Сафрид 2014

Модератори: emo vasilev, alekst

Публикувай отговор
Аватар
smel1968
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: Сафрид 2014

Мнение от smel1968 »

lefera1 написа:Изчакайте децата да запеят : Върви народе възродени.... и тогава тръгвайте да търсите сафридеца
Докато чакаме-хората в момента пак хващат на ...й --знаете къде.
Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита.” -Христо Ботев
Аватар
Дядо Иван
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от Дядо Иван »

smel1968 написа:
lefera1 написа:Изчакайте децата да запеят : Върви народе възродени.... и тогава тръгвайте да търсите сафридеца
Докато чакаме-хората в момента пак хващат на ...й --знаете къде.
Да ти кажа честно ,много си прав.И днес даде малко.
Изображение :drinkers:
Дядо знае най-добре ,как да прави чепаре.
http://bukiiaz.snimka.bg/" onclick="window.open(this.href);return false;
ТАРАЛЕЖ2
новобранец
новобранец

Мнение от ТАРАЛЕЖ2 »

Добър си,"Дядка"!! Адски ти се радвам и благодаря,че споделяш и казваш,как и ние да си направим такива чепарета!!
Аватар
zxzx
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от zxzx »

:drinkers: Да дядо знае как,утре х2 в кг
Ако за 2 седмици спрете алкохола и сте на диета ще разберете,че сте загубили 14 дни!
Аватар
Дядо Иван
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от Дядо Иван »

ТАРАЛЕЖ2 написа:Добър си,"Дядка"!! Адски ти се радвам и благодаря,че споделяш и казваш,как и ние да си направим такива чепарета!!
Като става въпрос за чепарета да кажа все пак на какво налиташе най-добре .И вчера и днес си искаше шаренкото
Изображение
и зеленото
Изображение
Това е при нас все пак и то в момента .Но както се казва ден със ден не си приличат.Слука желая на всички :D
Дядо знае най-добре ,как да прави чепаре.
http://bukiiaz.snimka.bg/" onclick="window.open(this.href);return false;
Pavel Qnakiev
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Pavel Qnakiev »

Браво колега .. добра рибка

Утре и аз ще кръстосвам морето да видим какво ще стане :)
BEAR12
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от BEAR12 »

За Несебър инфо.
ARMANIO
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от ARMANIO »

Дядо Иван написа:...Като става въпрос за чепарета да кажа ...
Ти да вземеш като идваш на юг другата седмица да донесеш малко, че редиците оредяха :wink:
Аватар
shturetc
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от shturetc »

ARMANIO,
'що да ти "носи" "дядо" Иван(то прозвуча като:"Дядо Коледа,донеси ми..." :lol:) ? Кради бре! :D Човекът толкова щедро си показва майсторлъка.Остава само да добавим мъничко въображение и ентусиазъм и...е,няма да го докараме до тази естетика,ама...що пък да не се пробваме :wink:
Инак,хубави сафриди,хубаво задънена бакичка... :smt023

Днес увеличих рибоулова си на сафриди за сезона(в Бургас) и я докарах до 12 бройки(двете-подарък от приятел) :lol: Важното е,че втората(и по-плътна) вълнА приближава от юг(до три-четири дена ще ги "мачкаме")!...С лек бонус от зъбати след нея :!: Гответе се и с чепарета,и с блесни,съморски! :drinkers:
Аватар
shturetc
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от shturetc »

BEAR12 написа:За Несебър инфо.
Индиректно инфо--цена на сафридчетата в стария град-12 лв/кг (при 8лв към днешна дата в Бургас).На пристанището рибар с чепаре не се виждал...Повтарям-индиректна информация.
lefera1
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от lefera1 »

Казах ви не по-рано от 24.05 ще си заслужава мокренето. А до тогава ако на някой му се виси цял ден за 1-2 кг то си е негова работа.
kapoleti
новобранец
новобранец

Мнение от kapoleti »

[quote="lefera1"]Казах ви не по-рано от 24.05 ще си заслужава мокренето. А до тогава ако на някой му се виси цял ден за 1-2 кг то си е негова работа.[/quote
Тръпката си е тръпка,а ти можеш да си стоиш на сухо,както винаги,и да чакаш за да напълниш лондата,а дано ама нада ли.. :lol:
Pavel Qnakiev
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Pavel Qnakiev »

kapoleti написа:
lefera1 написа:Казах ви не по-рано от 24.05 ще си заслужава мокренето. А до тогава ако на някой му се виси цял ден за 1-2 кг то си е негова работа.[/quote
Тръпката си е тръпка,а ти можеш да си стоиш на сухо,както винаги,и да чакаш за да напълниш лондата,а дано ама нада ли.. :lol:

Колега прави си чакат я само пред компа да пишем че има риба и да се мятат ,а за това че не си заслужава да не се влиза аз не мисля така зависи какво търсиш например ние днес бяхме за сафрид уви нямаше го и метнахме каята и се получи добър риболов но това ще го споделя в другият раздел .

И малко по темата бяхме за сафрид днес на Бяла отново но сафрида го нямаше имаше колеги който настояваха но не знам дали са направили повече от кило малко ме съмнява мен това .А и на излизане закъсах с колата защото дадох 10 лв и имаше страхотен слип от пясък обаче по принцип е мокър НО днес беше сух и се получи кофти работа това е от мен .
renegade
новобранец
новобранец

Мнение от renegade »

Днес на агалината кьорав сафрид не даде . Утре ще го търсим другаде. Наслука колеги.
Аватар
dobria1
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dobria1 »

lefera1 написа:Казах ви не по-рано от 24.05 ще си заслужава мокренето. А до тогава ако на някой му се виси цял ден за 1-2 кг то си е негова работа.

Щом казваш (нали си от разбирачите) само да кажа че вчера пред Траката за 2часа 3кг.

А и за от брега може да ти кажа че имат по около 2килограма,въпреки лудницата от мераклии

п.п.
Ако искаш чакай и до демя на детето ама да убеждаваш и другите да чакат май не е добра идея :wink:
НАЙ МИ Е ДОБРЕ ЛЯТО КАТО Е!!!
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Информация за активноста на рибата по морето.”