Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

Сафрид 2014
Модератори: emo vasilev, alekst
- smel1968
- ще става разбирач
Re: Сафрид 2014
Докато чакаме-хората в момента пак хващат на ...й --знаете къде.lefera1 написа:Изчакайте децата да запеят : Върви народе възродени.... и тогава тръгвайте да търсите сафридеца
Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита.” -Христо Ботев
Да ти кажа честно ,много си прав.И днес даде малко.smel1968 написа:Докато чакаме-хората в момента пак хващат на ...й --знаете къде.lefera1 написа:Изчакайте децата да запеят : Върви народе възродени.... и тогава тръгвайте да търсите сафридеца

Дядо знае най-добре ,как да прави чепаре.
http://bukiiaz.snimka.bg/" onclick="window.open(this.href);return false;
Добър си,"Дядка"!! Адски ти се радвам и благодаря,че споделяш и казваш,как и ние да си направим такива чепарета!!
- zxzx
- научил се да хвърля

Ако за 2 седмици спрете алкохола и сте на диета ще разберете,че сте загубили 14 дни!
Като става въпрос за чепарета да кажа все пак на какво налиташе най-добре .И вчера и днес си искаше шаренкотоТАРАЛЕЖ2 написа:Добър си,"Дядка"!! Адски ти се радвам и благодаря,че споделяш и казваш,как и ние да си направим такива чепарета!!

и зеленото

Това е при нас все пак и то в момента .Но както се казва ден със ден не си приличат.Слука желая на всички

Дядо знае най-добре ,как да прави чепаре.
-
- вече хвърля и на тежко
Браво колега .. добра рибка
Утре и аз ще кръстосвам морето да видим какво ще стане
Утре и аз ще кръстосвам морето да видим какво ще стане

-
- научил се да хвърля
За Несебър инфо.
Ти да вземеш като идваш на юг другата седмица да донесеш малко, че редиците оредяхаДядо Иван написа:...Като става въпрос за чепарета да кажа ...

- shturetc
- ще става разбирач
ARMANIO,
'що да ти "носи" "дядо" Иван(то прозвуча като:"Дядо Коледа,донеси ми..."
) ? Кради бре!
Човекът толкова щедро си показва майсторлъка.Остава само да добавим мъничко въображение и ентусиазъм и...е,няма да го докараме до тази естетика,ама...що пък да не се пробваме
Инак,хубави сафриди,хубаво задънена бакичка...
Днес увеличих рибоулова си на сафриди за сезона(в Бургас) и я докарах до 12 бройки(двете-подарък от приятел)
Важното е,че втората(и по-плътна) вълнА приближава от юг(до три-четири дена ще ги "мачкаме")!...С лек бонус от зъбати след нея
Гответе се и с чепарета,и с блесни,съморски! 
'що да ти "носи" "дядо" Иван(то прозвуча като:"Дядо Коледа,донеси ми..."

Инак,хубави сафриди,хубаво задънена бакичка...

Днес увеличих рибоулова си на сафриди за сезона(в Бургас) и я докарах до 12 бройки(двете-подарък от приятел)

- shturetc
- ще става разбирач
Индиректно инфо--цена на сафридчетата в стария град-12 лв/кг (при 8лв към днешна дата в Бургас).На пристанището рибар с чепаре не се виждал...Повтарям-индиректна информация.BEAR12 написа:За Несебър инфо.
Казах ви не по-рано от 24.05 ще си заслужава мокренето. А до тогава ако на някой му се виси цял ден за 1-2 кг то си е негова работа.
[quote="lefera1"]Казах ви не по-рано от 24.05 ще си заслужава мокренето. А до тогава ако на някой му се виси цял ден за 1-2 кг то си е негова работа.[/quote
Тръпката си е тръпка,а ти можеш да си стоиш на сухо,както винаги,и да чакаш за да напълниш лондата,а дано ама нада ли..
Тръпката си е тръпка,а ти можеш да си стоиш на сухо,както винаги,и да чакаш за да напълниш лондата,а дано ама нада ли..

-
- вече хвърля и на тежко
kapoleti написа:lefera1 написа:Казах ви не по-рано от 24.05 ще си заслужава мокренето. А до тогава ако на някой му се виси цял ден за 1-2 кг то си е негова работа.[/quote
Колега прави си чакат я само пред компа да пишем че има риба и да се мятат ,а за това че не си заслужава да не се влиза аз не мисля така зависи какво търсиш например ние днес бяхме за сафрид уви нямаше го и метнахме каята и се получи добър риболов но това ще го споделя в другият раздел .
И малко по темата бяхме за сафрид днес на Бяла отново но сафрида го нямаше имаше колеги който настояваха но не знам дали са направили повече от кило малко ме съмнява мен това .А и на излизане закъсах с колата защото дадох 10 лв и имаше страхотен слип от пясък обаче по принцип е мокър НО днес беше сух и се получи кофти работа това е от мен .
Днес на агалината кьорав сафрид не даде . Утре ще го търсим другаде. Наслука колеги.
lefera1 написа:Казах ви не по-рано от 24.05 ще си заслужава мокренето. А до тогава ако на някой му се виси цял ден за 1-2 кг то си е негова работа.
Щом казваш (нали си от разбирачите) само да кажа че вчера пред Траката за 2часа 3кг.
А и за от брега може да ти кажа че имат по около 2килограма,въпреки лудницата от мераклии
п.п.
Ако искаш чакай и до демя на детето ама да убеждаваш и другите да чакат май не е добра идеяlefera1 написа:Изчакайте децата да запеят : Върви народе възродени.... и тогава тръгвайте да търсите сафридеца

НАЙ МИ Е ДОБРЕ ЛЯТО КАТО Е!!!