Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Специализиран риболов
Риболов от лодка
naRiba.com

Форум

Пускане на лодка с колесар около Варна АКТУАЛНА информация
Модератори: alekst, Димо Михалев, dobria1
- fishermann2
- вече хвърля и на тежко
Re: Пускане на лодка с колесар около Варна АКТУАЛНА информац
Благодаря на всички за инфото и съветите! 

-
- вече хвърля и на тежко
Живеем в България все пак простотията е голяма,всеки се спасява както може.Писахме на Господарите стана по лошо на Бяла малко са им хотелите да печелят от тях,че буната им е спасението.Ако направят там слип ще стане най малко 15 лева,аз лично тогава прекратявам риболова там.Във Варна срамота ,че не направиха някъде нещо на достъпна цена желаещи да ползват,много жалко за такъв град.
-
- вече хвърля и на тежко
Колегата е прав вчера си пуснах лодката от Бяла.
Та моите наблюдения са ,че за тези 10 лв който искат няма никакви условия да си пуснеш лодката освен ако не си с 4х4 .
Но за таксата определя я общината защото ми дадоха бележка на която пише регистрацията на колата и датата и печат от общината .Това е от мен
А за Варна за сега съм се спрял на гребната база цената пак е 10 лв НО всичко си е както трябва .
Та моите наблюдения са ,че за тези 10 лв който искат няма никакви условия да си пуснеш лодката освен ако не си с 4х4 .
Но за таксата определя я общината защото ми дадоха бележка на която пише регистрацията на колата и датата и печат от общината .Това е от мен
А за Варна за сега съм се спрял на гребната база цената пак е 10 лв НО всичко си е както трябва .
Днес на Ной ми направи впечатление, че се появи някакъв с морска униформа, един мъж с фотоапарат и една жена която носеше някаква папка. На рамото на морския пишеше Морска администрация, другия правеше снимки на кранчетата за лодките които са поставени на буната. Викам на морския, да не би да оправяте слипа, че да можем да си пускаме лодките. А оня ми вика, не бе ние сме катаджий, пишем актове по морето. Не знам какви бяха , ама правеха снимки на тия кранове.
Пашата обича смелите.
-
- научил се да хвърля
ИА МА - проверка състояние на съоръжения, мостове, пристани. Скоро ще има разпореждане къде се забранява приставането!