 50левчета и ще пасувам! :oops: :cry: Чуй,как съм Кашпировски и Ванга тая година! :rolleyes: :shock:
Тролина ми вика:
-Абе нема ли сомове на тоя гьол/имахме 57сулки и бели хванати и ни беше писнало/?
-Сега ще направя сомския Тигел и рекох,като извих лодката рязко наляво към дълбокото и след минута средната въдица се огъна под напора на 3.200кг. риба-сом на воблер костур-9санта!
Па на другия ден хващам една десетка на костурче 7санта и ми стана неудобно,та и викам на Тролина:
-Аре фани и ти един сом да се накефиш и след 30секунди и разви аванса една 18-ка та се бориха почти час,а пък язе се радвах,че нема да се бъхтим и хамалувам с поредния сом! :wink:
aspectes
новобранец
новобранец

Мнение от aspectes »

Troli Rapala написа:Пиро,в Неделя скивах един тролингист да загребва с кепчето 2-3кила соме и избега на пълна газ към брега
Тази случка е самата истина ,видяна и потвърдено! Ама ,верно с пълна газ,да не го гепат ИАРА.
ЖАБИ-2
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от ЖАБИ-2 »

Тая история с мародерствата над дребни риби май е станала традиция на Жребчево. В Събота от една тъмно синя лодчица не просто гребнаха сомчето с кеп, ами го разпраха с канджата за по-сигурно... да не вземе да избяга! Беше не повече от 2-3 кг. Да не говорим за гирляндите сулки окичени по някои лодки :( Направо ми се повдига като видя такива хора... то всъщност не са хора, то са идиоти!!! В нашата лодка за пръв път беше племенника ми - след 2 седмици става на 5 годинки. Дадохме му въдица в ръцете и детенцето започна на шега да се моли на водния дух да му прати риба... след минута въдицата му се огъна и баща му помогна да извадят сомче 2 кг. То беше радост, то беше чудо - снимаха се с сомчето и детето му пожела да порасне докато го пускаше - дано такова поколение расте, че иначе риба ще гледаме само по телевизията!
И най-лошия ден на риболов е много по-добър от най-добрия ден на работа!
Аватар
martin varna
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от martin varna »

Браво за преживяното :D . Вчера купих спасителни жилетки на двамата ми хубостници, надявам се скоро да ни се отдаде възможност за риболов!!!
Аватар
dido ov4arica
новобранец
новобранец

Мнение от dido ov4arica »

Ти си вземи една и теб че с тия големи сомове дето ти удрят..
Аватар
martin varna
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от martin varna »

Споко и аз имам жилетка :D Само дето за да ми ударят трябва да отида до язовира :lol: Диде как е положението на Овчарица!?!?! С туй земетресение у гръцко и сафрида изчезна пък сома кой знае де се е наврял. В неделя мисля да ходя до Цонево и ще споделя :drinkers:
Публикувай отговор

Обратно към “Тролинг”