Здравейте искам да се извиня за тъпата тема

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
Аватар
svetlio86
ще става разбирач
ще става разбирач

Здравейте искам да се извиня за тъпата тема

Мнение от svetlio86 »

Искам да се извиня за тъпата тема която пуснах преди няколко дни!!!!
И искам да ви кажа да заповядате в новият форум
groups.royalsbg.com
В този форум ще намерите подразделения за всичко което ви интересува включително и риболов
Най си ми е добре,когато съм сред природата :)....................................................За Риба с бутилка бира
Аватар
Джамбазов
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Re: Здравейте искам да се извиня за тъпата тема

Мнение от Джамбазов »

svetlio86 написа:Искам да се извиня за тъпата тема която пуснах преди няколко дни!!!!
И искам да ви кажа да заповядате в новият форум
groups.royalsbg.com
В този форум ще намерите подразделения за всичко което ви интересува включително и риболов

Идиот! За кво правиш реклама на друг форум при положение, че и тук може да се извлече нужната информация! :evil: :evil:
Изображение
Изображение
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Re: Здравейте искам да се извиня за тъпата тема

Мнение от barutchiata © »

badboy4life написа:
Идиот! За кво правиш реклама на друг форум при положение, че и тук може да се извлече нужната информация! :evil: :evil:

Пич, ако те видя и чуя още веднъж да обиждаш съфорумци, смятай се с бан.Ясен ли съм?
Аватар
Джамбазов
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от Джамбазов »

Извинявам се :cry: :cry: :cry:
Изображение
Изображение
Аватар
svetlio86
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от svetlio86 »

Темата я пуснах защото там можеш да споделиш специализирана информация от рода на carpbg.com и има много други форуми не е само риболов а и не правя реклама защото нямам кирия форума не е мой
Най си ми е добре,когато съм сред природата :)....................................................За Риба с бутилка бира
snegk
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от snegk »

svetlio86 написа:Темата я пуснах защото там можеш да споделиш специализирана информация от рода на carpbg.com и има много други форуми не е само риболов а и не правя реклама защото нямам кирия форума не е мой
И каква е специалезираната информация в карп.бг.която тука неможеш да получиш :?:
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Мнение от barutchiata © »

svetlio86 написа:Темата я пуснах защото там можеш да споделиш специализирана информация от рода на carpbg.com и има много други форуми не е само риболов а и не правя реклама защото нямам кирия форума не е мой

Пич, нямам нищо против другите сайтове, обаче тия евтини рекламки не са ми приятни.Ако искат твойте хора моа ги срещна с админа, цакат си и слагаме едно банерче.
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

Ам чи,я да цакна и аз де! :wink: :lol:
Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
Аватар
Джамбазов
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от Джамбазов »

Eй за това неможах да се сдържа да изпсувам! Мразя такива рекламки! Няма по добър от този форум за мен!
Изображение
Изображение
Аватар
d_bozhkov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от d_bozhkov »

Как да рекламираме?
Автор: sinmania Вто Фев 05, 2008 12:48 am
Добре ако имате желание да рекламирате. Примерно този форум. Не го правете като спамвате други форуми и тн, което ще рече не правете безмислени реклами като "ела в groups.royalsbg.com". Ако ще правите реклама просто пишете си името на форума в подписа на другия форум. Или казвайте лично на притятеля ви. Или пускайте тема отностно нещо, което го има тук дефакто скрита реклама. Пример ако тук има някоя статия за риби дайте връзката в другите форуми като полезна примерно "http://groups.royalsbg.com/posting.php?mode=post&f=28" а не главната страница http://groups.royalsbg.com/, защото рискувате хем да ви баннат хем никой да не ви вземе на сериозно.
Абе Светльо ,що не четеш какво ти казват твоите хора ! :D
Изображение
Насакото Яката:ма странен човек си...като кажа "да ВИ *ба ***ката майна" сьм се ЗАЯЖДАЛ..като кажа нещо по деликатно-не се разбира..бе цел живот ли така ще си прекарам-НЕРАЗБРАН
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”